مرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرآنلاین با اشاره به بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری و تاکیدات ایشان بر پرهیز از اختلاف بین مسئولان، اظهار داشت: هشدارهای مقام معظم رهبری در مقاطع حساس کشور از وظایف ایشان است تا خط مشیها را برای سران قوا و سایر مسئولان نظام تعیین کنند.
عضو شورای حل اختلاف تصریح کرد: در قانون اساسی به روشنی راهکارهای حل اختلاف بین قوا مشخص شده و مسئولیت حل اختلافات بین قوا و تنظیم روابط بر عهده مقام رهبری گذاشته شده است.
وی با بیان اینکه تشکیل هیات عالی حل اختلاف تدبیر مقام معظم رهبری برای رفع این اختلافات است، خاطرنشان ساخت: سران قوا باید از همین کانال اختلافات خود را رفع و رجوع کنند نه خارج از چارچوب قانون اساسی.
مرتضی نبوی دلیل هشدار مقام معظم رهبری به سران قوا و مسئولین را نتیجه نامهنگاریهای اخیر دانست و تاکید کرد: قرآن می گوید منازعه نکنید ما هم به سران توصیه میکنیم منازعه نکنید چون ابهت خود و نظام را سست میکنید.
وی درخصوص نامه روسای قوه مقننه و قضاییه به رهبری انقلاب مبنی بر پیروی از فرمایشان ایشان نیز گفت: تشخیص اینکه رییس جمهور هم چنین اقدامی را بکند یا نه با خودشان است ولی مهم تبعیت از فرمایشات رهبر انقلاب در رفتار و عمل است.
/27220
عضو هیات عالی حل اختلافات بین قوا با تاکید بر اینکه حل اختلافات بین سران قوا باید از کانال این هیات صورت گیرد،خاطرنشان ساخت: به سران توصیه میکنیم منازعه نکنید چون ابهت خود و نظام را سست میکنید.
کد خبر 255254
نظر شما