۰ نفر
۵ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۰

احسان پیربرناش در قانون نوشت:

طبق محاسبات کارشناسان در سال ۲۰۱۴ میلادی در مجموع ۱۷۵ میلیون دستگاه «فبلت» در بازار جهانی فروخته می‌شود؛ هرچند موضوعاتی با محوریت بازار جهانی ربطی به ما ندارد اما بد نیست بدانید فبلت به دستگاه الکترونیکی قابل حملی گفته می‌شود که نمایشگرهایی بزرگتر از 5 اینچ دارند. در این میان اما دانشمندان پرتلاش ایرانی نیز بیکار ننشسته‌اند و اختراعات خود را حتما قبل از این اجنبی‌ها روانه بازار خواهند کرد که با هم برخی از آنها را مرور خواهیم کرد:

cotlet
نمایشگر ندارد اما معرفت دارد؛ وقتی که از گرسنگی در حال تلف شدن هستید، لذتی که کلنجار رفتن با کتلت دارد قابل قیاس با هیچ تبلت و فبلتی نیست. دانشمندان اروپایی باوجود ادعاهایی که دارند تاکنون موفق به تولید کتلت نشده‌اند و تنها یکبار که شبانه‌روز تلاش کردند در نهایت به کیت‌کت رسیدند و همان را صادر کردند برای ما. آن هم به این نیت که ما هم برای آنها کتلت صادر کنیم، اما چون از بچگی به ما یاد داده بودند که تغذیه‌مان را با کسی شریک نشویم، ما به خارج لایک صادر کردیم.

 Shablet 4u
ترکیبی از شب و اُملت است؛ توی جیب جا نمی‌شود اما قابل حمل است. فقط باید زیرش روزنامه بگذارید که جای ماهیتابه روی فرش نماند. شبلت 4u یا همان «شبلت برای شما» برای خارجی‌ها برند است اما برای ما ایرانی‌ها تعارف همسر برای صرف شام است. از همین تعارف‌هایی که وقتی شام درست نکرده‌اند با لحنی سرشار از عاطفه بیان می‌کنند.

Ammet
نوعی بازی کم‌هزینه و رایج میان ایرانی‌هاست که به محض بیان نامش کوچک و بزرگ می‌زنند زیر خنده؛ این بازی البته گاهی اوقات کاملا جدی است و آن زمانی‌ست که مادرتان به شما می‌گوید:«ارواح عمه‌ات»! خارجی‌ها هیچگاه موفق به درک این بازی و دلایل خنده‌دار بودن آن نشده‌اند اما این موضوع چیزی از ارزش‌های عمه‌های ما کم نمی‌کند.

Ghey bat
قافیه ندارد اما انصافا کیف دارد؛ یکی از مهیج‌ترین ساخته‌های دانشمندان زن ایرانی است که اکنون کاملا در تسلط مردهاست و حتی به زنان اجازه ورود به آن داده نمی‌شود. این بازی قابل حمل، با قابلیت نصب در هر مکان، هر زمان، باوضوح تصویر فوق‌العاده، یکی از معدود اختراعات ایرانی‌ست که در برخی مواقع باعث می‌شود افراد تبلت را کنار بگذارند و به جمع غیبت‌کنندگان بپیوندند.

Soo Chooblet
به سوبله‌ چوبله‌ای گفته می‌شود که لت و پار شده است. اولش بازی بود، این دم آخری به خون کشیده شد؛ به همین دلیل قابلیت حمل خود را از دست داده و الان بیشتر یک گوشه می‌نشیند و دقت می‌کند.

Be Ketfet
برحسب تصادف این موضوع به‌صورت غیر ارادی قابل حمل است و مانند بسیاری از اختراعات دیگر ایرانیان نمایشگر ندارد؛ در عوض خیلی بیشتر از تبلت کاربرد دارد. معمولا از آن به‌عنوان نرم‌افزاری برای دایورت استفاده می‌شود.

6060

 

کد خبر 329400

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمدرضا A1 ۰۹:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    52 3
    جالب بود.خخخخخ ممنون
    • بی نام A1 ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
      11 4
      سوبله چوبلت البته الان شوبلت شده داداش. عالی بود
  • بی نام EU ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    17 0
    عااالی... به خارج لایک صادر کردیم!!!!
  • بی نام IR ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    16 0
    اخری شاهکار بود!
  • بی نام IR ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    27 2
    خداییش به کتفت خیلی توپ بود ممنون
  • بی نام A1 ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    17 0
    be ketfet
  • بی نام IR ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    10 0
    خخخخخ! مخفف خداييش خيلی خنديديم خدا خيرت بده! اين اختراع بزرگ جوانان اين مرز و بوم رو يادتون رفت!
  • بی نام IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    7 1
    غیبت رو دوست داشتم. شبلت هم بد نبود.