خداداد عزیزی مهاجم اسبق تیم ملی ایران در حالی که تیم ما شکست تلخی مقابل لبنان داشت ولی از کارلوس کروش حمایت می‌‌کند.

به گزارش خبرآنلاین؛در روزهای اخیر بسیاری از کارشناسان از عملکرد این مربی انتقاد کرده‌اند ولی خداداد معتقد است که در حال حاضر انتقاد کردن سودی ندارد و باید کادرفنی تیم ملی را حمایت کرد. عزیزی حرف‌هایش را اینگونه آغاز می‌کند:« فوتبال برد و باخت دارد و قرار نیست تیم ما همیشه برنده باشد. مگر برزیل، آرژانتین، آلمان و ... به تیم‌های ضعیف نمی‌بازند؟ باخت بخشی از فوتبال است ولی مثل اینکه مدتی است برخی‌ها دوست دارند فوتبالیست‌ها را ضایع کنند ولی ما در سال‌های گذشته هم چنین باخت‌هایی را مقابل قطر، بحرین، اردن و ... تجربه کردیم.»
او ادامه می‌دهد:«‌ من فکر نمی‌‌کنم مردم ما از فوتبال زده شده باشند و یا فوتبال را دوست نداشته باشند، اگر اینطور بود در دربی تهران 100 هزارنفر به ورزشگاه نمی‌آمدند. وقتی در المپیک خوب نتیجه می‌گیریم به فوتبالیست‌ها گیر می‌دهند، وقتی در پارالمپیک مدال می‌گیریم آن را بر سر فوتبال می‌کوبند،‌ وقتی تیم ملی والیبال موفق می‌شود از فوتبالیست‌ها انتقاد می‌کنند و من نمی‌دانم این مسائل چه ربطی به فوتبال دارد. اصلا اینکه انصاری‌فرد یک میلیارد تومان پول گرفته چه ربطی به این دارد که ما در فلان رشته مدال می‌گیریم. ما در گذشته هم از این باخت‌ها داشتیم و در سال 96 بود که با دو گل مغلوب قطر شدیم و یکی از افتضاح ‌ترین بازی‌های تاریخ فوتبال را به نمایش گذاشتیم.»
خداداد در پاسخ به این سوال که آیا برکناری کروش منطقی به نظر می‌رسد می گوید:«‌ این کار اصلا درست نیست. من قبول دارم که مقابل لبنان بسیار بد فوتبال بازی کردیم و خبری از تاکتیک و کار گروهی نبود ولی من با برکناری کروش موافق نیستم. فوتبال ایران مدت‌ها است که ضعیف شده و کروش هم نمی‌تواند کار خاصی انجام دهد. روزی که او به فوتبال ایران آمد خیلی‌ها گفتند که کروش از کره ماه آمده ولی همان آدم‌ها حالا او را در چرخ گوشت انداخته‌اند.»
مهاجم اسبق تیم ملی در قسمتی از حرف‌هایش می‌گوید:« کروش می‌تواند تیم ملی را نجات دهد ولی باید صبر کرد. من از اول موافق او بودم و 90 درصد کارشناسان هم نظر مثبتی روی این مربی داشتند و فکر می‌کنم ما به جام جهانی خواهیم رفت. البته این به خاطر قدرت فوتبال ما نیست بلکه به خاطر تیم‌های ضعیفی است که در گروه ما قرار دارند. ما بیشتر از یک سال است که صبر کرده‌ایم و بهتر است باز هم به پای کروش بیاستیم. ما می‌توانیم دو، سه سال به این مربی زمان دهیم و اگر نتیجه نگرفت او را کنار بگذاریم. می‌خواهم به خیلی‌ها بگویم که اینقدر به این مربی حمله نکنند و نابودی کروش یعنی نابودی فوتبال ایران.»
خداداد در پاسخ به این سوال که آیا بازیکنانی مثل کریمی و نکونام نباید از فوتبال ملی خداحافظی کنند می گوید:«‌من نمی‌‌توانم در مورد دیگران حرف بزنم ولی خودم در سن 34 سالگی و در اوج فوتبال را کنار گذاشتم و بهترین بازیکن لیگ شدم و با پاس هم به قهرمانی لیگ رسیدم. فوتبال مثل یک اعتیاد است و خیلی‌ها می‌‌خواهند تا 40 سالگی بازی کنند ولی من معتقدم یک فوتبالیست باید به حفظ شخصیت خودش فکر کند.»‌

 

251 43

کد خبر 242957

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 19
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بهمن IR ۱۴:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    خداداد با حرفت کاملا موافقم
  • بابک KZ ۱۴:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    طرف شنیده که برای کروش احتمالا می خوان دستیار و مربی ایرانی بیارن - بدجوری طرفداریشو میکنه ! بابا یکم منطقی باش و چشم بسته موافق یا مخالف نباش . نابودی کروش - نابودی فوتبال ایران !!!!!!!!!
  • بدون نام IR ۱۵:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    شما هم دعا بفرماييد هر چه سريعتر اين فوتبال نابود شود. ما هم دعا مي كنيم
    • سونیا IR ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
      53 6
      چرا فوتبال نابود بشه دعا کنیم غیرت بازیکنا سر جاش بیاد...
  • سایه IR ۱۶:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    یادت بخیر جکی جان ایران این بازیکنا تو پول غرقن تعصب نمیدونن چیه بازیکن ذخیره پرسپولیس که سیب زمینی به تمام مغناست نمیدونم چرا 70 دقیقه توزمین بود عشقست والیبال
  • بدون نام IR ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    97 25
    ببین چی شده كه خداداد داره از یه مربی خارجی دفاع می كنه. جل الخالق
  • بدون نام IR ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    عزیزی هرچی باشه همه میدونن واقعیت رو میگه
  • بدون نام EU ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    10 41
    این جکی جانم معلوم نیست کدوم طرفیه !!!!!!!!!
  • سرپرست A1 ۱۸:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    21 8
    خداددرست می گوید.ضمنا بازیکنان را هم نباید انقدر تحت فشار گذاشت چون با یک برد مثلا از کره باعث پشیمانی کامنت نویسان میشود.در اروپا به یک بازیکن 53 میلیون دلار مدهند ولی او هم بعضی وقتها اشتباه مکند و بد بازی مکند.لابد انتظار دارید به به بازیکنان حقوق کارمندی بدهند وبرزیل را هم شکست دهد.
  • رامین IR ۱۸:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    43 1
    مرسی. حرفاش منطقیه. ما از کروش بد میگیم از قطبی دایی قلعه نوعی و برانکو هم بد میگفتیم. کی باید سرمربی شه که ماخوشمون بیاد؟ چرا قبول نمیکنیم ایراد از ساختار فوتبالمونه که هیشکی توش جواب نمیده
  • هومن IR ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    31 0
    به نظر من فوتبال ملي ايران از فرداي بازي با آنگولا در جام جهاني 2006 آلمان فاتحه ش خونده شد. و از اون روز سراشيبي سقوط قرار گرفت.
  • حقیقت IR ۲۱:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    20 4
    جناب عزیزی میدونی چرا به فوتبالیستها گیر میدن؟؟ چون پر مدعا و خودخواه هستن و طاقت یک کلمه انتقاد یا حرف حساب رو ندارن. اما والیبالیست ها ، کشتی گیر ها و خیالی های دیگه همه مردمی ترن هم ادعای فوتبالیست های ما رو ندارن. فقط ادا دارن اکثر این فوتبالیستهای ایرانی کهکشانی. ادعای تو خالی .....
  • محمد171 IR ۲۲:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    39 9
    معلومه که اون آقاهه و دوستانش هستن که میخوان کروش بره تا دوباره با باند و تیمشون برن برای تسخیر تیم ملی. کروش هم موقع اومدن به ایران خیلی تصمیم بزرگی گرفت هم برای موندنش باید خیلی حرف بشنوه. خداداد خیلی به موقع این حرف درست رو زدی. دمت گرم!
  • یوزارسیف IR ۲۲:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    51 2
    کجایی غزال تیز پا که نه دیگه فوتبالی برامون مونده نه غزالی نوظهور........
  • حسین IR ۲۳:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    11 7
    پیشنهاد میکنم سبک فدراسیون فوتبال آلمان روبرای انتخاب مربی درایران اجراکنیم ویک مربی مانند قلعه نویی یادایی یاابراهیم زاده و....بعنوان کمک کی روش تاجام جهانی 2014وسپس سرمربی ایران(مانندیوآخیم لوکمک مربی کلینزمان)انتخاب کنیم وازهمین الان هم بااوقراردادببندیم
  • hosein CN ۰۶:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۵
    25 2
    درورد بر خداداد رک و راستگو
  • سلیمان IR ۱۱:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۵
    8 13
    نمردیم دو کلوم حرف حساب از خداداد شنیدیم . . .
    • حسین غلامحسینی IR ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۵
      15 0
      همیشه حرفهای خداداد حرف حساب میزنه.ولی گاهی اوقات به قدری تند ادا میشود که بعضیا ناراحت میشوند!
  • کاشف IR ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۷
    1 7
    قاتل بلازویچ-الهه حاشیه -چی شده ترک عادت کردی واز مربی خارجی حمایت میکنی -خدا داندو بس

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین