پترائوس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان که امروز شنبه بخش دیگری از آن پخش شد، گفت که این عبارت که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبتکر آن بوده است، باید با دقت و احتیاط به کار برده شود .
رئیس سابق سیا افزود: به نظرم باید در به کاربردن چنین عبارتی مراقب باشید، چراکه معنی آن در برگیرنده گروه های بسیاری است.
رئیس سابق سیا که روز گذشته (جمعه) در حاشیه نشست «بنیاد جرمن مارشال» در برلین با سی ان ان مصاحبه کرده است، دراین باره افزود: «اسلام افراط گرا» در برگیرنده گروه هایی همچون داعش، القاعده و دیگر گروه های وابسته به آن است.
سی ان ان گزارش داد: این عبارت از سوی بسیاری از محافظه کاران در توصیف دشمنی که علیه آن در تروریسم می جنگند، به کار برده می شود و منتقدان می گویند به کار گرفتن این عبارت منجر به انزوا کشاندن مسلمانان و تخریب افکار دراین زمینه است.
پترائوس به سی ان ان گفت باید بسیار مراقب باشید که به تمامی یک دین بزرگ جهانی با عبارت «افراطی» یا «رادیکال» انگ نزنیم.
این ژنرال بازنشسته ارتش پیشتر و در بخشی ازاین مصاحبه گفته بود: آمریکا و روسیه می توانند در خصوص منافع مشترک همکاری کنند.
به گزارش ایرنا، پترائوس پیش تر نه تنها بعنوان گزینه ترامپ برای تصدی پست وزارت خارجه آمریکا در نظر گرفته شده بود بلکه پس از استعفای «مایکل فلین» نام وی بعنوان تصدی پست مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا نیز مدنظر بود اما در نهایت ژنرال «هربرت مک مستر» عهده دار این سمت شد.
«دیوید پترائوس» 64 ساله یکی از نومحافظه کاران تیم «جورج بوش» بود که از سال 2006 تا 2008 فرماندهی عملیات تهاجم نظامی آمریکا را به عراق بر عهده داشت. وی در سال 2010 از مقام «سرفرماندهی نیروهای مرکزی آمریکا» موسوم به «سنتکام» به فرماندهی نیروهای «سازمان پیمان آتلانتیک شمالی» (ناتو) در افغانستان منصوب شد. پترائوس پس از بازنشستگی از ارتش آمریکا، در اواسط سال 2011 رئیس «آژانس اطلاعات مرکزی» آمریکا (سیا) شد و در اواخر سال 2012 پس از آغاز تحقیقات درباره دسترسی «پائولا برودول»، منشی وی به اطلاعات محرمانه از مقام خود کناره گیری کرد و در سال 2015 برای این جرم یکصد هزار دلار جریمه شد.
52310
نظر شما