شمشیربازان ایران توانستند دو سهمیه المپیک بگیرند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در آخرین روز مسابقات جایزه بزرگ شمشیربازی در سئول كره جنوبی، دو نماینده ایران سهمیه المپیك گرفتند. در این مسابقات كه انتخابی المپیك هم هست، مجتبی عابدینی نفر 15 رنكینگ جهانی ابتدا حریف فرانسوی را شكست داد و پس از آن به مصاف قهرمان جهان از كره جنوبی رفت. عابدینی توانست این حریف را هم با نتیجه 15 بر 13 شكست دهد. او پس از آن حریف مجارستانی را شكست داد و به جمع 8 نفر برتر رسید. عابدینی تا این مرحله 21 امتیاز به دست آورد و سهمیه المپیك را كسب كرد. او در یك چهارم نهایی هم حریفی از كره جنوبی را شكست داد و به نیمه نهایی رسید.

به دلیل توزیع مدال برنز مشترك در مسابقات شمشیربازی، مدال برنز عابدینی قطعی شده است كه این اولین مدال تاریخ سابر ایران در مسابقات جهانی است.
همچنین علی پاكدامن كه در روز اول مسابقات توانسته بود به جدول 64 نفره برسد، ابتدا حریفی از كره جنوبی را شكست داد و پس از آن به حریف مجارستانی باخت. اما با توجه به قوانین مسابقات و به دلیل اینكه عابدینی توانسته بود دو شمشیرباز برتر كره جنوبی را حذف كند، دومین سهمیه المپیك به علی پاكدامن رسید.
43 43

کد خبر 521855

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۰۷
    4 0
    درخشش در ورزش جمعي را بايد در جامعه هايي كه به خرد جمعي اهميت مي دهند جست.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین