رئیس سازمان بازرسی کل کشور اصلاح قوانینی را که تولید را غیر رقابتی و غیراقتصادی می‌کند یادآور شد و گفت: در شرایط فعلی همه اعم از مدیران و تولیدکنندگان باید تلاش کنند تا تولید متوقف نشود.

به گزارش خبرآنلاین؛ حجت‌الاسلام پورمحمدی پیش از ظهر امروز در نشستی با فعالان اقتصادی و کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری در استان گلستان که در شهرک صنعتی آق‌قلا برگزار شد گفت: تولید محور توسعه پایدار است و کشور با تولید به پیش می‌رود.

وی افزود: کشور ما با ظرفیت‌هایی که دارد زمینه مستعدی برای تولید دارد و همه باید برای حمایت از تولید بسیج شوند.

 

به مدیریت هزینه و بازاریابی در بخش تولید توجه شود

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان این‌که تولید و رشد آن به عوامل زیادی نیاز دارد اظهار داشت: در کشور اقدامات خوبی در این زمینه طی سال‌های اخیر انجام شده است. ضمن این‌که فرهنگ و دانش تولید در کشور نهادینه شده و بازار داخلی مناسبی برای مصرف وجود دارد.

وی تصریح کرد: مدیریت هزینه و بازاریابی تولید نکته‌ای است که در بخش تولید باید به آن بیشتر توجه کرد.

پورمحمدی با اشاره به بحث بنگاه‌های زودبازده گفت: اکثر مشکلاتی که در این جلسه توسط واحدهای تولیدی مطرح شد مربوط به اجرای طرح بنگاه‌های زودبازده می‌شود. بحث موفقیت یا عدم موفقیت این طرح چیزی نیست که در این یکی دو سال اخیر مطرح شده باشد بلکه در همان موقع که بحث و اجرای اولیه‌اش مطرح شد مشکلات آن نیز طرح شد و این مسایل نکته جدیدی نیستند. آن موقع حرکتی که انجام شد این بود که دولت به بانک‌ها و دستگاه‌ها فشار آورد تا این کار راحت‌تر انجام شود.

پورمحمدی بیان کرد: 19 هزار و اندی میلیارد تومان در بنگاه‌های زودبازده تسهیلات داده شد و بخش زیادی از آن بازگشت داده نشده است. این در حالی است که باید تسهیلات را با مطالعه و دقت اعطا کرد و از آن طرف هم، تسهیلات‌گیرندگان باید تسهیلات را در خدمت تولید قرار دهند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان این‌که نرخ و زمان بازگشت تسهیلات در تولید مهم است گفت: این‌ها در اختیار مدیران تصمیم‌گیر است و پیچیدگی این موضوع و نیز تحریم‌ها مشکلات تولید را بیشتر کرد.

وی تصریح کرد: راه حل این قضیه برگشت به تولید و اصلاح قوانینی که تولید را غیررقابتی و غیراقتصادی می‌کند است.

 

با کارهای پژ‍وهشی و مطالعاتی برای تولید پشتوانه ایجاد کنید

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: همه اعم از مدیران و تولیدکنندگان باید از همه ظرفیت استفاده کنند تا تولید متوقف نشود. نکته دیگر این‌که بودجه‌ای برای کارهای پژوهشی و مطالعاتی بگذارند. یک‌بار مصرف فکر نکنیم و برای تولید پشتوانه داشته باشیم و اصول کار تولید را رعایت کنیم.

پورمحمدی گفت: این‌که به دولت بگوییم حمایت کن، به بانک بگوییم استمهال بده، به مالیات و بیمه بگوییم حمایت کن، آیا تولید این‌گونه به پیش می‌رود؟ آیا می‌تواند رقابت کند؟ تا کی باید این‌گونه باشد؟ به‌هر حال این بخش‌ها هم باید فعالیتشان را تنظیم کنند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: اگر کشور می‌خواهد از این شرایط عبور کند هر کس در بخش خود و به سهم خود با دقت و بازنگری، موانع و مشکلات را رفع کند.

 

از برخی تخلفات به‌خاطر تقویت و رشد تولید چشم‌پوشی کردیم

پورمحمدی با اشاره به اقدامات دستگاه قضا برای حمایت از تولید گفت: رئیس قوه قضائیه دستور دادند کمیته حمایت از سرمایه‌گذاری فعال‌تر شود و ما در سازمان بازرسی کل کشور نیز اعلام نمودیم هر جا که بازرسی به روند تولید آسیب می‌زند بازرسی‌ها متوقف شود.

وی ادامه داد: حتی از برخی از تخلفات به‌خاطر تقویت تولید چشم‌پوشی کردیم. این‌ها همه به‌خاطر این است که به رشد تولید کشور در این شرایط حساس کمک شود.

