زهره طبیبزاده عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درباره احتمال کاندیداتوری هاشمی، مشایی و رویکرد جریان انحرافی در گفت و گو با فارس گفت:
• من فکر میکنم برخی از جناحهای سیاسی اصولگرا از امکان حضور آقای هاشمی در انتخابات به عنوان حربهای برای ایجاد وفاقی که سبب عدول از ارزشهای موجود در گفتمان سوم تیر و در واقع همان ارزش های اصلی انقلاب است، سوء استفاده میکنند.
• امثال هاشمی، حسن روحانی و موارد مشابه به دلیل عملکردهای سیاسی ، اقتصادی و مواضعی که در گذشته در صحنه سیاسی کشور اتخاذ کردهاند، از نظر خواص و تودههای مردم عملا از صحنه سیاسی کشور، کنار گذاشته شدهاند.
• بر مطلعین سیاسی پوشیده نیست که ژست فعلی آقای هاشمی در نزدیک کردن خود به رهبری و ملاقات با ایشان تنها جهت فضاسازی و اثرگذاری و انعطاف افکار عمومی در مورد پرونده ی مهدی هاشمی است وگرنه کدام مطلع سیاسی نمیداند، شعله ی اولیه اغتشاشات خیابانی فتنه 88 در نامه آقای هاشمی به رهبری به صورت هشدار جرقه زده شد. همچنین کلید واژه انتخابات آزاد توسط رسانه ها و سایت های نزدیک به هاشمی، مرتباً تبلیغ و تأکید میشد.
• مردم بارها در انتخاباتهایی چون مجلس ششم و ریاست جمهوری نهم عملا ایشان را از صحنه سیاسی کشور کنار گذاشته اند، دیگر نبش قبر کردن مردگان سیاسی برای ترساندن از روح او ، تنها برای کودکان نوپا در عرصه سیاسی کارکرد دارد.
• در جریان اصولگرایی برخی با زیرکی، خود را اصولگرا نامیده ولی رشته افکارشان، افکار لیبرالیستی است و مانند اصلاح طلبان قائل به تساهل و تسامح هستند. ولی جریان انحرافی بدون نفاق مواضع انحرافی خود را صراحتا نشان میدهد که عملا به هیچ جناحی از روحانیت، اعم از مراجع، جامعه مدرسین، روحانیت مبارز و یا سایر روحانیون بزرگ که به لحاظ فکری و سیاسی مقبول نظام اند متصل نیست و از سوی دیگر حتی مورد نقد اجماعی اکثر روحانیون قرار دارد. این حلقه تنها یک نحله ی سیاسی بدون پشتوانه نظری منسجم است که به دلیل قرار گرفتن در کانون قدرت و ثروت ، چند صباحی عدهای را به دلیل چرب و شیرین بودن قدرت در اطراف خود گرد آورده است ، ولی به مجرد فاصله گرفتن از قدرت خواهید دید کسی دور این جریان فکری باقی نمیماند. اینها به دلیل وضوح انحرافشان خطر واقعی برای نظام محسوب نمیشوند چراکه فاقد پیچیدگی گفتمانی است. در حال حاضر آنها محبوبیت دولت به جهت خدمت رسانی به اقشار ضعیف در استانها را دلیلی برای اقبال مردم به سوی خود در انتخابات 92 تلقی میکنند، غافل از این که سیاسیون و متدینین جامعه به خوبی از زوایه دیدگاه و عملکرد سالهای اخیر آقای رئیس جمهور با مواضع مقام معظم رهبری به خوبی مطلعاند.
• احمدینژاد با عملکردش در دولت دهم دیگر شانسی برای رأی ندارد چه برسد به مشایی. اگر خود آقای احمدی نژاد برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری92 منع قانونی نداشت، در صورتی که از جایگاه رسمی خود خارج شده و امکان نقد مواضع و دیدگاههای وی برای صاحب نظران سیاسی جهت تنویر افکار عمومی مقدور شود، با عملکردش در دولت دهم مطمئنا که دیگر هیچ شانسی برای گرفتن رأی مجدد از مردم ندارد ، تا چه رسد به چهره ی غیرمقبولی مانند آقای مشایی.
• مشایی ، رجل سیاسی و مذهبی محسوب نمیشود. وی سابقه مدیریت در عرصه کلان مدیریتی را در کارنامه عمل خود برای حضور در پست ریاست جمهوری ندارد. حداکثر پست اجرائیاش، ریاست سازمان میراث فرهنگی و رئیس دفتر رئیس جمهور و مسئولیتهایی در این سطح بوده است. حتی اگر از نظر سیاسی رد صلاحیت نشود سابقه مدیریتی قابل قبولی در شأن پست ریاست جمهوری ندارد.
/29220
نظر شما