تسنیم نوشت:
محمدناصر صالحینسب نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز مجلس در پایان نطق میان دستور خود با اشاره به لایحه بودجه سال آینده گفت: تمام نمایندگان استان خوزستان به دلیل ظلم بودجه نسبت به این استان استعفا دادند.
سید شریف حسینی عضو هیئت رییسه و نماینده مردم اهواز در مجلس نیز در گفتوگو با تسنیم، با تایید خبر استعفای 18 نماینده استان خوزستان، گفت: در بودجه سال آینده، هیچ توجهی به استان خوزستان نشده است و پولی که از قبال فروش فولاد خوزستان به دست میآید، صرف ساخت و ساز در پرند و تنکابن شده است.
وی ادامه داد: همچنین بودجهای برای بحث انتقال آب نیز در نظر گرفته نشده است و ما نمایندگان استان خوزستان به این نتیجه رسیدیم که با توجه به این شرایط، حضور ما در مجلس لزومی ندارد و بنابراین دسته جمعی استعفا دادیم.
فارس نوشت:
محمد قسیم عثمانی نماینده بوکان در جلسه علنی امروز سهشنبه مجلس تهدید به استعفا کرد.
وی متذکر شد: چنانچه بودجه سد "سیمینه" بوکان در لایحه بودجه 93 دیده نشود، من هم از نمایندگی مجلس استعفا میدهم.
پیش از نمایندگان بوکان، محمدناصر صالحینسب نماینده دشت آزادگان از استعفای جمعی نمایندگان استان خوزستان در مجلس به دلیل آنچه "ظلم صورت گرفته در بودجه ۹۳" عنوان کرد، خبر داد.
/27220
نظر شما