کاربران خبرآنلاین: با کوپن مخالفیم/ کوپن‌فروش‌ها دوباره بازمی‌گردند

برخی کاربران خبرآنلاین معتقدند که «کوپن یعنی رها شدن قیمت کالاهای اساسی و عرضه محدود کالاهای بی‌کیفیت برای درصد کمی از مردم جامعه، قبلا تجربه تلخی از اجناس کوپنی و صف‌های طولانی داشته‌ایم.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دولت این روزها طرح تخصیص سراسری کوپن الکترونیکی برای تامین کالای اساسی را در دستور کار بررسی دارد.  انوشیروان محسنی‌بندپی، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با خبرآنلاین از بررسی این طرح و تعیین تکلیف آن تا پایان ماه جاری خبر داده است.

یکی از کاربران خبرآنلاین در این خصوص نوشت: «مگه جنگه؟ این یه راهکار قدیمی و مال 100 سال پیشه. اقتصاد رو درست کنین.»

کاربر دیگری تصریح کرد: «اين هم يكي ديگر از پيشرفت‌هاي قابل توجه كشور ما است.»

کاربری متذکر شد: «نظارت کنید، مقابل سودجویی و رانت‌خواری بایستید، نیازی به کوپن نیست.»

یکی از کاربران خبرآنلاین نوشت: «فاصله طبقاتی به حدی است که برخی گرسنگی مردم را نمی‌بینند و دنبال اقتصاد آزاد هستند. الان کشور در جنگ اقتصادی است.»

کوپن ارزاق عمومی

کاربری عنوان کرد: «کوپن مربوط به دوران جنگ نیست. همین الان در آمریکا حداقل 40 میلیون نفر کوپن غذا یا به تعبیر خودشان food stampدریافت می‌کنند.»

کاربری یادآور شد: «شرایط در واقع جنگی است. وظیفه دولت و حاکمیت، حمایت از همه مردم در این شرایطه. به‌جز یک عده بسیار محدود که طبقه ثروتمند را تشکیل می‌دهند، همه مردم در این شرایط به حمایت نیاز دارند. در واقع الان دیگر با شرایط دلار آزاد، طبقه متوسط نداریم و جامعه به ثروتمند ، فقیر و بسیار فقیر تقسیم‌بندی شده که می‌تواند از این مرحله هم بحرانی‌تر شود. هر چند باید سیستم اصلاح شود، ولی مشخص است که در این شرایط و به‌زودی این اتفاق نخواهد افتاد. پس سیستم جیره‌بندی یا کوپنی یا هرچه در این زمان اجتناب‌ناپذیر است. تمامی کالاها و تولیدات پایه غذایی، بهداشتی، سلامت و نیازهای اولیه زندگی افراد در شرایط اضطراری لازم است توسط دولت، به صورت سهمیه بندی بین مردم پخش شود . هر چند بسیار این وضعیت دردناک است و قابل دفاع نیست.»

کاربری یادآور شد: «کوپن یعنی رها شدن قیمت کالاهای اساسی و عرضه محدود کالاهای بی‌کیفیت برای درصد کمی از مردم جامعه، قبلا تجربه تلخی از اجناس کوپنی و صف‌های طولانی داشته‌ایم.»

مصطفي ف، کاربر خبرآنلاین نوشت: «اشتغالزايي هم مي‌شه. كلي كوپن‌فروش مجددا بر مي‌گردند سر چهارراه‌ها. بعدم جنساي كوپني سر از بازار آزاد در مياره. يعني نوستالژي دهه 60 كامل مي‌شه‌ها؛ هم واسه خودمون، هم بچه‌هامون.»

کاربری عنوان کرد: «اگرچه کوپن و بازگشت به دهه 60 سیگنال خوب و مطابق میل باطنیم نیست، ولی به نظر می‌رسد اگر به‌موقع برای تامین نیازهای اساسی اقشار ضعیف جامعه فکر اساسی نشود، با گرانی و کمبود اقلام اساسی موج روانی خطرناکی جامعه را در می‌نوردد که آثار اولیه آن هم کم کم ظاهر می‌شود، بنابراین هر چه سریع‌تر بایستی کوپن برای اقلام اساسی مانند روغن، برنج، مواد پروتئینی و لبنی اجرا و به همه اقشار باید اختصاص یابد؛ هر چند بخش مرفه جامعه مانند دهه 60 از آن استفاده نخواهند کرد.»

کاربر دیگر خبرآنلاین تاکید کرد: «با کوپن مخالفم، چون رانت جدیدی به شبکه اجتماعی وارد می‌شود.»

کاربری متذکر شد: «کوپن راهکار موقته و نباید به‌عنوان راه‌حل به آن نگاه کرد. دقیقا مثل یک مسکن به بیمار وخیم الحال معضلات خودش رو هم داره مثل صف‌های عریض و طویل و دعواهای سر صف و کوپن‌فروشی و امثالهم، ولی اگر اوضاع همین‌طوری پیش بره، به نظر من مسوولان مملکت باید یه فکر اساسی بکنند؛ هرچه زودتر بهتر و امروز بهتر از فرداست.

223225

کد خبر 803215

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۸
    1 4
    کوپن الکترونیکی باز بهتره
    • بی نام NL ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
      4 0
      قبول کردن کوپن به معنی بازگشت به گذشته است.
  • بی نام US ۱۱:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۸
    0 4
    باگران‌شدن‌کالاهای‌استراتژیک‌وروزمره‌مردم‌بهترین‌شیوه‌برای‌‌کنترل‌قیمت‌کالاهای‌اساسی‌توزیع‌کالابرگ‌برایه‌همه‌مردم‌است‌هرچه‌زودتر‌کالابرگ‌توزیع‌شود‌از‌گرانی‌واحتکار‌کالا‌جلوگیری‌میشود‌هماننده‌ده‌۶۰تا۸۰

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین