گودرز رضایی، با اشاره به مشکلات شهرک های صنعتی استان البرز، اظهار کرد: خروج از شمول معافیت مالیاتی شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت، عدم تامین آب مورد نیاز شهرک های صنعتی موجود و شهرک های مصوب جدید، عدم واگذاری زمین برای ایجاد و توسعه شهرک ها، کمبود برق مورد نیاز شهرک ها، عدم داشتن منابع مالی پایدار برای راه اندازی واحدهای کوک از جمله این مشکلات است.
وی پایین بودن اعتبار زیرساخت شهرک ها و نواحی صنعتی در قانون بودجه و نیز وجود شهرک های صنعتی غیردولتی را از دیگر مشکلات شهرک های صنعتی استان دانست و افزود: در مجموع از هزار و ۸۰۶ پروانه صادر شده برای واحدهای صنعتی موجود در شهرک ها ۹۹۷ واحد فعال و ۴۳۱ واحد نیمه فعال هستند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان البرز با اشاره به وجود ۳۷۸ واحد صنعتی دارای پروانه غیرفعال در شهرک های صنعتی استان البرز، تاکید کرد: حدود ۲۱ درصد از مجوزهای صادر شده در شهرک های صنعتی البرز غیرفعال هستند.
وی به واحدهای صنعتی به بهره برداری رسیده در استان اشاره کرد و گفت: در مجموع هزار و ۲۷۵ واحد صنعتی در استان وجود دارد که از این تعداد ۹۹۵ مورد فعال و ۲۸۰ واحد نیز غیرفعال است.
رضایی با اشاره به واحدهای در حال ساخت و ساز با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد در شهرک های صنعتی استان، خاطرنشان کرد: از مجموع ۴۰۹ واحد موجود در این حوزه، ۲۴۷ واحد فعال و ۱۶۲ واحد غیرفعال هستند.
وی همچنین تشکیل کنسرسیوم صادرات خوشه پلاستیک، تشکیل شرکت مدیریت صادرات صنایع کوچک و متوسط البرز، تشکیل شرکت تعاونی مواد اولیه صنایع پلاستیک استان البرز و راه اندازی فن بازار منطقه ای این استان را از دیگر اقدامات انجام شده توسط شرکت شهرک های صنعتی استان البرز اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان البرز در پایان از معرفی نیروهای نخبه به واحدهای صنعتی در راستای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه خبر داد و بیان کرد: ۲۹۴ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد در استان نیز راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و توجه به بخش تولید و صنعت احیا شد.
نظر شما