نسرین وزیری: اگرچه حیدری عموما با لبخند به پاسخهای رئیس جمهور سابق مینگریست و اصراری به دریافت پاسخ مشخص به سوالاتش نداشت و در مقابل اغلب کلی گوییهای سوال شونده سکوت میکرد، اما عبدالرشیدی بارها و بارها سخنان روحانی را قطع کرد تا پاسخی را که بیننده انتظار دارد، بشنود.
او نه لبخند به لب داشت و نه از پاسخهای رئیس جمهور مشعوف میشد. این مجری تلویزیون که اجرای نشست خبری رئیس جمهور در جمع خبرنگاران در پاستور را نیز بر عهده داشت، با سوالهای پیاپیاش مانع از طولانی شدن پاسخ های روحانی به هر سوال میشد و اغلب مواردی را مطرح میکرد که در اذهان عمومی هم مطرح است. رئیس جمهور هم که به نظر میرسید برای پاسخ به تمامی سوالات حضور ذهن دارد، با طمانینه و لحنی آرام، بدون استفاده از لغات و الفاظ خاص به تمامی سوالات پاسخ داد. اگرچه این برنامه پرسش و پاسخ با رئیس جمهور بینقص هم نبود اما به نظر میرسد که به نسبت نشستهای تلویزیونی پیشین، در اقناع نظر مخاطب، موفق تر باشد.
یکی از انتقادات وارده به سوالات مجری این برنامه، طرح سوال «چرا نیویورک؟» درباره سفر آتی رئیس جمهور به آمریکا بود. از آنجا که نشست سالانه سازمان ملل همه ساله در مقر این سازمان در نیویورک، برگزار میشود؛ شاید بهتر بود که مجری درباره برنامههای این سفر سوال میکرد، نه علت سفر که کم و بیش مشخص بود. کما اینکه روحانی نیز هوشمندانه در ابتدای پاسخ به این سوال گفت: این را که ما انتخاب نکردیم! دبیرکل سازمان ملل برای حضور در نشست مجمع عمومی از بنده دعوت کردهاند. {اینجا}
این ویدئو بخشی از روند نخستین نشست تلویزیونی روحانی را نشان میدهد.
/2929
نظر شما