انتقاد از موسیقی پخش‌شده در استادیوم آزادی

فارس نوشت: رضا مهدوی از پژوهشگران عرصه موسیقی و مدیر پیشین مرکز موسیقی حوزه هنری از موسیقی پخش شده در استادیوم آزادی هنگام بازی پرسپولیس کاشیما انتقاد کرد.

رضا مهدوی در این باره در نشست شنبه‌های انقلاب (جنبش مردمی پاسداشت چهل سال انقلاب اسلامی) با موضوع «سرود و موسیقی» گفت: امروز در استادیوم ۱۰۰ هزار نفری آزادی، موسیقی‌ای پخش می‌شود که همه تعجب می‌کنند، و جلوی موسیقی‌ای گرفته می‌شود که موسیقی نواحی بوشهر است و کسی نمی‌داند چرا جلوی آن گرفته می‌شود!

مهدوی خاطرنشان کرد: باید در شیوه مدیریت موسیقی در رادیو تلویزیون ارشاد، حوزه هنری و مراکز خصوصی بازنگری کنیم. در دهه ۶۰ بهترین جشنواره‌های موسیقی را داشتیم و حتی باعث اعتماد سازی خانواده‌های متدین شد و موسیقی را حلال دانستند اما در دهه ۷۰ این اعتمادها سلب شد. اما امیدواریم که این موضوع درست خواهد شد و مسئولان در ۴۰ سالگی انقلاب تلنگری بخورند و موسیقی مبتنی بر آموزه‌های انقلاب را رواج دهند.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 825668

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
    6 0
    خیلی هم زیبا بود. فقط نظر شما مهم نیست. مردم ایران 80 میلیون هستن
  • IR ۱۸:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
    0 0
    خوبه نگفته شجریان باید تو استادیوم بخونه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین