ایرنا نوشت:

مدیر روابط عمومی فرمانداری اهواز با اشاره به وقوع گرد و غبار که از ابتدای هفته تاکنون این منطقه را فرا گرفته، گفت: برای پیشگیری از عوارض گرد و غبار شدید ،حدود 100 هزار ماسک و 60 هزار پاکت شیر روز سه شنبه بین مردم این شهر توزیع شده است.

'علیرضا حدادی' با یادآوری توزیع 200 هزار ماسک و 100 هزار پاکت شیر در روزهای گذشته بین مردم اهواز، گفت : ماسک ها و پاکت های شیر در اماکن پرتردد مانند چهار راه های اصلی، بیمارستان ها، مراکز فوریت های پزشکی، خوابگاه های دانشجویی، راه آهن و پایانه های حمل و نقل توزیع می شود.

'رضا رفیعی'، مسوول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی خوزستان نیز گفت: در هفته جاری 20 هزار ماسک برای توزیع در بین مردم در نظر گرفته شد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان نیز گفت: در دو روز گذشته 150 هزار ماسک بین مردم اهواز و برخی شهرستان ها توزیع شده و امروز نیز این توزیع ادامه دارد.

'علی خدادادی' گفت: تعدادی جزوه نیز دارای اطلاعاتی در خصوص نشانه های ماسک استاندارد و توصیه های ایمنی در حال توزی بین شهروندان است.

میزان غلظت گرد و غبار در اهواز در ساعت 13 روز سه شنبه 9 هزار و 985 میکروگرم بر متر مکعب گزارش شده که حدود 66 برابر میزان مجاز است.

حد طبیعی ذرات معلق در هوا 150 میکروگرم بر متر مکعب است.

 

23231

 

کد خبر 399682

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =