به گزارش خبرآنلاین، رقیه یادگاری در اولین جلسه ستاد سرشماری نفوس و مسکن سال 95 که امروز تشکیل شد با اعلام این خبر گفت : هشتمین سرشماری عمومی نفوس و مسکن از سوم مهرماه سال جاری آغاز می شود و 21 روز ادامه دارد.
وی شیوه سرشماری امسال را متفات با هفت مرحله پیشین و به روش اینترنتی بیان کرد و افزود : در این سرشماری افراد در این بازه زمانی وارد شبکه اینترنت شده و اطلاعات خانوار را ثبت و کد رهگیری دریافت می کنند و سپس از 25 مهر تا 28 آبان ماه جاری ، آمارگیران با حضور به منازل کد رهگیری را در دستگاه تبلت بارگذاری می کنند.
به گفته وی در این سرشماری اطلاعاتی شامل مشخصات فردی خانوار ، سن ، دین ، تحصیلات ، بیکار یا شاغل ، مهاجرت ، و اطلاعاتی مربوط به مسکن و ساختار سازه ساختمانی و...در قالب 69 سوال در پرسشنامه اینترنتی باید درج شود .
یادگاری کم هزینه و سرعت عمل دسترسی به اطلاعات و آنلاین بودن فرم های اطلاعات خانوار همچنین استفاده از نیروهای کمتر آمارگیر را از جمله مزایای سرشماری اخیر ذکر کرد و گفت : ثبت اطلاعات آماری خانوارها به سه شیوه مراجعه فرد به اینترنت که از سوم تا 24 مهر ادامه دارد و روش دیگر که از 25 مهر تا 28 آبان ماه ادامه دارد و از طریق مراجعه آمارگیر به درب منازل افرادی که موفق به ثبت اینترنتی نشده اند می باشد که در این روش آمارگیر اطلاعات مربوطه را در تبلت وارد می کند و کد رهگیری را به خانوار مربوطه اعلام می کند و سومین روش برای کسانی که جا مانده اند از طریق تماس تلفنی است که آمارگیر کارتی حاوی کد رهگیری خانوار و یک شماره تماس خود را داخل منزل انداخته و افراد با تماس تلفنی یا مراجعه به اینترنت به پرسش ها با فرصت سه روزه پاسخ می دهند .
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانداری مرکزی خاطرنشان کرد : در سرشماری هفتم 2500 مامور آمارگیر در طرح مشارکت داشتند که به خاطر نوع سرشماری هشتم 424 نیروی انسانی در سرشماری استان مرکزی همکاری دارند که درمقایسه با دوره گذشته تعداد افراد مشارکت جو به یک چهارم کاهش یافته است.
یادگاری، بابیان اینکه این دوره از سرشماری به شیوه نوین الکترونیکی و بدون کاغذ اجرا می شود، افزود: سرشماری نفوس و مسکن یکی از رویدادهای بزرگ زیرساخت برنامه ریزی کشور است و این دوره از سرشماری به صورت الکترونیکی و با استفاده از تبلت و اینترنت که ضریب خطای کمتری داردانجام می شود.
وی متذکر شد : با توجه به اینکه این سرشماری در دو مرحله انجام می شود ، هرچه تعداد خانواده هایی که به صورت اینترنتی اطلاعات خود را در مرحله اول وارد کنند بیشتر باشد ، کار سرشماری راحت تر و سرعت کار هم بالاتر خواهد رفت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی با بیان این که در روش الکترونیکی دسترسی به پهنای باند بالا سرعت کار را افزایش می دهد گفت: ضریب نفوذ اینترنت در استان مرکزی حدود 40 درصد است که ایده آل ارزیابی می شود که با هماهنگی انجام شده با شرکت مخابرات به عنوان یکی از اعضای این ستاد امیدواریم مشکلی در بازه زمانی سرشماری از نظر سرعت اینترنت پیش نیاید .
یادگاری آدرس اینترنتی که افراد برای شرکت در سرشماری باید مراجعه کنند را WWW.sarshomari95.ir اعلام کرد و گفت : افراد پس ازتکمیل سئوالات در پایان یک کد رهگیری دریافت می کنند که به نام سرپرست خانوار است و باید آن را محفوظ داشته و در مراجعه آمارگیران این کد را ارائه نمایند .
وی در رابطه با ساکنین روستاها نیز متذکر شد روستائیان نیز به همین روش می توانند در منزل و یا دفاتر اینترنی روستایی فرم پرسشنامه را تکمیل کنند و کد رهگیری دریافت کنند .
یادگاری تصریح کرد :خانوارهایی که پرسشنامه های خود را به صورت اینترنتی پر کردند و کد آماری خود را به هر طریق گم و یا فراموش کرده اند می توانند از 25 مهر تا 28 آبان ماه کد آماریشان را با زدن شماره ملی سرپرست خانوار در سایت سرشماری بازیابی کنند.
یادگاری یادآوری کرد: این سرشماری به صورت همزمان در 12 شهرستان استان اجرا می شود و 600 نفر عوامل اجرایی برای آن پیش بینی شده که از این تعداد 424 نفر مامور آمارگیر است.
46
نظر شما