رئیس سازمان محیط زیست کشورگفت: بحران‌های زیست محیطی کشور را فرا گرفته و اگر علاجی برای آن نشود به نقطه حاد می‌رسیم.

به گزارش خبرآنلاین و به به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور با بیان اینکه بحران زیست سراسر محیطی را فرا گرفته است، تأکید کرد: طرح کاهش آلودگی هوای کرج با جدیت دنبال شود.
  معصومه ابتکار در کارگروه کاهش آلودگی هوا که در استانداری البرز به ریاست استاندار و با حضور جمعی از اعضای کارگروه برگزار شد، یکی از امتیازات استان البرز را داشتن برنامه توسعه محیط زیست دانست و اظهار داشت: حرکت استان البرز در مسیر حفاظت از محیط زیست این استان را بر روی ریل پایداری حفظ محیط طبیعی قرار می دهد.


کشور دچار بحران زیست محیطی است

معاون رئیس جمهور در ادامه با مصداقی عینی از وضعیت بحران زیست محیطی شهر اراک و با بیان اینکه کشور دچار بحران زیست محیطی شده است، تصریح کرد: بحران های زیست محیطی امروز کشور را فرا گرفته و اگر علاجی برای آن نشود به نقطه حاد می رسیم.

وی افزود: علاوه بر خسارت های سنگین از هر شکست بازگشت به دوران تعادل نیز هزینه های بالایی را در بر خواهد داشت.

دکتر ابتکار هشدار داد: هم اکنون که فرصت داریم باید برنامه ها را جدی گرفته و در سیاست گذاری ها گامها را رو به جلو برداریم. برنامه ریزی و سیاست گذاری محیط زیست توسعه پایدار را رقم زده و کشور را از بسیاری بحران ها نجات می دهد و رسیدن به توسعه پایدار نیز به نوبه خود تعادل در اقتصاد و صنعت را در برخواهد داشت.

رئیس سازمان محیط زیست کشور تدوین سند توسعه پایدار در استان ها را نیز حرکتی رو به شتاب در این حوزه قلمداد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هم اکنون به جهت آلودگی های زیست محیطی هزینه های سرسام آوری از سوی مردم پرداخته می شود، تصریح کرد: هزینه هایی که امروز مردم در بخش درمان متحمل هستند و تحت عنوان بیماری های آلرژی ، آسم و ...به بیمارستانها مراجعه می کنند همگی ریشه در آلودگی زیست محیطی دارد و همین امر نیز وظایف دست اندرکاران این حوزه را خطیر تر می سازد.


ضرورت واگذاری بخشی از وظایف زیست محیطی به شهرداری ها و شوراها

دکتر ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود با مطلوب ارزیابی کردن طر ح های استان البرز برای رسیدن به شاخص های هوای پاک گفت: رویکرد استان البرز با « سند توسعه محیط زیست» که به تصویب شورای برنامه ریزی نیز رسیده است، مثبت بوده و ضروری است که بخشی از وظایف نیز در این حوزه با محوریت محیط زیست به شهرداری و شوراها واگذار شود.

وی اجرای طرح کهاب به عنوان پایلوت کشور در استان البرز را نیز گامی در جهت رسیدن به شاخص های هوای پاک ذکر کرد.

تدوین سند آمایش سرزمین البرز مهمترین اولویت استان است


حسن پسندیده مدیرکل محیط زیست استان البرز ،در این کارگروه ضمن تشریح وضعیت استان البرز در حوزه محیط زیست، آلودگی هوا، حمل ونقل عمومی و... بر ضرورت تدوین سند آمایش سرزمین استان تأکید کرد و اظهار داشت: استان البرز از جمله استانهای تازه تأسیس کشور است که روند شتابان و رو به توسعه ای را داشته است.
وی افزود: احصاء پتانسیل های استان در شرایط فعلی مستلزم تدوین سند آمایش سرزمین است .
مدیرکل محیط زیست استان البرز عنوان کرد : در حال حاضر در فاز جمع آوری اطلاعات این سند هستیم و تا به اکنون نیز تنها 45 درصد از اطلاعات مذکور به دست آمده است.
مدیرکل محیط زیست استان البرز یادآور شد: استان البرز از حیث وجود امکانات صنعتی، توریستی، گردشگری و.... ظرفیت های قابل توجهی برخوردار است که با تدوین این سند می توان به نحو مطلوبی آن را مدیریت کرد.
حسن پسندیده در ادامه با بیان اینکه 3 هزار و 600 صنایع آلاینده در استان البرز مستقر است، به مصوبه هیئت وزیران در خصوص ساماندهی صنایع نوین اشاره کرد و گفت: ساماندهی صنایع نوین در استان ضرورتی انکار ناپذیر است و باید به عنوان یکی از اولویت های صنعتی استان در دستورکار قرار گیرد.
پسندیده در بخش دیگری از سخنان خود به تدوین سند محیط زیست از جمله برنامه های پنجم توسعه اشاره کرد و یادآور شد: هماهنگونه که در برنامه پنجم توسعه نیز تدوین سند محیط زیست در استانها به تصویب رسیده است کلید آن در استان البرز از سال 90 زده شد و با طرح در شورای برنامه ریزی استان دنبال می شود.
تحلیل و بررسی طرح جامع کاهش آلودگی هوای شهرکرج، وضعیت حمل و نقل عمومی استان و نقش آن در آلودگی هوا و پیشنهاداتی به منظور رفع آلودگی هوا از دیگر محورهای این کارگروه بود.

 

301

کد خبر 316512

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اکبری IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
    4 0
    امیدوارم فکرهایی برای این سه مورد بشود :1 -پاکسازی رودخانه ها و سواحل دریای خزر مخصوصاً گیلان که در اثر انباشت زباله های بازیافتی چهره کریهی پیدا کرده و نیز سبب آلودگی آب و مرگ آبزیان شده است2 - بنای تاریخی قلعه رودخان که نهرهایش از فرط زباله دارند منفجر میشوند 3 - جاده های گیلان که به خاطر گناه سرسبزیشان زباله دانی گردشگران شده اند . منتظر اقدام عاجلانه و حکیمانه مسئولین محیط زیست هستیم . هشت سال بی تفاوتی در برابر حفاظت از نعمت های بیکران خداوند کافی نبود ؟ بیدار شوید !!!
  • بی نام IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
    12 2
    دکتر ابتکار عزیز خیلی وقته که به نقطه حاد رسیده ایم متاسفانه
  • مجید IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
    11 0
    چه کسی باید فکری بکنه؟!! شما چه کاره اید پس؟!!
  • بی نام A1 ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
    1 0
    اگر علاج نشود؟ چرا فعل مجهول؟ ان شاءالله که معالجه کنید.
  • مهدی A1 ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
    1 0
    امشب در کرج گرد و غبار رقیقی موج گرفته است..هیچ جا هم خبری ازش درج نشده..یک لحظه پنجره رو باز کردم..چشام سوخت..
  • بی نام US ۱۸:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
    18 0
    قابل توجه خانم ابتکار برای جلوگیری از خشک کردن دریا در جزیره قشم بخش درگهان چه تدبیری دارید همین الان در حال خشک دریا برای ساخت پاساژهای بیشتر هستند آن هم جزیره ای که زمین زیادی دارد ولی سودجویان به راحتی محیط زیست دریا رانابود میکنند ومحیط زیست تنها نظاره گر این ماجراست.
  • ناصر GB ۰۴:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    4 0
    من کارشناس 10 سال سابقه سازمان محیط زیست یکی از کلان شهرها هستم، ان شاا.... خان دکتر ابتکار با مدیرانی که از دانشگاه و شهرداری میارن همه مشکلاتو حل میکنن ما کارشناسهای سازمان هم که یه مشت آدم به درد نخور هستیم اصلا ماهی 900 تومان هم برامون زیاده!!! چه طوره چند تا کارشناس خبره هم از شورای شهر و دانشگاه بیارن تا همه مشکلات زیست محیطی را چند روزه حل کنن!! خانم دکتر ابتکار تا وقتی که کارشناس و محیط بان مناطق به فکر شغل دوم و سوم هستن هیچ دردی از محیط زیست حل نمیشه این جلسات و کارگروه ها و اسناد بالادستی و پائین دستی و وسط دستی هم کیفشو مشاورها میبرن....