روزنامه رسالت در سرمقاله خود به قلم کاطم انبارلویی نوشت:

دیروز ملت بزرگ و بیدار ایران با حضور حماسی در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن چشم جهانیان و بویژه قدرت‌های بزرگ را مبهوت کرد.
35 سال استقامت و پایداری، 35 سال بصیرت و بیداری، 35 سال نشاط و سرزندگی در مبارزه با طواغیت جهان، 35 سال هوشیاری در رصد فریب دشمنان اسلام و ایران، 35 سال پایبندی به قرآن و پیروی از احکام اسلام، 35 سال وفاداری به رهبری پاک و پیامبرانه امام خمینی (ره) و رهبر مظلوم و معظم انقلاب اسلامی، 35 سال پنجه در پنجه استبداد و استکبار جهانی بویژه آمریکا و صهیونیسم بین‌الملل انداختن و بالاخره 35 سال ایثار، فداکاری، جانبازی و بر سر پیمان خویشتن خود با خدا ماندن... تصویری است که امسال به مناسبت سال حماسه سیاسی، ملت مسلمان ایران از خود در جهان واتاب داد.
گزینه حضور حماسی در صحنه از آغاز شکل‌گیری نهضت اسلامی امام خمینی(ره) همواره پاسخ گزینه دشمن در جنگ سخت و نرم بوده است. این گزینه برتری خود را همواره به گزینه‌های دشمن نشان داده است و تاریخ می‌تواند به آن گواهی دهد. امسال این گزینه شفاف‌تر از سال‌های گذشته بود.
***
مجمع روحانیون مبارز یک‌شنبه گذشته در آستانه برگزاری راهپیمایی عظیم یوم الله 22 بهمن با حضور در مرقد حضرت امام خمینی(ره) با آرمان‌های مقدس امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی تجدید پیمان کرد. این یک رویکرد مبارک است. مجمع روحانیون مبارز در فتنه 88 کارنامه قابل قبولی از خود در دفاع از نظام و میراث امام خمینی(ره) ارائه نکرد. آن هنگام که رهبری مظلوم انقلاب اسلامی در پاسداشت از جمهوریت و اسلامیت نظام تمام قد در برابر اهل فتنه ایستاد و از حماسه حضور 40 میلیونی ملت در انتخابات ریاست جمهوری دور دهم حمایت کرد، مجمع روحانیون مبارز همصدا با فتنه‌گران راه خود را از راه امام (ره) که فرمود؛ "میزان رای ملت است" جدا کرد.
در حالی که رهبری انقلاب اسلامی برای مهار فتنه در نماز جمعه تاریخی 29 خرداد خطبه خواند، مجمع روحانیون مبارز در روز 30 خرداد به عنوان اعتراض به اعلام نتایج انتخابات اعلام راهپیمایی کرد. روز
30 خرداد روز اعلام جنگ منافقین با نظام مقدس جمهوری اسلامی در سال 60 بود. لذا مجمع همصدا با منافقان و مخالفان نظام دستور سنگربندی خیابانی و مقابله با جمهوریت نظام را صادر کرد. اما در همین مجمع انسان‌های ارزشمندی بودند که ولو دیر هنگام اعلام راهپیمایی را پس گرفتند و حاضر نشدند ننگ اعلام محاربه با نظام مقدس جمهوری اسلامی در کارنامه آنها ثبت شود. از آن هنگام به بعد تا عاشورای سال 88 تمام کشور، نه تنها تهران دستخوش ناآرامی بود. کسانی که فتنه را کلید زده بودند، می‌خواستند تا سرنگونی نظام آن را دنبال کنند در فتنه سال 88 ده‌ها نفر کشته شدند. آرمان‌های امام (ره) به سخره گرفته شد، شعارهای انقلاب را معکوس کردند و حتی اهل فتنه نوک تیز حمله خود را به سمت اصل نظام گرفتند.
اما متاسفانه مجمع روحانیون مبارز در همه این ایام ساکت بود و با سکوت خود از فتنه حمایت کرد.
در همان زمان یک سئوال در ذهن متدینین مطرح بود که اگر این جماعت با منتخب ملت مسئله دارند، چرا حمله خود را به شعارهای انقلاب و اهداف امام نشانه گرفته‌اند؟ سئوال این بود: وقتی تمثال مبارک امام (ره) را در دانشگاه تهران در 16 آذر 88به آتش کشیدند چرا عده‌ای در مجمع روحانیون مبارز که قبل از انقلاب و بعد از انقلاب جانشان را برای امام فدا می‌کردند ساکت بودند و حتی یک بیانیه خشک و خالی در محکومیت این عمل زشت صادر نکردند؟
سئوال متدینین این بود که وقتی در عاشورای 88 منافقان شعار مرک بر اصل ولایت فقیه را مطرح کردند، چرا اعضای مجمع در برابر این پدیده شوم و خائنانه ساکت بودند؟
سئوال متدینین این بود که وقتی انقلاب اسلامی به بهانه دروغ تقلب در انتخابات توسط ارتش رسانه‌ای غرب مورد هجوم قرار گرفت، چرا مجمع در این جنگ نابرابر سکوت اختیار کرد؟
چرا آنان جایی که باید فریاد می‌زدند و در کنار مردم و انقلاب قرار می‌گرفتند ساکت بودند. این سئوالات و ده‌ها سئوال در ذهن مردم بود که بی‌پاسخ ماند. اکنون این پرسش در ذهن برخی که خود همگرایی با جریان فتنه داشتند و دارند هم وجود دارد، چرا سکوت؟ چرا سکوت؟
لذا یک‌شنبه گذشته حضرت آیت‌الله موسوی بجنوردی یکی از اعضای محترم مجمع روحانیون مبارز در مرقد حضرت امام مورد سئوال خبرنگار آرمان قرار می‌گیرد. خبرنگار سئوال می‌کند؛ "به نظر می‌آید مجمع روحانیون مبارز چند سالی بود که آنچنان فعالیتی نداشت. دلیل این سکوت چه بود؟" ایشان می‌فرمایند: "مجمع هر دو هفته یکبار جلسه تشکیل می‌دهند و در این جلسات اعضا در خصوص موضوعات روز داخلی و بین‌المللی اظهار نظر می‌کنند... به دلایل معذوریت‌هایی که به وجود آمده بود ترجیح می‌دادند موضوعات جلسات در رسانه‌ها مطرح نشود، تشکل ما در هشت سال گذشته فعال بوده است. ما همیشه فعال بوده‌ایم و اکنون هم که دولت تدبیر و امید براساس عقلانیت مشغول فعالیت است فضایی را برای ما به وجود آورده که می‌توانیم بهتر از گذشته فعالیت کنیم". هر کس که این توضیحات را بخواند در می‌یابد که این پاسخ آن سئوالات نیست. کسی نگفته است شما مشروح مذاکرات خود را بیایید به مردم بگویید. سئوال این است چرا بر خلاف مرامنامه خود و برخلاف منشور برادری
امام (ره) از نظام، ولایت فقیه، انقلاب و کشور در توفان فتنه 88 دفاع نکردید و در کنار مردم نایستادید.
چرا همین اقدام خوب و شایسته‌ای را که مجمع در 35 سالگی انقلاب در مرقد امام (ره) برای اعلام همبستگی با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی و مردم انجام دادند در سال 88 نکردند. این که دیگر هیچ هزینه‌ای برای آنها نداشت.
اگر پس از شعار ننگین مرگ بر اصل ولایت فقیه منافقان در محرم 88 "مجمع" با حضور در مرقد مطهر امام (ره) از واضع اصلی تئوری ولایت فقیه دفاع می‌کرد با تجدید پیمان با نظامی که امام با خون و دل آن را بنیان نهاده بود حمایت می‌کرد می‌توانست کارنامه قابل قبولی برای فرار از سکوتی باشد که اکنون قابل قبول نیست. این کم‌ترین توقع مردم از شما بود و کم هزینه‌ترین اقدام از سوی شما، سئوال این است چرا همین را دریغ فرمودید؟
امسال برای اولین بار پس از فتنه سال 88 مجمع روحانیون مبارز به مناسبت پیروزی انقلاب بیانیه داد. علی‌رغم کاستی‌های این بیانیه باید از آنها تشکر کرد. امسال مجمع با حضور در مرقد مطهر حضرت امام (ره) بیعت گذشته خود را با امام ومردم تجدید فرمود. مفهوم این کار چیست؟ مفهوم این کار شکست مفتضحانه اتاق فتنه در لندن، تل آویو و واشنگتن است. آنها می‌خواستند بخشی از نیروهای انقلاب و امام (ره) را از پیکر نظام جدا کنند. صبوری رهبری باعث شد دشمن این آرزو را به گور ببرد. آقای خاتمی به همین مناسبت نیز گفته بود؛ "برای تحقق حماسه سیاسی مورد نظر رهبری باید زمینه رفع کدورت‌ها فراهم شود". این حرف درستی است.
روز 22 بهمن بهترین روز برای رفع کدورت‌ها و پر کردن شکاف نخبگان است و لو آن شکاف به سنگینی یک فتنه باشد.
روز 22 بهمن روز تحکیم اتحاد ملی و انسجام اسلامی است.
روز 22 بهمن روز جمع شدن زیر پرچم نورانی جمهوری اسلامی و پشت سر امام (ره) و رهبری است. هر کسی که سخن از تفرقه و جدایی بزند به بیراهه می‌رود و هر کس که سخن از وحدت و آشتی به میان می‌آورد یک قدم از دشمنان نظام دور و ده‌ها قدم به دوستان نظام و انقلاب نزدیک می‌شود.
دیروز خیابان‌ها مملو از جمعیت میلیونی ملت ایران بود که فارغ از زبان، نژاد و قومیت اسلام و خدا را فریاد زدند و نام و یاد
امام (ره) را گرامی داشتند و با رهبری معظم به عنوان تداوم بخش راه امام (ره) تجدید بیعت کردند.
لذا از مجمع روحانیون می‌خواهیم به برخی دوستان و رفقایشان که امروز در حبس و حصر هستند و همچنان بر طبل تفرقه و فتنه می‌کوبند بگویند؛ از خر شیطان بزرگ پیاده شوید، ایستادن در برابر قرآن و ملت یک فکر بیهوده و عبث است، 35 سال این تفکر به آزمون گذاشته شد و هر بار بدتر از بار قبل مردود شد.
ای کاش بیعت با امام (ره) و حضور در مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی و واضع تئوری ولایت فقیه توسط "مجمع روحانیون مبارز" در سال 88 صورت می‌گرفت. ای کاش بیانیه مجمع در سال 92 در مورد یوم الله 22 بهمن در بهمن 88 صادر می‌شد. اما برای پیوستن به انقلاب، امام و مردم هیچ‌گاه دیر نیست. بازگشت به اردوگاه انقلاب و همگرایی با مردم نشانه شکست دشمن در جنگ نرم علیه ملت ایران است. اعضای مجمع با حضور در مرقد امام (ره) و راهپیمایی 22 بهمن امسال گامی برای تعظیم حماسه سیاسی برداشت. این گام یک رویکرد مبارک است و باید آن را گرامی داشت.

