محمدرضا باهنر نماینده مردم تهران و کاندیدای انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در حاشیه برگزاری همایش سراسری جبهه پیروان خط امام و رهبری در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: معمولاً هزینههای تبلیغاتی را خود رقبا بالا میبرند، اگر یک گروهی بی حساب و کتاب پول نداشته باشد و خرج نکند، ضرورتی پیدا نمیشود که سایر گروهها هم خرجهای بالا داشته باشند، اگر رسانه ملی وارد عرصه انتخابات شود، کاندیداها میتوانند از طریق رسانه ملی حرفشان را بزنند و نیاز به هزینههای سنگین وجود ندارد.
در ادامه گزیده ای از اظهارات باهنر به نقل از فارس می آید:
- بنده کاندیداتوریام را اعلام کرهام و به طور جدی آن را دنبال میکنم، فقط یک نکته وجود دارد و آن هم اینکه همه ما باید متعهد باشیم که انتخاب یک فرد اصولگرا مهمتر از انتخاب خودمان است، پس اگر زمانی به نکتهای رسیدیم که احساس کردیم، باقی ماندن ما در صحنه انتخابات برای مجموعه اصولگرایی خطر دارد، تفاهممان این است که با همدیگر کنار بیاییم و یک نفر بیشتر نماند.
- این اطمینان را داریم که از پنج شش نفری که هماکنون از جبهه اصولگرایی کاندیدا هستند در زمان انتخابات یک نفر بیشتر نمیماند، با یک سازوکاری تلاش میکنیم که آن یک نفر انتخاب شود.
- ما سه کاندیدای پیروان هر کداممان در عرصه انتخابات تلاش میکنیم و ستادهای شخصیمان را هم راه میاندازیم ولی در هر صورت با سازوکاری که تفاهم کردیم که بخش عمده آن نظرسنجی است، به آن وفاداریم، ما به مقتضیات صحنه کار میکنیم و تصمیمات خشک نیست و بیشتر در حال حرکت فعالیت داریم.
- اگر علی لاریجانی وارد صحنه انتخابات شود، مقداری ممکن است پارامترها تغییر کنند، دیگران هم همینطور است، فرض کنیم آقای هاشمی رفسنجانی هم کاندیدا شود، البته ما که الان اطلاع داریم که هاشمی نمیآید و توصیهمان هم به ایشان این است که کاندیدا نشوند اما مثلاً اگر آقای هاشمی وارد عرصه انتخابات شود، قاعدتاً ما به مقتضییات زمان و مکان تصمیمگیری میکنیم.
- اینکه کاندیداها یکدیگر را نفی کنند، سیاست نخنمایی است که معمولاً در این قضایا تخریبکننده بیشتر از تخریبشونده آسیب میبیند، باید کاندیداها رعایت اخلاق اسلامی را داشته باشند، گاهی یک نمایندهای وارد مجلس میشود و میگوید در دورههای گذشته مجلس، اصلاً کار نکردهاند و یا نماینده حوزه انتخابیه من کار نکرده است، این نمکنشناسی است، این همه کارنامه و گزارش در جهت پیشرفتها ارائه میدهیم، اینها یک مجموعه تلاشی است از همه دوستان و باید دقت کنیم که خدای ناکرده نمکنشناسی نشود.
- نفی دولتهای گذشته نفی خدمات انقلاب و نظام است. دورههای گذشته عدهای خدمات دولت نهم را نفی میکردند و رئیس دولت نهم نیز کل خدمات دورههای قبل از خودش را نفی میکرد، اینها ظلم مضاعفی به انقلاب است.
- دوستان آقای خاتمی و خود آقای خاتمی تصورشان این نباشد که در انتخابات سال 92، سونامی مثل انتخابات سالهای 76 و 80 در کشور راه میافتد و 20 میلیون نفر رأی میدهند، دیگر از این خبرها نیست و رأی پایینتری خواهد بود. «درباره آقای هاشمی هم گفتم که اگر آقای هاشمی از من سؤال کند، توصیهام به ایشان این است که کاندیدا نشود، هم مقتضیات سنشان است و هم اینکه از طرفی متأسفانه در جاهایی آقای هاشمی رفسنجانی را تخریب کردند و البته به ناحق هم تخریب کردند، این تخریبها ممکن است خدای ناکرده تکرار شود، چون آن آدمها باز هم هستند، به عنوان یک مشورت به آقای هاشمی میگویم که اگر انتخابات کاندیدای ریاست جمهوری نشود، به مصلحتشان است، اما اگر بیاید، اینکه جبهه پیروان کاندیدایش را عوض کند، قطعاً این اتفاق نمیافتد.»
- اگر حدس میزدم که انتخاب نمیشوم، وارد عرصه انتخابات نمیشدم. تا به حال نام بنده برای انتخابات ریاست جمهوری مطرح نبوده است، دیروز برای اولینبار رسماً اعلام کاندیداتوری کردهام، انتخابات این دوره ریاست جمهوری را سه قطبی میدانیم، بین اصلاحطلبان، دولت و اصولگرایان و هر کداممان هم دو قطب رقیب داریم، جدی و شوخی هم نداریم، همهاش جدی است.
- بنده آقای لاریجانی را فرد قدرتمندی میدانم اما تا الان هرچه از لاریجانی سؤال کردیم، ایشان کاندیداتوریشان را نفی کردند و گفتند من نیستم. اگر قرار باشد آقای لاریجانی کاندیدا شود، توصیهام این است که زودتر آن را اعلام و اقدام کند و الا اگر این اعلام کاندیداتوری به 10 روز مانده به ثبتنام موکول شود، شاید آن موقع کمی دیر باشد.
/2727
نظر شما