حسن بیادی میگوید: بنده بخش مهمي از معضلات مربوط به مسائل اقتصادی را به باندهای قدرت و ثروت مرتبط ميدانم؛ زیرا این معضل کشور را وارد سیستم دلالی کرده و باعث شده چرخه تولید از کار بیفتد و واردات گوی سبقت را از صادرات برباید.
او درباره نواقص جدی جریانهای اصولگرایی و اصلاحطلبی، راهکارهای وحدت اصولگرایان در انتخابات آتی، چگونگی بهرهگیری اصلاحطلبان و اصولگرایان از نیروهای متعادل دو جناح، عملکرد دولت، احتمال حمایت اصولگرایان از روحانی، حق احمدینژاد برای کاندیداتوری و ... سخن میگوید.
اهم اظهارات دبیرکل جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی را بخوانید:
* {درباره آینده جریان اصولگرایی و اصلاحطلبی}: فكر ميكنم هر دو تفكر بهطور طبيعي در حال تغيير تفكر، جابجايي و جايگزيني نيروي انساني خود هستند؛ هرچند هر دو جریان اصولگرایی و اصلاحطلبی در توسعه، تربيت، رشد سرمايه و منابع نيروي انساني ضعيف بودهاند و گردش نخبگان در آنها به سختي و بهصورت ناقص صورت ميپذيرد.
* ساختار اجرايي كشور داراي نواقصي است كه هيچ دورهاي در ادوار مجالس و دولتهاي جمهوري اسلامي، اهميتي براي تغيير و ساختار اجرايي قائل نشدهاند. يكي از این نواقص، كمبود احزاب قدرتمند، كارا و پاسخگو هم در مجلس و هم در دولت است كه به همين دليل، باندهاي متصل به قدرت و ثروت بهطور طبيعي بر سر قدرت ميآيند.
* این فرآیند باعث شده كسيكه شايستگي واقعي براي مديريت در سطوح مختلف را داراست، جايگاهي نداشته باشد و با اين دلایل، حتما اين دو تفكر در ارائه كانديدا در سطوح مختلف از افراد همان باند خود استفاده و براي آوردن رأي مردم را هم با شيوههاي مختلف قانع و پس از آوردن رأي، عدموابستگي خود و دولت را از افتخارات خود اعلام ميكنند!
* {درباره ادامه دولت یازدهم برای چهار سال دیگر}: با اين روند ناقص و پرهزینه در امور اجرايي، هيچ اتفاقي دور از ذهن نيست؛ زیرا وقتي ساختار ضعيف باشد، حتما مشاركت و نقش مردم در امور اجرايي كاهش پيدا خواهد کرد؛ هرچند دولت رأي هم بياورد.
* اصولگرایان با تغيير جدي در رفتار، تفكر، عدم تماميتخواهي و گردش نخبگان شايد بتوانند در انتخابات اردیبهشتماه سال آینده به وحدت برسند.
* اصولگرایان و اصلاحطلبان باید از افراد متعادل، انقلابی و ولایی یکدیگر استفاده کنند.
* {درباره ائتلاف اصلاحطلبان با چهرههای معتدل اصولگرایان در انتخابات مجلس}: با توجه به شناختي كه از هر دو جناح داشتم، نظرم اين بود كه هردو جناح چون سنتي هستند و ديگر نه محبوبيت و نه كارايي لازم را دارند و حداقل ٧٠ درصد از تفكر و نيروي انساني دو جناح در حال تغيير جدي هستند؛ لذا بنده پيشنهاد داشتم كه هر دو جناح در مورد استفاده از افراد متعادل، انقلابي و ولايي از نيروهاي يكديگر استفاده كنند. البته فكر ميكنم در مورد چگونگي و نحوه انتخابات هم بايد داراي تغيير جدي باشيم.
