حسین شریعتمداری در بخشی از یادداشت کیهان با عنوان «کوک کن ساعت خویش!» نوشت:

  • چندماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری دهم و در آن هنگام که تقریبا تمامی گروه ها، احزاب و جریانات ضدانقلاب از داخل و خارج کشور با مدعیان اصلاحات ائتلاف کرده و به حمایت از میرحسین موسوی برخاسته بودند، طی یادداشتی در کیهان آورده بودیم که آنچه روی تابلوی بیرونی این ائتلاف نوشته شده و آشکارا اعلام می شود نمی تواند هدف واقعی و مقصود اصلی ائتلاف مورد اشاره باشد، چرا که گروه ها و جریانات ائتلاف کننده در بسیاری از مواضع و سوابق ثبت شده خود با یکدیگر تفاوت های جدی و بعضا متضاد دارند.
  • آن روزها برای کشف مقصود و هدف واقعی اینگونه ائتلاف ها به فرمولی اشاره کرده و نوشته بودیم، «وقتی چند گروه و جریان نامتجانس که مواضع و عملکردی متفاوت و متضاد دارند، در یک ائتلاف شرکت می کنند. برای پی بردن به هدف واقعی این ائتلاف باید از مواضع آنها مخرج مشترک گرفته و نقطه ای را که تمامی آنها در آن اشتراک نظر دارند، به دست آورد. این نقطه می تواند هدف واقعی اینگونه ائتلاف ها باشد». نقطه مشترک ائتلاف یاد شده همانگونه که در فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 به اثبات رسید، «براندازی نظام» با مدیریت ابتدا، پنهان و به تدریج نیمه آشکار و سپس آشکار مثلث آمریکا،انگلیس و اسرائیل بود.
  • امروز اما، در پی آنیم که به کاربرد «وارونه» همان فرمول اشاره کنیم و از این زاویه به ارزیابی فعالیت های انتخاباتی زودهنگامی که در عرصه سیاسی کشور جریان دارد بنشینیم. توضیح آن که ائتلاف مورد اشاره در فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 می تواند به گونه ای متفاوت و با صورت مسئله ای متضاد نسبت به ائتلاف قبلی برنامه ریزی شده و به کار گرفته شود. در حالت قبلی گروه ها و جریانات ناهمگن روی یک نقطه با یکدیگر ائتلاف می کردند و همخوانی و همراهی خود را پنهان نمی کردند. اما در حالت وارونه، دو یا چند گروه و جریان سیاسی، علیه یکدیگر موضع می گیرند و در میدان سیاست به تخاصم و مقابله با هم صف می کشند. این دو یا چند جریان اگرچه به ظاهر با یکدیگر در تنازع و درگیری هستند ولی در پشت صحنه دست هایی به هم گره خورده دارند و برخلاف تظاهر به درگیری و مقابله با یکدیگر، هدف مشترکی را دنبال می کنند. در حالت قبلی، برای کشف هدف واقعی از ائتلاف گروه های ناهمخوان بایستی از مواضع و عملکرد آنها مخرج مشترک گرفته می شد. اما در حالت اخیر دو یا چند جریان که به ظاهر ناهمخوان هستند، در پشت صحنه با یکدیگر گره خورده و همدست شده اند. این ترفند را چگونه می توان کشف کرد؟!
  • امروزه با نگاهی- هرچند گذرا- به عرصه سیاسی کشور و تبلیغات زودرس انتخاباتی که همه روزه شتاب و گستره بیشتری پیدا می کند، دو جریان به ظاهر متفاوت «حلقه انحرافی» و «اصحاب فتنه» را می توان دید که هرچند مدعی دشمنی و درگیری با یکدیگر هستند ولی مراجعه به فلش حرکت آنها نشان می دهد که در نهایت یک هدف مشترک را دنبال می کنند و از این روی می توان و باید درگیری این دو جریان را ساختگی تلقی کرد و از افتادن در دامی که پیش روی گفتمان اصولگرایی گسترده اند، برحذر بود. جریان فتنه و حلقه انحرافی هریک به زبانی ظاهرا متفاوت ولی در نهایت مشترک و همسو از سکولاریزم- جدایی دین از سیاست- حمایت می کنند. اصحاب فتنه به صراحت از ناکارآمدی حکومت دینی و ضرورت بایگانی شدن دین سخن می گفتند که شرح وطن فروشی ها و جنایات آنها بارها آمده است و نیازی به تکرار ندارد و حلقه انحرافی نیز با پیش کشیدن «مکتب ایرانی»! به جای «مکتب اسلام» و اعلام پایان دوران اسلامگرایی! و... در همان بستر حرکت کرده است. هر دو گروه فتنه گران و حلقه انحرافی در مقابل قدرت های استکباری، مواضع سازشکارانه دارند و بارها نشان داده اند که از قربانی کردن منافع ملی در پای این حرکت سازشکارانه امتناعی ندارند. هر دو جریان از قدرتی که نظام در اختیار آنان قرار داده است و از ثروت ملی که به اقتضای مسئولیت و در قالب امانت در دست دارند- جریان فتنه در دوران اصلاحات و سازندگی و حلقه انحرافی در دوران کنونی- به عنوان «رانت» برای اهداف سیاسی و غیرمردمی خود بهره گرفته و می گیرند.
  • اکنون باید دید و پرسید، دو جریان فتنه و حلقه انحرافی چه اختلاف و تفاوتی با یکدیگر دارند که به تخاصم در برابر هم ایستاده اند؟! و اگر هر دو جریان در یک باشگاه کباده می کشند، چرا به اختلاف و درگیری با هم تظاهر می کنند و از این جنگ زرگری چه مقصودی دارند؟!
  • مشغول کردن اصولگرایان به مسائل فرعی و به بازی گرفتن آنان در میدان دشمن، اصلی ترین مقصودی است که دنبال می کنند. هر دو جریان به خوبی می دانند که انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در میدان و بستر گفتمان اصولگرایی با پایگاه مردمی عظیم و گسترده آن رقم می خورد و به یقین حماسه بی نظیر دیگری مانند 22 بهمن امسال و یا 9 دی سال 88 در پیش است. حماسه ای که در آن، باز هم مانند همیشه، نگاه و معیارهای برگرفته از آموزه های اسلامی و انقلابی با قطب نمای رهبری، حرف اول و آخر را می زند. از این روی هر دو جریان مورد اشاره دقیقا گفتمان اصولگرایی را نشانه رفته اند و از دو سو به آن می تازند. جریان فتنه که از گفتمان اصولگرایی ضربه سخت و خردکننده ای دریافت کرده است با استناد به مواضع و عملکرد حلقه انحرافی، تلاش می کند این مواضع منحرف و آسیب رسان را به حساب «گفتمان اصولگرایی» و نه «حلقه انحرافی» بنویسد و حلقه انحرافی از سوی دیگر، با مواضع و عملکرد بیرون از بستر اصولگرایی، برای توهم پراکنی جریان فتنه زمینه سازی کرده و سوژه فراهم می کند. و حال آن که اصحاب فتنه 88 و مدیران بیرونی آنها، ضربه شکننده را از گفتمان اصولگرایی دریافت کرده اند که حماسه بی نظیر 9 دی نمادی از تجلی آن بود و حلقه انحرافی با عبور از آموزه های اصولگرایی به مواضع و عملکرد فتنه پسند روی آورده است. و اما، در این میان، اصولگرایان مسئولیت ویژه ای برعهده دارند و انتظار آن است که از یکسو ماهیت اصلی دو جریان یاد شده را زیر نظر داشته باشند و از سوی دیگر بی اعتنا به جنگ زرگری آنها، حرکت اصولگرایانه خود را دنبال کنند زیرا به گواهی شواهد و قرائن بسیار که 22 بهمن امسال از جمله آنهاست، در انتخابات خرداد 92 نیز سحر روحبخشی دمیده خواهد شد از این روی نباید به صدای خروس هایی که بی محل می خوانند و آدرس غلط می دهند، فریفته شد. کوک کن ساعت خویش!... اعتنایی به خروس سحری نیست دگر !...
    /2727
کد خبر 280222

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۴
    185 5
    آقای شریعتمداری میشه بفرمائین اصولگرایان با این8سال مصیبت باری که واسه مردم ایجاد کردن از چه جایگاهی نزد مردم برخوردارن؟؟ خودتون اعلام میکنین مومن از یک سوراخ 2بار گزیده نمیشه مردم بهتون رای بدن که تورم و گرونی ازینی که هست بیشتر بشه؟
    • دانا IR ۰۴:۲۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
      2 20
      دوست عزیز، مردم به آقای شریعتمداری رای ندادن، ولی اولا: این همه رشد و پیشرفت در زمینه های عمرانی و راهها، موشکی ، هوافضا و هسته ای و پزشکی و ... رو نمیشه نادیده گرفت، دوما: گرانی ها همه به عهده ی دولت نیست،اگرچه بعضی تصمیم گیریها باعث تشدید اون شده ولی خلا قوانین، ضعف و کندی برخورد دستگاه قضا و تحریمهای شدید بر سر عزتمندی مردم ایران و ... هم تاثیرات خاص خود رو داشته. انصافا عدالت بیشتر رعایت میشه وقتی هر کس هزینه ی مصرف خودش رو بده و سهم یارانه رو نقدا دریافت کنه، اگرچه راههای بهتری هم برای اجرای این عدالت بود. ولی هر چه گذشت، تنها با دید مادی نباید دیده بشه! رشد معنوی و تشویق ارزشها و گفتمان انقلاب و امام بسیار مهم بود. و مردم نشون دادن در گردنه ها پیرو رهبری هستند.
  • بدون نام IR ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۴
    166 7
    شاید جنگ بین اوصولگرایان و جریان انحرافی زرگری باشد برای سرپوش گذاشتن بر عملکرد هشت ساله
  • بدون نام IR ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۴
    120 4
    چیزی به نام جریان انحرافی نداریم - همه این اتفاقات مربوط به عملکرد جناح اصولگراست و باید مسئولیت آنرا بپذیرند.
    • دانا IR ۰۴:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
      3 1
      جناح اصولگرا خود تقسیم بندی های فراوانی داره. اصطلاحا به حامیان آقای مشایی از قبیل آقایان جوانفکر، بقایی و ... جریان انحرافی گفته می شه به جهت انحراف از اصولی که قبلا ادعای اون رو داشتن مثل ادعای مدیریت مستقیم حضرت صاحب الزمان بر کشور و یا منجی بودن جناب مشایی و ترویج مکتب ایرانی و دینی که برای مردم است نه مردمی که برای دینند و ادعاهای دیگری که به نحوی دیگر نفی ولی فقیه و حکم ایشان را می نماید. مثلا اگر از آقای مطهری یا لاریجانی هم بپرسی خود را منتسب به جریان اصولگرایی می دانند. اما حاضر نیستند این جریان را تحمل کنند. یا جبهه پایداری که اگرچه تا اندازه ای حامی دولتند ولی منتقد شدید جریان انحرافی اند و ضعف دولت خصوصا در دوره ی دوم را ناشی از تاثیر این جریان می شمرند.
  • farhady CA ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۴
    107 5
    یعنی چون عده ای اسم اصولگرایی را یدک میکشند هرکاری بکنند خوب است؟ این اخلاق کجا اسلامی یا انسانی است؟ چرا با اسمهای زشت از رقبا نام میبرید؟
    • دانا IR ۰۴:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
      3 0
      اصلاح طلب واژه ی بدی نیست و جریان انحرافی به جهت انحراف از همان اصولی است که قبلا پذیرفته بودند. در کل اینها واژگانی هستند که در یک فرامتن و بستر تاریخی درست می شن، ایشون که اصطلاح جعل نکرده شما بهش بگو جریان آقای مشایی
  • مهدی IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۴
    95 3
    اصولگراها برای خودشون دشمن فرضی درست کردن!!! جریان انحرافی وجود نداره!! اونقد اسیر تکروی و تک صدایی شدید که خوشی زد زیر دلتون و دشمن ساختید که بیکار نباشید!!!
  • مهدي IR ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۴
    5 39
    بعضي ها از تحليل هاي دقيق اين آقاي شريعتمداري آي مي سوزن آي مي سوزن
    • دانا IR ۰۴:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
      4 12
      جالب اینه که دفعه ی قبل مو به مو پیش بینی هاش درست دراومد و بر اساس تحلیل دقیق همه رو گفته بود، ولی باز اعتماد نمی کنن