ایسنا نوشت: سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، یک گروه از شبه‌نظامیان که تحت آموزش گروه موسوم به "زیتون" قرار گرفتند، ظرف دو روز آینده قصد دارند یک عملیات نجات قربانیان حمله با تسلیحات شیمیایی در ادلب به راه بیندازند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای به نقل از ساکنان محلی اعلام کرد، کارشناسان خارجی انگلیسی زبان وارد شهرک هبیت در جنوب منطقه کاهش تنش در ادلب سوریه شدند تا یک حمله ساختگی شیمیایی با راکت‌های حاوی گاز کلر انجام دهند.

ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه شنبه تاکید کرد: تجهیزات جنگی به همراه مواد سمی احتمالا ظرف دو روز آینده در منطقه کفرزیتا در ۶ کیلومتری جنوب هبیت استفاده می‌شود. پس از انجام حملات شیمیایی در سوریه، افرادی در پوشش کلاه سفیدها در بخشی از طرح ضبط فیلم‌های ویدیویی برای رسانه‌های انگلیسی زبان و در خاورمیانه مشارکت می‌کنند.

52310

کد خبر 799834

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا HU ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۴
    2 0
    در شرایطی که از جوانب مختلف در امریکا فشارهای سیاسی و قضایی به ترامپ وارد میشود و از شواهد اینگونه بر می آید که خوراک تبلیغاتی از طریق طرح و یا افشای موارد متعدد تا زمان برگزاری انتخابات نوامبر از قبل آماده شده اند تا به صورت مرحله ای و متداوم به جامعه امریکا تزریق شود، سوال اینجا است که ایجاد یک بهانه و امکان درگیری محدود نظامی در سوریه با درگیر کردن یا درگیر شدن امریکا که باعث انحراف جبهه های تبلیغاتی علیه ترامپ خواهد شد، در جهت تامین منافع چه کسی است؟ همچنین بررسی این نکته از نظر میدانی هوشمندانه خواهد بود که آیا میتوان انجام حملات آزاد سازی و پاکسازی را برای نیروهای سوری و مورد حمایت کشور صرفا به نیروهای زمینی محدود کرده و عملیات هوایی را فقط به روسیه منحصر نمود؟