مدیرکل دامپزشکی استان گفت : از فصل سرمای امسال تا کنون با توجه به اینکه حدود 500 نمونه به آزمایشگاه سازمان دامپزشکی ارسال شده اما خوشبختانه موردی از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان گزارش نشده است.

دکتر عبدالمجید نجاتی درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین  افزود: آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بیماری است ویروسی و قابل انتقال به انسان و یکی از بیماری های تنفسی طیور می باشد که خسارات فراوانی را به صنعت مرغداری وارد می کند.

دکتر عبدالمحمد نجاتی شروع ناگهانی بیماری و تلفات، تورم و کبودی تاج و ریش طیور، بی حالی شدید وپژمردگی و دورهم جمع شدن پرندگان، خونریزی زیر جلدی ساق پا ایجاد مشکل در سیستم تنفسی و ریزش ترشحات بینی و چشم و کاهش مصرف دان را از نشانه های بیماری در پرندگان عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه بیماری در کشور های همجوار و چند استان از کشور شیوع یافته باید تدابیری اندیشیده شود تا از ورود بیماری به استان جلوگیری نماییم.

دکتر نجاتی گفت: در چهار منطقه استان که شامل لردگان، سامان - بن، پلیس را شهرکرد و کوهرنگ قرنطینه قرار گرفته و از ورود و خروج طیور زنده بدون هماهنگی دامپزشکی جلوگیری بعمل می آید.

وی گفت: در صورتی که تمامی دستگاه های مرتبط با یکدیگر همکاری نمایند از ورود هرگونه بیماری می توان جلوگیری نمود.

 

48

کد خبر 745685

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =