به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در اصفهان، محمد مهدی حریری به مهر گفت: آمارها نشان می دهد که با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، میزان استقبال اهداکنندگان خون کاهش می یابد.
وی بیان داشت: هر فرد با صرف ۳۰ دقیقه از وقت خود برای اهدای خون می تواند حداقل جان سه نفر را نجات دهد.
مدیر کل انتقال خون استان اصفهان با بیان اینکه روزه داران به دلیل ضعف و بی حالی که ناشی از روزه گرفتن است و با ترس از اینکه اهدای خون در هنگام روزه داری سبب به خطر افتادن سلامتی آنها می شود، کمتر تمایل به اهدای خون دارند، یادآور شد: با اهدای خون می توانیم جلوی کمبود ذخایر خونی را بگیرند.
وی اظهار داشت: روزه داران بدانند که اهدای خون در ماه مبارک رمضان روزه را باطل نمی کند.
حریری در باره ساعت کار مراکز انتقال خون اصفهان در ماه مبارک رمضان گفت: مرکز انتقال خون اصفهان واقع در میدان خواجو، تا پایان ماه مبارک رمضان از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ و ۳۰ دقیقه و از ۲۰ و ۳۰ دقیقه تا ۳۰ دقیقه بامداد در خدمت اهداکنندگان است.
وی گفت: هر ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اهدای خون کاهش می یابد که این عامل تاثیر مهمی در زندگی بیماران دارد.
مدیر کل انتقال خون اصفهان با اعلام اینکه بیماران تالاسمی مشتریان دائمی خون هستند، افزود: تعداد جراحی ها رو به افزایش است که نیاز به خون و فرآورده های خون را بیشتر می کند.
وی بیان داشت: در ماه رمضان بیش از ۳ هزار و ۱۷نفر برای اهدای خون به مراکز انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد ۲ هزار و ۲۷۶ نفر موفق به اهدای خون شدند.
حریری اظهار داشت: از مردم روزه دار و مومن اصفهان خواستاریم اهدای خون را به شب های قدر موکول نکنند چراکه ظرفیت در این شب ها محدود است، و با توجه به اضافه شدن یک شیفت کاری بعد از افطار از اول ماه مبارک رمضان افرادی که احساس می کنند به علت روزه داری نمی توانند در روز اهدای خون کنند بعد از افطار با مراجعه به مرکز انتقال خون خواجو، اقدام به اهدای خون کنند.
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: ۷۵۱ نفر یکشنبه شب در نخستین شب از شب های قدر، مصادف با ضربت خوردن امیرالمومنین علی (ع)، به مراکز اهدای خون استان مراجعه کردند که از این تعداد ۶۲۸ نفر موفق به اهدای خون شدند.
نظر شما