ناصر صيدي در این باره به خبرآنلاین گفت: 30 درصد مشكلات نيز به تامين مواد اوليه به دليل وجود تحريم ها، نبود بازار فروش به دليل واردات كالاهاي مشابه خارجي، مشكلات دارايي، بيمه تامين اجتماعي و اختلاف بين شركا است.
وی علت كمبود نقدينگي را عدم توانايي بانك هاي عامل در پرداخت تسهيلات به واحدهاي صنعتي دانست و گفت: بانك هاي عامل به دليل حجم بالاي نقدينگي موجود در بازار و عدم بازگشت تسهيلات پرداخت شده، توان پرداخت تسهيلات را ندارند.
صیدی به تشكيل كارگروه موانع توليد بنابر دستور وزير صنعت، معدن و تجارت و تصويب مجلس شوراي اسلامي و هيات وزيران در استان اشاره كرد و ادامه داد: اين كارگروه كه دبيرخانه آن در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مستقر است به رياست استاندار تا كنون 3بار تشكيل جلسه داده است.
وی ادامه داد: روند كار در اين كارگروه به گونه اي است كه مشكلات موردي واحدهاي صنعتي در آن مطرح مي شود و همچنين مشكلات كلان نيز توسط خانه صنعت، معدن و تجارت استان، اتاق بازرگاني و صنايع، معادن و كشاورزي استان و نيز مديران عضو كارگروه مربوطه مطرح مي شود و با توجه به ضوابط و تدابير استاندار محترم تصميمات لازم در خصوص آنها اتخاذ می شود. صيدي عمده مشكل واحدهاي صنعتي در اخذ تسهيلات را نبود سند تك برگي ثبتي براي سپردن وثيقه توسط واحدهاي صنعتي و همچنين ضمانت غير وثيقه برشمرد و گفت: از سال گذشته با راه اندازي صندوق ضمانت صنايع كوچك اين مشكل مرتفع گرديده است. وي سقف تسهيلات مصوب در سال گذشته براي صنايع كوچك استان را 7 ميليارد و800 ميليون تومان عنوان و تصريح كرد: استان زنجان جزو استان هايي بود كه بخش اعظم اين مبلغ را پرداخت كرد ولي خوشبختانه امسال بنابر توصيه استان ها سقف تسهيلات مصوب ابلاغي از سوي سازمان براي استان هاي كوچك برداشته شده است و اميدوارم بتوانيم تا پايان سال50 ميليارد تومان تسهيلات از طريق معرفي به بانك صنعت و معدن به واحدهاي صنايع كوچك متقاضي پرداخت کند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان زنجان عمده ترین مشکلات واحدهای صنعتی استان را کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش عنوان کرد و گفت: طبق پایش انجام شده توسط شرکت شهرک های صنعتی 70 درصد از این واحدها با مشکل کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش مواجه اند.
کد خبر 445186
نظر شما