ایسنا نوشت: یک عضو سابق گروهک منافقین با اشاره به انتقال اعضای این گروهک تروریستی به کشورآلبانی، پذیرفتن آن‌ها توسط دولت این کشور را اشتباه خواند.

«ان سینگلتون»، یکی از اعضای سابق گروهک تروریستی منافقین در مصاحبه‌ای با دویچه‌وله در رابطه با انتقال اعضای منافقین به کشور آلبانی گفت: اگر سازمان مجاهدین خلق(منافقین) به عنوان یک سازمان به آلبانی منتقل گردد، خطری واقعی این کشور را تهدید خواهد کرد. باید اعضای این سازمان به صورت فردی پذیرفته شده و مراحل افراط‌زدایی را طی کنند تا به شرایط معمولی بازگردند و نباید به منافقین اجازه داده شود به عنوان یک گروه شبه‌نظامی مجددا به سازماندهی بپردازد.

وی در پاسخ به پرسشی در ارتباط با اینکه آیا با حضور منافقین در آلبانی، تهدیدی تروریستی از جانب این کشور متوجه اروپا خواهد شد یا خیر؟، گفت: بسیار اهمیت دارد که به یاد داشته باشیم تک تک اعضای این سازمان که به آلبانی منتقل شده‌اند تا سر حد امکان رادیکالیزه شده‌اند. آن‌ها بیش از 30 سال در عراق آموزش عملیات‌های تروریستی دیده اند و تنها به این دلیل که نامشان از فهرست گروه‌های تروریستی حذف شده به‌طورناگهانی تغییر ماهیت نمی‌دهند. اعضای این سازمان همچنان تروریست هستند. بسیاری از آنان توسط نیروهای گارد حفاظت صدام به‌طورویژه آموزش داده شده‌اند، آموزش‌هایی از قبیل بمب‌ سازی، راهبردهای تروریستی، جمع‌آوری اطلاعات و شکنجه. حتی ابداع عملیات‌های انتحاری نیز به این گروه نسبت داده شده است.

عضو سابق گروهک منافقین در ادامه گفت: پذیرش اعضای منافقین توسط مسئولین آلبانیایی تنها به این دلیل که آن‌ها افرادی پیر و فرتوت هستند، اقدامی اشتباه است. ممکن است اعضای این گروه دیگر به عنوان نیروهای جنگی کارایی نداشته باشند اما توانایی‌ها و تجارب تروریستی قابل انتقالی دارند که می‌تواند در اختیار دیگر گروه‌های تروریستی قرار گیرد. برخی از اعضای این سازمان متخصص پولشویی، قاچاق انسان، تقلب و فساد هستند.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا دولت عراق نمی‌خواهد منافقین را در کشور عراق نگه دارد، گفت: از آن‌ها با عنوان ارتش خصوصی صدام نیز یاد می‌شود. مسئولیت مرگ 25000 عراقی از جمله کردها در شمال و شیعیان در جنوب آن کشور بر عهده مجاهدین خلق(منافقین) است. به‌همین‌دلیل این گروه دشمنان زیادی در عراق دارد و نمی‌توان امنیت آن‌ها را تضمین کرد.

 این عضو جدا شده منافقین افزود: پس از سقوط صدام، مجاهدین خلق(منافقین) خود را دوست ارتش آمریکا نامید و خلع‌سلاح شد. طی چندین سال، نیروهای امنیتی عراق توانسته‌اند اطلاعاتی جمع‌آوری کنند که نشان می‌دهد این گروه با حمایت فعالانه از نیروهای مرتبط با القاعده و داعش همچنان تهدیدی برای صلح و ثبات منطقه است.

در بخش دیگری از این گفت‌وگو، سینگلتون در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا فکر می‌کند اکنون منافقین می‌توانند تهدیدی را متوجه آلبانی کنند، گفت: مشخص است که رهبران مجاهدین خلق(منافقین)، مسعود و مریم رجوی، در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد محیطی امن برای خود و غالب اعضای گروهشان در آلبانی هستند. آن‌ها می‌خواهند فضای بسته‌ای را که در سایر کشورها (عراق، شمال آمریکا و اروپا) ایجاد کرده بودند احیا کنند تا مجددا بتوانند خارج از محدودیت‌های قانونی به فعالیت بپردازند. در آلبانی هم قصدشان این است که با سوء‌استفاده از وضعیت نامناسب امنیتی، اجتماعی و دولتی آن کشور، قلمرو فراقضایی مختص خود را برپا کنند.
29213

 

کد خبر 521815

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =