بیشترین متقاضیان زنانی بوده‌اند که تقاضای تغییر جنسیت و مرد شدن داده‌اند که در این مورد بیش از 80 درصد آمار ثبت شده است.

ایلنا نوشت:

 مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود که با روند فعلی تا سه هزار نفر بیمار اختلال هویت جنسی در کشور داشته باشیم اما چون غربال‌گری صورت نمی‌گیرد، نمی‌توانیم به طور دقیق در مورد آمارها اظهارنظر کنیم.

 سید حسن موسوی چلک در مورد عملکرد بهزیستی پیرامون بیماران اختلال هویت جنسی تاکید کرد: سازمان بهزیستی بیشترین عملکرد را در این ارتباط داشته و بهزیستی این گروه را به‌عنوان شهروندانی می‌داند که در اختلال خود هیچ نقشی نداشته‌اند.

او افزود: امسال 171 مورد از افرادی که مبتلا به اختلال هویت جنسی بودند با مراجعه به سازمان بهزیستی حمایت شدند و طی پنج سال نیز بهزیستی تهران از بیش از 800 نفر از این بیماران حمایت کرد به طوری که بهزیستی یک میلیون تومان برای درمان‌های جانبی این بیماران در نظر گرفته و چهار میلیون تومان نیز جهت کمک هزینه بلاعوض جهت جراحی ارائه داده است.

موسوی گفت: به جرات می‌توانیم بگوئیم که در حال حاضر پشت‌نوبتی برای این‌گونه بیماران نداریم اما مسوولیت اصلی با وزارت بهداشت است در حالی که اقدام خاصی در این زمینه انجام نداده است. مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: بیشترین متقاضیان زنانی بوده‌اند که تقاضای تغییر جنسیت و مرد شدن داده‌اند که در این مورد بیش از 80 درصد آمار ثبت شده است.

موسوی یادآور شد: بهزیستی تنها وظیفه حمایت‌های روانی و اجتماعی این قبیل از بیماران را بر عهده دارد اما نیاز به ارائه قانونی برای حمایت از آنها هستیم و بهزیستی در حال تهیه پیش‌نویس لایحه‌ای برای این بیماران است که البته این پیش‌نویس آماده شده است. به گفته موسوی، در حال حاضر آمار متقاضیان این بیماران به مراکز بهزیستی کمتر شده است چرا که هنوز انگ به این بیماران در کشور از بین نرفته است.

کد خبر 44964

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۲
    0 0
    تو را به خدا غربالگري نكنيد چون احتمال رسوائي خيليها ميرود
  • بدون نام IR ۱۵:۴۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۲
    0 0
    راستي قرار بود مدرك تحصيلي مديران را برسي كنن چي شد؟