این ماده مغذی در بسیاری از خوراكی ها از جمله سبزیجات برگدار سبز، مغز خشكبار، دانه ها، ماهی، حبوبات، غلات، آووكادو، ماست، موز و میوه های خشك یافت می شود.
شمار كمی از مردم از اهمیت منیزیم در حفظ سلامت بدن از جمله حمایت از یك سیستم ایمنی سالم، پیشگیری از ابتلا به برخی سرطان ها و كاهش خطر حمله قلبی مطلع هستند.
اكنون محققان دانشگاه ادینبورگ و كمبریج متوجه شدند كه منیزیم شكلات تلخ به سلول های بدن در تطابق با چرخه های طبیعی زیست محیطی روز و شب كمك می كند.
آزمایش های انجام شده روی سه نوع ارگانیسم عمده بیولوژیكی یعنی سلول های انسانی، جلبك و قارچ نشان داد كه در هر مورد، سطوح منیزیم در سلول ها در یك چرخه روزانه افزایش و كاهش می یابد. تجزیه و تحلیل های مولكولی نشان داد كه این نوسان برای حفظ این ساعت 24 ساعته در سلول ها حیاتی است.
همچنین نتایج این مطالعه نشان داد كه منیزیم تاثیر زیادی بر سوخت و ساز بدن، یعنی سرعت تبدیل مواد مغذی به انرژی توسط سلول های بدن، دارد.
از سوی دیگر پیش از این مشخص شده بود كه منیزیم برای كمك به موجودات زنده در تبدیل مواد غذایی به سوخت ضروری است.
با وجود اینكه مكمل های منیزیم نیز به وفور در دسترس است اما بیشتر كارشناسان می گویند كه بهتر است، منیزیم به طور طبیعی از رژیم غذایی گرفته شود.
5454
نظر شما