به گزارش روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برای حضور در بخش تجلی اراده ملی سی و یکمین جشنواره فیلم فجر اعلام آمادگی کرده است.
این بنیاد، ضمن اعلام آمادگی برای شرکت در بخش تجلی اراده ملی جشنواره هیاتی متشکل از حسن نیکبخت، وحید جلیلی و گل علی بابایی را برای داوری فیلمهای جشنواره معرفی کرده است.
صباغزاده: جشنواره فیلم فجر موقعیتی فراهم سازد تا حقوق فیلمسازان پایمال نشود
مهدی صباغزاده کارگردان سینما گفت: «امسال نیز مانند سالهای گذشته ضرورت دارد تا جشنواره بین المللی فیلم فجر به خوبی برگزار شود و آنچه باید به آن توجه داشت کیفیت فیلمها و برگزاری جشنواره است. اینکه فضا و موقعیت را چطور فراهم کنیم تا این جشن ملی به بهترین نحو برگزار شود، باید سعی کرد تا حقوق فیلمسازان پایمال نشود و سینمای ایران بتواند موقعیت خود را به درستی در این جشنواره به کشورهای دیگر نشان دهد.»
وی همچنین خاطرنشان کرد: «فیلمسازان ایران در طی این سالها افتخارات زیادی را برای سینمای ایران به ارمغان آوردند، تا آنجا که سینمای ایران در هرم سینمای کشورهای دنیا قرار گرفت و هر ساله در جشنواره فیلم فجر میهمانانی از کشورهای دیگر را داریم که به ایران میآیند فیلمهای ما را میبینند و خریداری میکنند و در جشنوارههایشان از آنها استفاده میکنند.»
پیشنهاد فرشچی به جشنواره فیلم فجر
مینو فرشچی فیلمنامهنویس گفت: «در طول این سالها در جشنواره فیلم فجر اتفاقات خوبی افتاده و شاهد پیشرفتهایی بودهایم و هرگاه دبیر جشنواره تغییر کرده ایدههای خوبی را به همراه آورده که باعث رونق و پیشرفت جشنواره شده است.»
او ادامه داد: «بسیار خوب است میزگردهایی نه تنها در مورد فیلمها بلکه در مورد بخشهای دیگر نیز تشکیل گردد و آسیبشناسی شود تا متوجه شویم چه راهکارهایی را بکار گیریم تا بتوانیم به سینما کمک کنیم و اسم کشورمان را با توجه به اینکه این جشنواره بین المللی است در جهان مطرح کنیم.»
وی متذکر شد: «این میزگردها باید توسط متولیان امور سینمایی، وزارت ارشاد و سیاستگذاران برگزار شود تا علاقهمندان به سینما و جوانهای علاقمند به سینما در این جلسات حضور داشته باشند و مشکلات را از زبان سیاستگذاران بشنوند و راه حل ارائه دهند، زیرا در این صورت حرکت رو به جلویی خواهیم داشت.»
شرکت انجمن صنفی شرکتها در بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر
انجمن صنفی شرکتها و موسسات سمعی و بصری ضمن اعلام آمادگی حضور در بخش تجلی اراده ملی این دوره جشنواره اسامی هیئت داوری این انجمن را در جشنواره به این ترتیب معرفی کرد: پروانه مرزبان، حبیب الهیاری و محمد حسین بنایی.
جشنواره بین المللی فیلم فجر با نمایش تازهترین محصولات سینمایی کشور بهترین فرصت را فراهم میآورد تا نهادها و سازمانهای دولتی و حتی، بخش خصوصی مرتبط با حضور و حمایت از آنها، علاوه بر شناسایی فیلمهای مورد نظر خود، با اهالی فهیم و نخبه سینما در جهت برقراری تعامل بیشتر با آنان ارتباط موثری برقرار کنند. در این بخش طبق رویه جاری نمایندگانی در قالب هیأت داوری از سوی نهادها و مراکز دولتی و خصوصی مرتبط، به دبیرخانه جشنواره معرفی میشوند و در پایان طی مراسم جداگانهای با حضور مقامات و مسئولین مربوطه، جوایز و هدایای خود را به برگزیدگان و آثار منتخب اهدا میکنند.
بخش ویژه مرور فیلمهای لهستان در جشنواره فجر
بخش مرور فیلمهای کشور لهستان در سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در بخش بین الملل این رویداد مهم سینمایی پیش بینی شده است.
این بخش در قالب مرور فیلمهای کشور لهستان با هدف آشنایی مخاطبان جشنواره و ایجاد فرصت برای نگاه تطبیقی و مقایسهای در ساختار جشنواره تعریف شده است و زمینه معرفی و آشنایی با سینمای کشور چین به عنوان یکی از کشورهای صاحب سینما در شرق و آسیا را فراهم میآورد.
همچنین، در همین قسمت بخش مرور فیلمهای کشور چین هم جزو برنامه عنوان شده است. قرار است تعدادی از آثار سینمایی کشور لهستان و چین توسط کمیته بین الملل جشنواره برای نمایش در فجر انتخاب میگردد.
مدیرکل رسانههای معاونت تبلیغ حوزههای علمیه: جشنواره فیلم فجر در راستای نام خود قدم برنداشته است
مدیرکل رسانههای معاونت تبلیغ حوزههای علمیه در آستانه برگزاری سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در گفتوگویی با بیان اینکه این رویداد سینمایی و فرهنگی میتواند نقش موثرتری در جهت دهی محتوایی تولیدات سینمایی و فیلمها داشته باشد گفت: «تاکنون جشنواره فیلم فجر حتی در راستای نام خود هم قدم بر نداشته است، علیرغم اینکه در سالهای گذشته فیلمهایی هم در این حوزه (دینی و انقلابی) بوده که تولید شده، اما همانگونه که پیشتر گفتم تنها ظاهرسازی شده است و اینکه بارها شاهد اعتراضات مردمی نسبت به برخی فیلمهای سینمایی هستیم میتواند دلیل این تحلیل باشد.»
وی ادامه داد: «نقصان در فیلمهای سینمایی نشات گرفته از ضعف فیلمنامههای آثار است. این ضعف در ساختار فیلمنامهها باعث شده که برخی آثار به ارزشهای دینی و دفاع مقدسی توهین میکنند، هر چند ممکن است ظاهری اسلامی نیز داشته باشند.»
58246
نظر شما