به گزارش خبرآنلاین، آیتالله مصطفی علما ظهر امروز در دیدار با مسئولان ادارهکل فنی و حرفهای استان کرمانشاه، با تاکید بر این نکته که امروزه ارائه آموزش های فنی و حرفه ای و توسعه فرهنگ مهارت آموزی نقش مهمی در ایجاد کارآفرینی و اشتغال دارد، اظهار داشت: باید برنامهریزی صحیح برای ایجاد اشتغال انجام شود و آموزشهای کاربردی و مهارتهای فنی مفید در اولویت ارائه برنامههای آموزشی فنی و حرفه ای قرار بگیرد.
امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه آموزشهای فنی موجب فراگیری یک مهارت توسط افراد میشود، بیان داشت: این فراگیری مهارت موجب ایجاد شغل و به تبع آن افزایش تولید و رونق اقتصادی است لذا باید از آموزش صرف تئوری بدون آموزش های مهارتی پرهیز کرد چرا که بازار قابلیت پذیرش افراد بدون مهارت را ندارد.
وی افزود: در کرمانشاه ظرفیت های بسیار زیادی وجود دارد که می توان با ارائه آموزش های لازم به نوجوانان و جوانان به خوبی از این ظرفیت ها استفاده کرد.
آیت الله علما با رد این تفکر که جوان باید صرفا به دنبال کار اداری باشد، گفت: جوانان باید با کسب مهارت در راستای تولید و حضور فعال در عرصه اشتغال و فعالیتهای اقتصادی قدم بردارند.
وی اقتصاد مقاومتی را نسخه شفابخش گرفتاریها و مشکلات اقتصادی کشور دانست و بیان کرد: آموزشهای فنی و حرفهای میتواند گام مثبتی در راستای تحقق سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی باشد.
در این دیدار مدیر کل فنی و حرفه ای کرمانشاه گزارشی از فعالیت ها این اداره کل ارائه و گفت: ۸ و نیم میلیون نفر ساعت آموزش فنی و حرفه ای در استان طی سال گذشته تا پایان خرداد ماه امسال به 30 هزار نفر ارائه شده است.
ناصری امید افزود : ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر ساعت از آموزش های ارائه شده در بخش دولتی و ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر ساعت نیز در بخش خصوصی بوده است.
مدیر کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه از وجود ۲۲ مرکز ثابت فنی و حرفه ای در سطح استان خبر داد و افزود: در کنار آن ۳۰۰ آموزشگاه نیز در بخش خصوصی فعالیت می کنند.
نظر شما