۰ نفر
۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۰۳:۵۷

حسن حبیبی که ماه‌ها در بستر بیماری بود، پس از بهبود نسبی، فعالیت‌های سیاسی خود را دوباره از‌سر‌گرفت.

او که به بنیاد ایرانشناسی که ریاست آن را برعهده داشت، بازگشته است؛ اخیراً به عنوان یکی از تدوین‌کنندگان قانون اساسی دیداری با اعضای کانون یزدی تباران داشت.

اعضای این کانون که به منظور بررسی راه‌های بازنگری در قوانین مادری همچون قانون اساسی به دیدار او رفته بودند، از حبیبی چنین پاسخ شنیدند که «تجربه نشان داده است که در شرایط حاضر بازنگری در این قوانین اغلب به نتایج مثبت نمی‌انجامد».

وی در جمع آنان با اشاره به دو بعد اسلامیت و جمهوریت نظام گفت: اسلامیت و جمهوریت نظام هر دو باهم است و این قضیه کاملاً روشن است ولی برخی با قرائت‌های خاص خودشان به بعد اسلامیت بیشتر توجه می‌کنند. وی همچنین پیرامون بحث قانونگذاری با تأکید بر ضرورت انسجام قوانین گفت: در اکثر کشورهای دنیا روال بر آن است که مجموعه دولت با کار کارشناسی و توجه به همه جوانب یک موضوع، لوایح مورد نظر را برای تصویب به مجلس ارائه می‌دهند. وی در این رابطه، انسجام فکری و کار جامع و کارشناسی را یکی از ویژگی‌های ممتاز قانونگذاری دوران شورای انقلاب برشمرد.

معاون اول دولت هاشمی و خاتمی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص انتخابات پیش رو اظهار داشت: در این دوره قضیه روشن است و باید براساس تعقل کار کرد و تصمیم گرفت. حبیبی تأکید کرد: مدیریت کشور را باید به کسی که کاردان و اهل کار کارشناسی است، واگذار کرد. بنده در دولت‌های آقایان موسوی، هاشمی و خاتمی بوده‌ام و این دولت‌ها توانستند با ارقام پایین و 9 میلیارد دلار کشور را مدیریت کنند. در آن دوره‌ها هم اشتباهاتی وجود داشت ولی در حدی نبود که به چشم بیاید. دکتر حسن حبیبی تصریح کرد: ما در آن زمان در مقاطعی کوتاه میوه ضروری مردم را وارد می‌کردیم ولی از انگور برزیلی وپرتقال چینی خبری نبود.

در این دیدار که عصر روز یکشنبه در دفتر بنیاد ایرانشناسی برگزار شد، علی‌اکبر اولیاء، حبیب‌الله بیطرف، سیداسماعیل داوودی شمسی و محمود دوست‌حسینی معاون وزیر صنایع سابق حضور داشتند.

کد خبر 8257

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیردهخوارقانی IR ۰۷:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۳
    0 0
    متاسفانه بعدازسی سال هنوزکاندیداها فاقد برنامه مدون برای چهار سال ریاست جمهوری خود هستند و فقط با شعار به میدان آمده‌اند. کاش می‌توانستند دراین مدت باقی مانده برنامه ای تدوین و به مردم اعلام کنند تامردم به برنامه‌های کاندیداها و نه شعارهایشان رای بدهند