به گزارش خبرگزاری خبر انلاین لطف الله رضایی گفت:832 هکتار از باغ های استان اختصاص به آلبالو دارد که حدود 580 هکتار آن بارور و مابقی نهال است که نسبت به سال قبل 15 درصد افزایش سطح دارد و بخش های با تابستان خشک و خنک از مناطق مستعد آب و هوایی برای کشت و پرورش آلبالو است .
وی افزود :ایران با تولید سالانه بیش از 107هزار تن، هفتمین کشور تولید کننده این میوه درجهان است و استان سمنان از لحاظ عملکرد در واحد سطح در رتبه پنجم کشوری قرار دارد .
رضایی بیان کرد: بیشترین ارقام آلبالوی استان شامل محلی ، چمپای مشهد و ارقام مجاری است که کار برداشت از اوایل خرداد شروع شده است و تا پایان تیر ماه ادامه دارد و ارقام مجاری با توجه به نوع و درشتی محصول بیشتر مصرف تازه خوری دارد و از ارقام محلی برای تهیه شربت و مربا استفاده می شود .
مدیر باغبانی سازمان یادآوری کرد: در سال های اخیر ورود ارقام جدید تجاری آلبالو به استان با خواص دیر گل دادن در بهار برای مقاومت در مقابل سرمای بهاره، قانع بودن از نظر خاک و مواد غذایی ، ارزش غذایی و دارویی و فراورده های متنوع این محصول عامل توجه و استقبال کشاورزان به کشت این محصول شده است
نظر شما