جامعه اسلامی مهندسین ساعاتی پس از مصاحبه مطبوعاتی دبیرکل جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری ـ به عنوان یکی از مهمترین تشکلهای عضو این جبهه ـ به ابراز عقیده درباره تصمیم خود نسبت به حمایت از احمدینژاد پرداخت. این درحالی است که محمدرضا باهنر دبیرکل این تشکل اصولگرا تا لحظات آخر نظر خود را اعلام نکرد ضمن آنکه معتقد بود مجلس شورای اسلامی و فراکسیونهای آن نباید در انتخابات موضعگیری کرده و اعلام حمایت از نامزدی داشته باشند. به همین منظور هم عنوان کرد که فراکسیونش - فراکسیون پیشرفت و عدالت- برای انتخابات موضعگیری نمیکند. البته وی در نهایت مجبور به پذیرش نظر جمعی جبهه پیروان شد. لذا عصر روز شنبه طی مصاحبه مطبوعاتی عنوان کرد که قبل از تصمیم به همراه دبیرکل جبهه با احمدینژاد دیدار مشروطی با وی داشته است. قائم مقام دبیرکل جامعه مهندسین درباره این دیدار به خبر میگوید: " در این دیدار دو طرف حرفهایی را زدهاند و تعاملاتی هم داشتهاند البته آقای احمدینژاد وقتی شروط را شنیده است عنوان کرده که آیا به دنبال سهم خواهی هستید؟ " در واقع رئیسجمهور با این پاسخ بدون ارائه نظر مساعد نسبت به عملی کردن آن و پذیرش شروط توپ را به زمین باهنر انداخته است. در این بین اصولگرایان منتقدی هم وجود دارند که روی شروط خود پافشاری کرده و هنوز حمایت خود را از نامزدی احمدینژاد اعلام نکردهاند. غلامحسین امیری نظرش نسبت به این منتقدان آن است که این دوماه باقی مانده تا انتخابات دندان روی جگر گذاشته و عصبانیت و انتقادات خود را فروبلعند تا انتخابات ریاست جمهوری با پیروزی احمدینژاد پایان یابد و بعد از آن به طرح مسئله بپردازند زیرا حالا که اکثر اصولگرایان بر احمدینژاد اتفاق نظر دارند نباید از اختلاف دم زد.
روز شنبه جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری حمایت خود را از نامزدی احمدینژاد اعلام کرد، جامعه اسلامی مهندسین که یکی از این 14 گروه و تشکل عضو جبهه است آیا برای ساماندهی و تغییر و تحولات در دولت بعدی برنامهای دارد؟
ما به عنوان یکی از اعضای جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری و مانند این جبهه از دولت بعدی انتظار داریم که قویتر از دولت نهم باشد در این جهت هم تلاش خود را میکنیم زیرا کارآمدی و قوی بودن دولت، کلید حل همه مشکلات است و بهرهوری، کاهش تورم، اشتغالزایی، توسعه و پیشرفت همه منوط به انتخاب یک تیم کاری و دولت قوی و کارآمد خواهد بود.
پس شما هم در صورت انتخاب آقای احمدینژاد به عنوان رئیسجمهور دهم، برای وزرای مختلف افرادی را معرفی خواهید کرد؟
با توجه به اینکه در دوره نهم آقای احمدینژاد برخی وزرا را یکشبه جابهجا میکردند، در این دوره چطور به ایشان مشورت میدهید که شاهد تغییرات اینچنینی دولت نباشیم؟
در دولت نهم شاهد منحل شدن و یا ادغام برخی سازمانها و نهادها بودیم که از جمله آن سازمان مدیریت و برنامهریزی و قرار گرفتن آن به عنوان یکی از معاونتهای ریاست جمهوری است این در حالی است که بسیاری از اصولگرایان نسبت به این ادغامها و منحل شدنها به رئیسجمهور معترض بودند، آیا در دوره بعدی اصولگرایان به دنبال برگشت برخی از این سازمانها و نهادها هستند؟
آیا احزاب اصولگرا در این مورد وارد بحث با رئیسجمهور خواهند شد؟
آقای باهنر در مصاحبه مطبوعاتی اخیر خود باعنوان دبیرکل جامعه مهندسین اسلامی عنوان داشته که رئیسجمهور حجیم، متنوع و عظیم کار میکند اما نباید خود را بینیاز از نظر مشورتی مراکزی مانند شورای عالی امنیت ملی و وزارت امور خارجه و یا مشورت های دیگران بداند. ارزیابی شما از این سخنان چیست؟
پس علت تک روی رئیسجمهور ناشی از چیست؟
از نظر جنابعالی انتقاد سازنده چه انتقادی است؟
اصولگرایانی که اعلام حمایت از احمدینژاد را کردهاند، چگونه میخواهند از او حمایت کنند؟
آرای منتقدان را چگونه میخواهید جلب کنید؟
آرای اصولگرایان منتقد را چگونه جلب خواهید کرد؟
آقای باهنر از دیدار خود و دبیر کل جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری با رئیسجمهور و عدم پذیرش شرط از سوی او گفتهاند، چرا با این وجود اصولگرایان و به خصوص جامعه اسلامی مهندسین از او حمایت میکنند؟
همچنین جبهه پیروان وظیفه خود میداند که یک چهره وارد صحنه انتخابات شود و تلاش خود را برای پیروزی آن بکند و به همین منظور نظر منتقدان را هم جلب کند.
نظر شما