 

شفاف‌نبودن یکی از چالش‌های بزرگ اقتصاد است

رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر ضرورت شفاف‌سازی فعالیت‌ها تأکید کرد و گفت: عدم سلامت و شفاف‌نبودن، یکی از چالش‌های بزرگ اقتصاد است. هرجا که شفافیت نیست سلامت هم نیست و این هم در حوزه اداری و هم در حوزه اقتصاد و تولید صدق می‌کند.

وی با بیان این‌که صنعتی‌ها بیشتر چوب عدم شفافیت را می‌خورند تصریح کرد: صنعتی‌ها و تولید‌کنندگان باید حامی شفافیت باشند. چرا که در اقتصادی زیرزمینی که عملیاتش پنهان است سوء استفاده صورت می‌گیرد.

 

بازدید از شهرک صنعتی آق‌قلا

حجت‌الاسلام پورمحمدی امروز از تعدادی واحد صنعتی در شهرک صنعتی آق‌قلا در استان گلستان بازدید کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین از نمایشگاهی که محصولات تولیدی شهرک صنعتی آق‌قلا را به نمایش گذاشته بود بازدید کرد. شهرک صنعتی آق‌قلا، بزرگ‌ترین شهرک صنعتی در حال واگذاری استان گلستان است که برای حدود 3 هزار نفر ایجاد اشتغال کرده است.

پورمحمدی چند روز قبل نیز از واحدهایی از شهرک صنعتی آمل در استان مازندران بازدید کرده بود.

4747

کد خبر 239906

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۱
    22 0
    من به شما می گم.برید بررسی کنید.دوستان خودمان 25% را در تولید صرف کردند و 75% را در خرید ساختمان و غیره....اکثرا" همین کار را کرده اند.حالا هم به ریش ما که مثل بچه آدم مشغول تولید بودیم وام زود بازده هم نگرفتیم می خندند. حالا اونا لگسوس سوارن ما 206 صندوق دار!
    • بدون نام IR ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
      10 0
      دقیقا" همینطور است که این هموطن نوشته اند.
    • بدون نام IR ۰۳:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
      3 0
      دمت گرم . یعنی می شه خدا درد دل ما ها را هم بشنوه . من که داغون شدم توی این تورم ها . همه این تورم ها هم از جنس این پول های مفته. می گم مفت چون طرف حتی بهره این وام ها هم خودش نمی ده از سود فروش همین زمین و آپارتمانی که می خره سود بانک را هم میده و فقط بااین پول های مفت بازار را بهم می زنه.
  • بدون نام IR ۰۰:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
    12 0
    یک قسمت از وام های که می فرمایید آمده در مسکن شهر تهران و این تورم را ایجاد کرده است. بزودی هم می فروشند این املاک را و پول وام را پس می دهند و یک چیزی هم برایشان می ماند.
    • بدون نام IR ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
      8 0
      خیلی بیشتر از یک چیزی برایشان می ماند.اینها 4 سال قبل وام گرفته اند و پس از دوره تنفس باید به تدریج پرداخت کنند.
  • بدون نام IR ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
    5 0
    کمی دقت کنید وقتی بانک پولی به شرکتی می دهد این پول وارد حسابهای شرکت می شود و از بقیه پول های شرکت هم جدا نیست و به راحتی صاحب شرکت یا مدیر شرکت می تواند این پول را اختصاص به خرید املاک دهد بالاخره اختیار دار شرکت است و هر تصمیمی می تواند بگیرد. وام را به هر بهانه و اسمی و تحت عنوان هر عقد اسلامی که بگیرد وقتی گرفت دیگه دست خودشه که با این پول چیکار کنه و هم دیدیم و هم تجربه تلخ سالیان را داریم و شما هم اگر ندیدید بدانید هر وقت املاک تهران گران شدند حتما یه پول مفت این قبیل وام ها به این شرکتهای خصوصی پشت این گرانی بوده است.
  • بدون نام IR ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
    3 0
    در همین اوضاع بانکها که می گویند پول ندارم و بیشتر از سقف اعتباراتمان هم وام داده ایم بعضی ها گرفتند اتفاقا" هم بردند در املاک.
  • احمد IR ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
    0 0
    سلام من مهندس عمران هستم و قبل از واگذاری وامهای زود بازده به تولید مسکن در شاهرود مشغول بودم. با فکر کارهای صنعتی و تولیدی مواد غذایی خشک به روش انجمادی و ساختمانهای l s f دو قطعه زمین در شهرک صنعتی شاهرود تهیه و تمام سرمایه ام را صرف ساخت انها کردم به امید وامهای بنگاه زود بازده،ولی نتوانستم حتی یک ریال وام اخذ کنم . من ماندم و یک کارخانه اماده نصب دستگاه برای تولید صنعتی ساختمان و یک هکتار زمین که که فقط 4320 متر مربع فوندانسیون در ان اجرا شده و جیب خالی.که حالا فقط سماق میمکم.در صورتی که کسانی که نمیخواستند وام را در تولید استفاده کنند وامشان را گرفتند و در جای دیگر سودشان را هم بردند