* {درباره سخنان باهنر مبنی بر حمایت اصولگرایان از روحانی در انتخابات ۹۶}: آقاي باهنر عقيده شخصي خودشان يا نظر جامعه اسلامي مهندسين را بيان ميكنند. البته این موضوع ميتواند يك تاكتيك سياسي براي دانستن نظر جناح يا جناحها هم باشد.
* {درباره نقاط قوت دولت یازدهم}: از ویژگیهای مثبت دولت یازدهم را سامان دادن به آشفتگی بازار ميدانم. دولت یازدهم توانست نابسامانی اقتصادی را منطقی کند و اگر به یاد داشته باشیم، پیشتر آشفتگی اقتصادی در کشور وجود داشت و هر روز مردم گرفتار نوسان قیمت ارز و ریال بودند و جامعه از این ناحیه دچار تشویش و آشفتگی اقتصادی شده بود.
* دولت آقای روحانی توانست آشفتگی و معضلاتی را که در دولت گذشته بود، برطرف کند و امروز هم مردم نیز قبول کردهاند، گرانی و رکود موضوعی است که زمانبر بوده و باید منطقی حلوفصل شود.
* مساله رکود از گذشته بوده و یک شبه حل نخواهد شد و همه باید قبول کنیم، حل مشکلات اقتصادی که رکود یکی از بندهای آن است، مدتدار خواهد بود.
* در زمینه نگاه دولت یازدهم به سیاست خارجی بايد بگويم عملکرد سیاست خارجی اين دولت نسبت به دولت قبل قابلتوجه است زیرا مشکلاتی را که در گذشته بهوجود آمده بود، تا حد بسیار زیادی رفع کرد.
* دولت در مذاکرات موفق عمل کرد؛ هرچند طرفهای مذاکرهکننده بهدنبال این بودند که کشور مسیری را طی کند که دلخواه آنان است، تیم سیاست خارجی ما بنا بر سیاستهایی که مقام معظم رهبری تعیین کرده بودند، حرکت کرد. حال اینکه طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد، مقوله دیگری است.
* {درباره عملکرد دولت در اقتصاد}: بهدلیل موضوعات رکودی، تورمی و كاهش غير مترقبه قيمت نفت، که در کشور وجود داشت و دست دولت از منابع برای توسعه و تزریق به تولید باعث شد تا اشتغال روزبهروز بحرانی شده و شاهد تعطیلی و نیمهتعطیلی کارخانهها باشیم.
* موضوعات تورمی و رکود ارتباطی به دولت نداشته و پیوستگی آن به گذشته و بخشی به سیاستهای جامعه جهانی برميگردد.
* بخش مهمي از معضلات مربوط به مسائل اقتصادی را به باندهای قدرت و ثروت مرتبط ميدانم زیرا این معضل کشور را وارد سیستم دلالی کرده و باعث شده چرخه تولید از کار بیفتد و واردات گوی سبقت را از صادرات برباید.
* همین اقدام باندهای قدرت و ثروت سبب شده تا قیمت نیروی انسانی افزایش یابد و راهاندازي چرخه توليد به سختي انجام شود. اکنون گویا پاشنه آشيل دولت بيكاري، اشتغال و توليد است. فساد اداري از موضوعات مهم دیگری است كه موريانهاي درحال گسترش بوده و در همه سازمانها با شدت يا ضعف قابلمشاهده است.
*{درباره احتمال نامزدی احمدینژاد، حمایت اصولگرایان و تعیین صلاحیت وی}: احمدینژاد هم میتواند یکی از کاندیداها باشد. به هر حال ایشان در کارنامهاش هم عملکرد مثبت دارد و هم منفی. طبیعی است، طرفدارانی نیز در جامعه دارد و این حق هر کسی است که بخواهد در انتخابات شرکت کند.
* بنده به شخصه فكر نمیكنم که آقاي احمدینژاد با باند يا جناح اصولگرا كنار بيايند. از طرفی هم اصولا رد يا قبول صلاحيت افراد (کاندیداها) بنا بر قانون بر عهده اعضای محترم شوراي نگهبان است.
29215
نظر شما