نماینده اصفهان تغییر مکرر روسای فدراسیون‌ها را محور اصلی استیصاح وزیر ورزش دانست و تاکید کرد: در طول یک سال گذشته 19 نفر به عنوان رییس فدراسیون‌های ورزشی جابجا شدند.

به گزارش خبرآنلاین، استیضاح محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان دستور کار امروز مجلس شورای اسلامی بود که بعد از کش وقوس های فراوان در نهایت منتفی شد. اما پیش از منتفی شدن این استیضاح حسن کامران و حسینعلی حاجی، از موافقان این استیضاح دلایل خود برای امضای این طرح استیضاح را ارائه دادند.
کامران استیضاح وزیر ورزش و جوانان را وظیفه قانونی نمایندگان دانست و اظهار داشت: من متاسفم از این که پس از گذشت شش ماه از مجلس نهم، ما نمی‌توانیم به وظیفه قانونی خود در مورد استیضاح وزیر ورزش و جوانان عمل کنیم و در نشست امروز مجلس مخالفان این موضوع چه صحبت‌هایی را نثار ما کردند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که در دوره‌های اخیر مجلس، چندین وزیر استیضاح شده‌اند، تصریح کرد: اما هیچ وقت این همه فشار بر روی نمایندگان متقاضی استیضاح وجود نداشت و این قدر لابی‌گری برای جلوگیری از استیضاح یک وزیر مطرح نبود. استیضاح که لولو نیست این همه از آن می ترسند!
وی در ادامه افزود: طبق گفته مقام معظم رهبری نمایندگان مجلس باید به حرف یکدیگر گوش دهند و این موضوع که برخی می‌گویند بحث‌های اقتصادی مهم‌تر از استیضاح وزیر ورزش و جوانان است، مانع از بیان کردن سخنان نمایندگان متقاضی استیضاح است.
کامران دستجردی عنوان کرد: در زمانی که اختلاس سه هزار میلیارد تومانی رخ داد ما موضوع استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی را مطرح کردیم اما در همان مقطع برخی از نمایندگان گفتند که وزیر اقتصاد قول درست کردن شرایط را داده است!
این نماینده مجلس نهم با تاکید بر این که مردم از تبعیض بیزار هستند، گفت: مردم از این موضوع ناراحت هستند که پسر فلان آقا که تا دیروز کاره‌ای نبود، امروز کاره‌ای شده و ماشین وخانه‌اش آنچنانی شده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به این که مقام معظم رهبری بارها در مورد اشتغال جوانان صحبت کرده‌اند افزود: طبق فرموده رهبر معظم انقلاب شغل ایجاد کردن برای جوانان همانند مبارزه با آمریکاست، اما متاسفانه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همین مجلس عنوان کرد که بیکاری ربطی به من ندارد. وزیر ورزش مکلف به ایجاد اشتغال برای جوانان است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس نهم با بیان این که نداشتن شغل و مسکن محور ناهنجاری‌ها برای جوانان است، خاطرنشان کرد: مگر جوانان در این کشور محور نیستند و جایگاه ندارند؟ اگر کمی دقت کنیم در بحث‌های اقتصادی ،جوانان و اشتغال آنها یک محور است.
وی در ادامه افزود: در روز رای اعتمادبرای محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان بنده گفتم که ایشان بنا به دلایلی نمی‌تواند این وظیفه را بر عهده بگیرد و یکی از دلایلم این بود که او مدرک مدیریت آموزش عالی دارد و تخصصی در ورزش ندارد. یکی دیگر از دلایل من برای مخالفت با محمد عباسی به عنوان وزیر ورزش و جوانان این بود که ایشان در وزارت تعاون در امور اتحادیه‌ها دخالت می‌کرد و این احتمال وجود داشت در ورزش هم چنین اتفاقی رخ دهد.
این نماینده مجلس نهم با اشاره به این که استیضاح وزیر ورزش و جوانان در 20 بند آماده شده است، گفت: در رابطه با مواردی که برای نقل و انتقالات مطرح کرده‌ایم، من مواردی دارم که سندش روی میز بنده است. شخص وزیر افرادی از وزارت تعاون که دارای لیسانس ادبیات و تئاتر هستند رابه وزارت ورزش و جوانان آورده است و اگر کسی هم مستندات آن را بخواهد ارائه می‌دهم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: برخی از نمایندگان موضوع تبعیض را مطرح می‌کنند اما باید بگویم این تبعیض در مورد مدال‌آوران ورزش نیز مطرح است. آقای وزیر کسانی را از گرگان -محل تولدش- و وزارت تعاون با خود به وزارت ورزش برده و جلسه ای در کیش با حضور خانواده اعضای وزارت ورزش برگزار کرده و به انها سکه طلا داده است! در حالیکه پاداش برخی قهرمانان مثل قهرمان ورزش پرداخت نشده است.
کامران دستجردی با بیان این که رئیس جمهور در مصاحبه اخیر خود، استیضاح وزیر ورزش و جوانان را مصنوعی و ساختگی خوانده است، گفت: ما نمایندگان به تشخیص خودمان حرف می‌زنیم و به حرف این باند و آن گروه گوش نمی‌دهیم.
وی در ادامه ا فزود: طبق گفته مقام معظم رهبری اشرافی‌گری در وزارتخانه‌ها ممنوع است اما متاسفانه از زمان وزارت محمد عباسی تشریفات در وزارت ورزش و جوانان افزایش یافته و حصاری دور این وزارتخانه کشیده شده که هیچ فردی و حتی فدراسیون‌های حذف شده نمی‌توانند حرف خود را مطرح کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: این خیلی زشت است که از نمایندگان مجلس بخواهیم دهان خود را بنندند لااقل باید نمایندگان به حرف یکدیگر گوش دهند.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در حین سخنرانی حسن کامران دستجردی با بیان این که حلیمه عالی رای خود را برای استیضاح وزیر ورزش و جوانان پس گرفته است گفت: با این حساب استیضاح از حد نصاب افتاده است.
نماینده مردم قم  در ادامه افزود: البته این موضوع که برخی مرتبا میزان امضاها را کم کنند نمی‌شود و بنابراین دیگر نه امضایی را پس می گیریم و نه امضایی را اضافه می‌کنیم و همین گونه ادامه می دهیم.

حسینعلی حاجی نماینده اصفهان نیز از دیگر موافقان استیضاح وزیر ورزش با بیان اینکه منتفی کردن استیضاح به بهانه مسائل اقتصادی کشور خلاف مشی نظارتی مجلس است، گفت: امضا کنندگان این استیضاح نیز در جریان مسائل اقتصادی جامعه هستند اما این مساله با بعد نظارتی مجلس پیوند خورده است. استیضاح وزیر ورزش از قبل از بازی های المپیک در حال پیگیری بود که بنا به مصلحت کشور و ورزش مسکوت گذاشته شد. اما امروز باید به آن رسیدگی شود.
وی تصریح کرد: اگر استیضاح طلب توضیح است و اگر توضیح قانع کننده و عملکرد قابل دفاع باشد دیگر نیازی به فرافکنی و فشار برای عدم برگزاری جلسات نیست. اینکه می گویند سال آخر دولت است دلیل موجهی برای تعطیلی وظیفه نظارتی نمایندگان نیست. یک سال، سال اخر دولت است، یک سال، سال اول دولت جدید و سال دیگر هم سال آخر مجلس نهم! بنابراین از 4 سال 3 سال کار نظارتی را باید تعطیل کرد!
وی در ادامه به جابجایی مکرر روسای فدراسیون‌ها اشاره کرد و افزود: در طول یک سال گذشته 19 نفر به عنوان رییس فدراسیون‌های ورزشی جابجایی شدند، در این میان در 15 فدراسیون تعداد 11 رییس یک بار عوض شده و 4 فدراسیون هم دوبار تغییر رییس داشته که این جابجایی های بی حساب و کتاب لطمات زیادی به حیثیت ورزش کشور وارد کرده است.
وی با بیان اینکه وزیر ورزش در هیچ کدام از این تصمیم گیری ها دخیل نبوده است، اظهار داشت: گفته می شود در این وزارتخانه 80 درصد تصمیمات توسط دو نفرگرفته می شود،55 درصد از مدیران کل استان‌ها از خارج از دستگاه تامین و منصوب شده اند، یعنی از 31 مدیرکل 17 مدیر کل از خارج از دستگاه ورزش وارد شده اند.
نماینده اصفهان گفت: با توجه به اینکه تبصره بند ب ماده 13 قانون برنامه پنجم توسعه می گوید پرداخت هر وجهی از محل بودجه کل کشور به ورزش حرفه‌ای ممنوع است. اما پول‌های میلیاردی پرداختی به بازیکنان پرسپولیس و استقلال همه از بودجه بیت المال تامین شده که دل همه جوانان را خون کرده است.
حاجی تصریح کرد: ورزشکاران شهرستانی کرایه یک مینی بوس را ندارند وقتی می بینند بودجه بیت‌المال، میلیاردی به یک نفر داده می شود دلشان خون می شود. هزینه‌هایی که بابت مربی و سرمربی از خارج کشور و از بیت المال هزینه می شود. چرا در ورزش همه چیز پولی شده است؟
وی از وزیر ورزش خواست پاسخ دهد که ده‌ها نفری که بدون کوچکترین مسئولیتی همراه هیات ورزشی لندن بی جهت به لندن رفتند و میلیاردها هزینه برای نظام داشتند چه دلیلی داشته است؟

/29220

کد خبر 248831

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
    19 0
    فعلا که لولو شده.من از این استیضاح حمایت میکردم ولی نمایندگان اهمال کردند.
  • هموطن IR ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
    22 7
    دستش درد نکنه بابت صحبت ها و افشاگری هایی که کرده اما یک نکته جالب میون صحبت هاش رو توجه کنید: "نماینده اصفهان گفت: با توجه به اینکه تبصره بند ب ماده 13 قانون برنامه پنجم توسعه می گوید پرداخت هر وجهی از محل بودجه کل کشور به ورزش حرفه‌ای ممنوع است. اما پول‌های میلیاردی پرداختی به بازیکنان «پرسپولیس و استقلال» همه از بودجه بیت المال تامین شده که دل همه جوانان را خون کرده است." آقای نماینده،همه بابت پول های میلیاردی داده شده به بازیکنان ناراحتند ولی چرا صحبتی از تیم شهر خودتون سپاهان نمی کنید که تو این چند سال اخیر پول های هنگفتی به بازیکنان و برخی مربیان داده است. روايت داريم: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص: «قُلِ الْحَقَّ وَ إِنْ كَانَ مُرّاً»(معاني‏الأخبار،ص‏335) حق را بگو اگرچه تلخ و به ضررت باشد