به گزارش خبرآنلاین نماینده مردم اراک،کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی که امروز در جلسه شورای اداری شهرستان اراک سخن می گفت ، با تاکید بر این موضوع افزود: امروز نارضایتی جدی در این خصوص وجود دارد و به مسئله مهم آلودگی هوای اراک باید توجه واقعی و عملی شود و خروجی اقداماتی را که انجام شده مردم مشاهده کنند و اگر تاخیری در اجرای تعهدات هست حداقل دلایل آن توضیح داده شود.
علی اکبر کریمی با تاکید بر اینکه عزم و اراده جدی در مسئولان استان برای حل مشکل و اجرای مصوبات طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک مشاهده نمی شود اظهار داشت: از سال 86 تا کنون نه تنها پیشرفت قابل توجهی در اجرای این طرح نشده بلکه این مشکل و دغدغه جدی مردم به جولانگاه فعالیتهای سیاسی تبدیل شده است اما باید توجه داشت با سلامت مردم نمی توان بازی سیاسی کرد.
وی با طرح این سوال که کدام بررسی علمی مستقل آلاینده نبودن شرکت ایرالکو و یا پتروشیمی شازند را اثبات کرده است ؟ ادامه داد: تکالیف و وظایفی که برای اصلاح خطوط قدیم و انتقال واحد آندسازی برای رفع آلایندگی ایرالکو در مصوبات دولت ، مشخص شده کاملا شفاف و روشن است و حتی زمان اجرای طرح تا پایان شهریور 91 مشخص شده بود اما اینکه با ضرب فشار سیاسی و رسانه ای بخواهند این طور نشان دهند که آلومینیوم صنعت سبز معرفی شده ،به چه قیمتی است ؟ مگر مردم چه انتظاری به جز آلاینده نبودن از این صنعت دارند؟
وی بیان داشت: چرا صنعتی که سالها در آلایندگی شهره بوده و در مصوبه هیئت دولت برای رفع مشکلات آن تکلیف مشخص شده بوده ، امروز این واحد بزرگ صنعتی مدعی مردم و مسئولان شده و میلیاردها تومان برای اثبات غیرآلاینده بودن در دادگاه ها هزینه می کند!؟
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس دهم در ادامه صحبت های خود با انتقاد از روند نزولی جذب و تخصیص اعتبارات تملک دارایی به استان و شهر اراک گفت: سهم 25 درصدی از اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای عادلانه و شایسته نیست و تناسبی با جمعیت و مشکلات موجود ندارد بنابراین لازم است در این خصوص بازنگری جدی شود و به شاخص های عملکردی در اختصاص این اعتبارات توجه بیشتری شود.
وجود فضای همدلی و همکاری در تقویت فضای خدمت می تواند اثرگذار باشد و باید تلاش کنیم تا این روحیه تقویت شود و حاشیه سازی ها و رویکردهای جناحی باعث نشود که استان و شهرستان از بخشی از توانمندی های مدیران محروم شود یا این فضا به غرض ورزی های سیاسی و جناحی تبدیل شود.
وی بر لزوم توجه به مشکلات کارگری و حفظ فرصت های شغلی موجود در بخش صنعت تاکید کرد و ادامه داد: امروز بسیاری از واحدهای صنعتی کوچک و بزرگ استان با مشکلات حاد مواجه هستند و اگر از پیگیری و پرداختن به مشکلات آنها غافل شویم ،علاوه بر اینکه در بلندمدت هویت صنعتی خودمان را از دست می دهیم در کوتاه مدت هم با مشکلات مختلف اقتصادی مواجه خواهیم شد.
نماینده مردم اراک در مجلس دهم با تاکید بر بافت ناهمگون فرهنگی شهر اراک بیان داشت: ادامه این روند و بی توجهی به ساماندهی فرهنگی اراک قطعا سبب یک نوع بی هویتی فرهنگی در اراک خواهد شد و باید ضمن توجه به این موضوع به ایجاد فضاهای فرهنگی و تفریحی مناسب و سالم در شهر اراک که متناسب با جمعیت باشد نیز اهمیت ویژه ای داده شود و از ظرفیت های موجود در این خصوص استفاده کنیم.
کریمی به مشکلات موجود در بخش بهداشت و درمان استان اشاره کرد و گفت: بیشترین بار خدمات دهی در بخش بهداشت و درمان استان در شهر اراک است و قطعا باید با توسعه امکانات درمانی و فراهم کردن زمینه مشارکت بخش خصوصی برای حل مشکلات این بخش گام های مثبتی برداشته شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس دهم در پایان گفت: بخش عمده ای از مشکلات مردم به دلیل ناهماهنگی میان دستگاه ها و تاخیر در اقدامات است که چندان هم به پول و اعتبار نیازی ندارد و باید مدیران دستگاه های اجرایی به این مسئله توجه ویژه داشته باشند.
کریمی نماینده اراک،کمیجان و خنداب گفت: خروجی اقداماتی که مسئولان استان برای رفع مشکل آلودگی هوای اراک انجام داده اند و بارها در کارگروه ها و جلسات متعدد مطرح شده باید واقعی ،عملی و ملموس باشد.
کد خبر 559331
نظر شما