به گزارش ایرنا، کامران دانشجو چهارشنبه شب در یک نشست خبری در بندرعباس افزود: از نظر ما طبیعی است که هریک از اعضای خانواده دانشگاه به یکی از کاندیداها گرایش داشته و یا برای آنها فعالیت کرده باشند، اما این قابل قبول نیست که افرادی تحت عنوان استاد و یا فرهیخته در داخل یا بیرون دانشگاه قانونشکنی کنند.
وی تصریح کرد: در نظام جمهوری اسلامی جایی برای اساتیدی که قصد ترویج سکولاریسم را داشته باشند، نیست و از خط قرمزهای نظام محسوب می شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: معیارهای جذب در دانشگاه همان معیارهای مورد تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری است که شامل اعتقاد به اسلام و انقلاب و بنیانگذار انقلاب و قانون اساسی است.
به گفته دانشجو تعیین معیار برای گزینش استاد، تنها به ایران محدود نمیشود و هر کشوری معیارهای خاص خود را دارد.
دانشجو در ادامه گفت: جامعه دانشگاهی غالبا مسلح به زره ولایت پذیری هستند و تعداد اساتیدی که با معیارهای تعیین شده تطابق ندارند، بسیار اندک است و وزارت علوم نیز یک فضای علمی که دارای نشاط سیاسی، فرهنگی و اجتماعی باشد را امری مطلوب می داند که در تمام ابعاد،به نفع کشور خواهد بود.
دانشجو خاطرنشان کرد: افزایش اساتید با شاخصههای جدید و تغییر تدریجی متون درسی حوزه علوم انسانی از سیاستهایی است که از طریق مذاکره با مراکز مختلف در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: در برنامهریزیها، پیشبینی شده که سالانه یکهزار استاد جدید منطبق با معیارهای تعیین شده، جذب شوند.
دانشجو اضافه کرد: در علوم انسانی به اساتیدی نیاز داریم که با نظریات غیر اسلامی آشنا باشند ولی به نظریههای اسلامی اعتقاد داشته باشند چرا که در غیر این صورت صاحبان نظریات غیر اسلامی الگو قرار خواهند گرفت.
وزیر علوم و تحقیقات و فناوری همچنین در پاسخ به پرسشی درباره دانشگاه آزاد اسلامی، آن را بال نظام آموزش عالی کشور دانست که عملکرد آن مثبت بوده است.
دانشجو خاطرنشان کرد: هرچند دانشگاه آزاد اسلامی در برخی امور مشکلاتی دارد، اما در مجموع خدمات قابل قبولی در سطح کشور داشته است.
نظر شما