یک عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس شورای اسلامی برگزاری مناظره‌ها را منجر به تلطیف فضای کنونی جامعه دانست.

حجت‌الاسلام قدرت‌الله علیخانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که باز شدن فضای گفت‌وگو منوط به داشتن قدرت تحمل از سوی طرفین است، گفت: این گفت‌وگوها و حتی انتقادات باید در شرایط صمیمی و با رعایت موازین اخلاقی و به دور از مشاجره و تلخی باشد به عبارت دیگر در این گفت‌وگوها هنگامی که فردی مطالبش را کما این‌که تند هم باشد، بیان می‌کند، طرف مقابل باید این حرف‌ها را تحمل کند و به جای مشاجره و عصبانیت، حرف‌هایش را مستند ارایه کند.

 وی با تاکید بر این‌که قضاوت اصلی در این گفت‌وگوها و به‌خصوص مناظره‌ها به عهده مردم است، افزود: با وجودی که این گفت‌وگوها به روشن شدن ابهامات موجود در ذهن مردم کمک می‌کند اما متاسفانه این مناظره‌ها در تلویزیون از هفته‌ای سه روز به هفته‌ای یک روز تقلیل یافته و یا حتی ممکن است تعطیل شود.

 نماینده‌ مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی به بیان شروطی برای حضور مناظره‌کنندگان در صدا و سیما پرداخت و توضیح داد: اگر فردی در صدا و سیما آزادانه به بیان سخنانش پرداخت نباید شرایط به گونه‌ای برایش فراهم شود که در روزهای بعدی گروهی در شهر آن فرد، علیه او معرکه راه انداخته و حرکات ناپسند و تخریبی انجام دهند. به عبارت دیگر باید امنیت مناظره کنندگان در شهرها و محل کارشان تضمین شود.

 علیخانی برگزاری نشست بین جریان‌های سیاسی را منوط به فراهم شدن زمینه و شرایط لازم از سوی دستگاه‌های ذی‌ربط عنوان و خاطرنشان کرد: صدا و سیما باید با فراهم کردن زمینه‌های لازم برای برگزاری مناظره‌ها و گفت‌وگو بین جریانات سیاسی گذشته‌ها را جبران کند؛ چرا که تنها آمادگی افراد برای بیان نقطه‌نظرات نمی‌تواند شرایط را برای این گفت‌وگو فراهم کند.

 وی ادامه داد: در این بین مردم نباید از همه افراد شرکت کننده در مناظرات یک انتظار داشته باشند؛ بدین معنا که انتظارات از مناظره کنندگان داخل حکومت و دارای مسوولیت با افراد غیرمسوول فعال در احزاب سیاسی باید متفاوت باشد؛ چرا که فرد مسوول ضمن انتقاد از مسائل نمی‌تواند همه چیز را زیر سوال ببرد و بر این اساس گفته‌ها و دیدگاه‌هایش با افراد دیگر فرق می‌کند.

 این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان برگزاری مناظره‌ها را به تلطیف فضای دوقطبی موجود در کشور کمک کننده دانست و گفت: برگزاری چنین مناظره‌هایی فضا را به گونه‌ای بازتر می‌کند که بداخلاقی‌ها، تخریب‌ها و برخوردها تبدیل به بیان انتقادها در قالب مناظره‌ها شود. مطمئنا در این صورت دیگر شاهد درگیری‌ها و بداخلاقی‌ها نخواهیم بود.

کد خبر 39250

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کاظم DE ۱۳:۲۵ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۳
    0 0
    همین شرط وشروط گذاشتن هامناظره ها را به مذاکره تبدیل خواهدکرد.مناظره یعنی همین که فرد هر چیزی تشخیص میدهد حقیقت است بیان کند.هیچ مصلحتی بالاتر از حقیقت نیست.اگر واقعابه این حرف باور داریم که مردم بهترین قاضی هستند پس از مطرح شدن هیچ چیزی درمناظرات نباید واهمه داشت.
  • هومن IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۳
    0 0
    متاسفانه اين مناظرات دارد تبديل به گفتگوي صميمانه ي يك طيف خاص ميشود البته دور از ذهن نيست وقتي رسانه ي ملي طرفدار يك جريان خاص باشد صحبت هاو انتقاد هاي گروه ديگر را برنخواهد تابيد