رهبر اپوزیسیون تایلند از معترضان خواست خون خود را بر دیوار اداره‌جات دولتی بپاشند

تایلند یکسره قرمز پوش است . اگر در اوکراین رای دهندگان به رئیس جمهوری جدید پیراهن آبی بر تن کردند و پرچم آبی در دست گرفتند،اگر در ایتالیا مردان و زنان مخالف نخست وزیری برلوسکونی دستبند‌های بنفش دست می کنند و لباس های بنفش می‌پوشند، در تایلند هم قرمز تبدیل به رنگ مخالفان دولت شده است . ده‌ها هزار تظاهر کننده تایلندی چند روز است که با لباس‌های قرمز بر تن و پرچم‌های قرمز در دست هشدار می‌دهند که دیگر این دولت را نمی‌خواهند . با این‌همه نخست وزیر تایلند پا را در یک کفش کرده و اصرار دارد که : من قدرت را واگذار نمی‌کنم. تایلندی‌های مخالف انتخابات زود‌هنگام می‌خواهند و دولتمردان تایلندی قدرت را دو دستی چسبیده‌اند .


پیراهن قرمزهای حامی تاکسین شیناواترا، نخست وزیر برکنار شده‌ تایلند در کودتای سال 2006 ، هیچ نشانی از تسلیم در اعتراضاتشان در خیابان‌های بانکوک نشان ندادند اما به دنبال اصابت چهار نارنجک به یک پادگان ارتش در پایتخت تدابیر امنیتی سخت‌گیرانه‌تری اتخاذ شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه،‌ این حملات به زخمی شدن دو سرباز و تشدید تنش‌ها منجر شد. رهبر مخالفان دولت در تایلند اما از طرفداران خود خواست که با خون خود به دولت نشان دهند که در عزم خود راسخ هستند . ناناووت سایکور، رهبر تظاهر کنندگان در این خصوص گفت: پیراهن قرمز‌ها از تظاهرکنندگان خواست که کمی از خون خود را گرفته و به روی دروازه‌ مقر دولت بپاشند تا از این طریق عزم راسخ خود را نشان دهند.


رهبر تظاهرکنندگان در این خصوص به خبرگزاری فرانسه گفت: اگر آبهیسیت وجاجیوا هم‌چنان بخواهد که بی توجه به درخواست‌های ما به عنوان نخست وزیر ادامه دهد، باید پا روی خون پیراهن قرمزها بگذارد.
این مساله باعث نگرانی مقام‌های پزشکی شده که می گویند این نمایش خطرناک ممکن است باعث شیوع برخی بیماری‌ها شود. تظاهرکنندگان روند اهدای خون را امروز شروع کرده‌اند و صدها تظاهر کننده پیراهن قرمز صف‌های طولانی را برای گرفتن خونشان توسط پرستاران تشکیل داده‌اند. رهبران تظاهرات قول داده‌اند که یک میلیون سانتی متر مکعب خون که معادل 1000 بطری نوشابه استاندارد است را برای پاشیدن روی مقر دولت در عصر امروز جمع آوری خواهند کرد. صلیب سرخ این تاکتیک اعلام شده از سوی رهبران تظاهرات را بیهوده و غیربهداشتی خوانده و شدیدا مورد انتقاد قرار داده است.


چندین راهب بودایی نارنجی پوش که بر اساس قانون تایلند از حضور در فعالیت‌های سیاسی منع هستند جزو اولین افراد در صف اهدای خون بودند و یکی از آن‌ها با افتخار سرنگ پر از خون خود را به دیگران نشان می‌داد. حامیان شیناواترا عمدتا از مناطق شمالی روستایی فقیرنشین هستند و به خاطر سیاست‌های پوپولیستی که وی قبل از برکناری در کودتای سال 2006 معرفی کرد، از وی حمایت می‌کنند.

 

کد خبر 49944

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =