بهنوش خرمروز: برخی از مطالعات چنین عنوان کردهاند که تاثیر قرصهای پیشگیری از بارداری در زنان چاق، کمتر از زنان لاغر است. اما آیا این یافته درست است؟
بر اساس این مطالعات، در بین زنانی که از قرصهای پیشگیری استفاده میکنند، زنان چاق با احتمال 30 تا 40 درصد باردار میشوند. این در حالی است که طیف شکست استفاده از این قرصها در جامعه کلی تنها بین 2 تا 8 درصد در سال است، تفاوت قابل ملاحظهای است نه؟
اما بر اساس گزارش رویترز، مطالعات جدید این ادعا را رد کردهاند. به گفته محققین مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا، مادامی که قرصها به صورت منظم مصرف شوند، چه در زنهای چاق و چه در زنهای لاغر، به یک اندازه از تولید تخمک در تخمدان بازداری خواهد شد.
این محققین در بررسیهای جدید خود به این نتیجه رسیدهاند که دلیل شکست بیشتر زنان چاق در پیشگیری از بارداری با استفاده از قرص، این است که این دسته از زنان بیشتر احتمال دارد که قرصها را به صورت نامنظم مصرف کنند. بر اساس یافتههای جدید، 97 درصد کسانی که به طور منظم قرص میخورند، در پیشگیری از بارداری با این روش موفق هستند، چه چاق باشند و چه لاغر. بنابراین دلیل این که زنان چاق در مصرف قرص ناموفقتر هستند، این است که به اندازه افراد لاغر نظم در مصرف را رعایت نمیکنند و نه چیز دیگری.
نظر شما