رئیس انجمن جایگاه‌داران بنزین خراسان رضوی گفت: جلسه‌ای را داریم و اگر در این جلسه به جمع‌بندی نهایی برسیم در اعتراض به این سخنان در روز ۳۱فرودین ماه از ساعت ۸صبح تمام جایگاه‌ها را به مدت ده ساعت تعطیل می‌کنیم.

به گزارش «خبرآنلاین» از خراسان رضوی؛ کامرانی‌فر در نشست خبری تجمع جایگاه‌داران سوخت خراسان رضوی در اعتراض به سخنان چند روز گذشته وزیر نفت، اظهار کرد: «این صحبت ‌هایی که اقای زنگنه در ارتباط با فروش هوا بجای بنزین توسط جایگاه‌داران مطرح کرده‌اند تهمت است.»
وی با بیان اینکه وزیر نفت براساس شایعاتی که سال هاست مطرح می‌شود این مسائل را بازگو کرده است، افزود: «متاسفانه بنزین های وزارت نفت استانداردهای لازم را دارا نیست.»
وی با بیان اینکه وزیر نفت کاری کرده که اذهان عمومی متشنج گردد، گفت: «آقای زنگنه با این سخنان با حیثیت ما و تمام پرسنلی که تمام ساعات شبانه روز در ارائه به خدمت مردم کوتاهی نمی‌کنند بازی کرده است.»
وی در ادامه با اشاره به سخنان وزیر نفت ادامه داد: «این سخنان آقای زنگنه از این حیث است تا برندهای خودش را در کشور جا بیاندازد و پیام ما به وزیر این است که برود و موضوع کرسنت را جمع کند.»
گفتنی است؛ وزیر نفت در روزهای گذشته در سازمان برنامه‌ریزی گفته بود در یک بار سوخت‌گیری توسط خودروی رسمی وزارتخانه در حالیکه باک ۸۰ لیتری خودرو را پر می‌کرده متوجه شده‌اند ۲۰ لیتر کسری مخزن داشته که در آن هوا بوده و اینگونه اعلام شد که تخلف در جایگاه‌ها زیاد است.

کد خبر 526870

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

آخرین اخبار