 

2323

کد خبر 338028

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    31 4
    این متن بیشتر به درد مردم عادی از همه جا بیخبر میخوره تا مجمع روحانیون مبارز که خودشون در متن ماجراهای سال 88 بودن و واقعیتها رو به عینه دیدن
  • بی نام IR ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    9 4
    آقایان بسه دیگه. تا کی میخوایین لوث کردن واژه "فتنه" رو ادامه بدید. این قضیه باتلاق هست. هر کدوم از طرفین هر چی بیشتر دست و بزنه بیشتر فرو میره. بگذارید مردم فراموش کنن. اینقدر تجدید خاطره نکنید برای مردم.
  • بی نام A1 ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    31 4
    خبر میدونم منتشر نمیکنی اما حداقل گوش کن مجمع روحانیون هموشون همین درس طلبگی و دین خوندند و مواضع سیاسیشون با شما فدق میکنه اشکالی داره؟ شما اینقدر خودتون رو مقدس میدونین که هیچکس حق مخالفت با شمارو ندارو انگاری مخالفت با شما مخالفت با خدا قرآن و اهل بیت اینقدر خودتون رو معصوم میدونین شما
  • بی نام A1 ۰۷:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    30 2
    داشتن قدرت به منزله محق بودن نيست. هست؟
  • بیرانوند IR ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    4 5
    رسالت در قیاس با کیهان بسیار معقول تر و منطقی تر نوشته. هر چند باز هم افراط شده اما کیهان واقعا وحدت آفرین نیست
  • نازنین A1 ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    3 18
    چرا سکوت؟به نظر شما گروهکی که به ملت و مملکت و نظام خودش خیانت کرده جز سکوت مگر حرف دیگه ای هم داره
  • بی نام IR ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    22 6
    رسالت جان! چرا توهم زده ای؟ مگه مملکت و انقلاب ارث پدری شماست؟ خودت رو سریع اصلاح کن.
  • حسین A1 ۱۸:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    2 0
    خدا لعنت کند اشعریون زمان را
  • بی نام US ۱۸:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    3 0
    فتنه گر ام مثل شير. افتخار ميكنم به اين.
  • ارمان A1 ۲۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    2 0
    دوستان چرا به نظر های منفی و مثبت اصلا دقت نمیکنند تا اقلیت و اکثریت تفکر حاکم بر جامعه را درک کنند . به صراحت معلوم است کیهان و عقاید کیهانی در این کشور در اقلیت شدید هستنند . واقعا چرا بعضی ها فقط حرف خودشونو میزنند . واقعا چرا باید روزنامه ای با پول ملت و با تشکیلات ادارای وسیع . پرسنل زیاد بر علیه اکثریت باشد .اقای شریعتمداری واقعا یکبار شده به رای و خواسته مردم احترام بگذارند . واقعا ایشان فکر میکند با افکار و رفتار کیهانی میشود کشور را اداره کرد . اگر چنین افکاری در کشور حاکم بود که اصلا اشخاص مورد نقد کیهان همشون اون دنیا بودن . واقعا اقای شریعتمداری به نظرات مخاطبین توجه میکنند . یا اصلا به واکنش مردم نسبت به کیهان .
  • بی نام IR ۲۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    4 0
    رسالت جان لطفی میکردی گزارشی هم از جمع اوری پوسترهای جوانان اصلاح طلب و دستگری انها در روز 22 بهمن تهیه می کردی. حنای شما واسه هیچ کس رنگی نداره......