شما می توانید با 6 میلیون تومان یک پنل خورشیدی برروی پشت پپام خود نصب کنید و یک کیلووات برق خورشیدی داشته باشید.

 در اینصورت دیگری نیازی به وزارت نیرو و دولت ندارید و به طور مستقل برق خود را تامین می کنید. البته در صورت آنکه برق اضافه داشتید هم می توانید به دولت بفروشید و از این مکان هم درآمدزایی کنید.
این طرح باید با حمایت و همکاری برخی از دستگاه ها مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت پیگیری شود تا مشترکان بتوانند با استفاده از تسهیلات، چنین پنل هایی را در پشت بام خانه های خود نصب کنند.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی نصب و استفاده از پنل های خورشیدی را در صرفه جویی هزینه های خانوار موثر خواند.
محمد بهزاد با بیان اینکه نصب پنل‌های خورشیدی برای مصارف خانگی طرحی است که به تازگی از سوی وزارت نیرو عنوان شده است، گفت: این طرح باید با حمایت و همکاری برخی از دستگاه ها مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت پیگیری شود تا مشترکان بتوانند با استفاده از تسهیلات، چنین پنل هایی را در پشت بام خانه های خود نصب کنند.
معاون وزیر نیرو افزود: تولید و استفاده از انرژی با نصب پنل های خورشیدی افزون بر اینکه به اقتصاد خانواده می کند، می تواند در کاهش پیک مصرف برق نیز موثر باشد.
وی گفت: نصب پنل‌های خورشیدی برای مصارف خانگی تقریباً در تمام نقاط کشور امکانپذیر است.
وی هزینه اولیه این پنل ها را حدود 60 میلیون ریال به ازای هر کیلووات عنوان کرد و ادامه داد: پنل‌های خورشیدی قابلیت نصب بر روی پشت بام تمامی ساختمان ها را دارد.
وی اضافه کرد: این مولدها طوری طراحی شده است که با اتصال به پشت کنتور برق خانه‌ها در ابتدا از برق تولیدی مولد خورشیدی استفاده می‌کنند و در صورت مصرف بیشتر از برق شبکه سراسری استفاده می‌کند.
وی گفت: پنل‌های خورشیدی هزینه نگهداری خاصی ندارد و انرژی های خورشیدی حاصل از آن تا دو روز ذخیره سازی می شود و می توان از آن استفاده کرد.
22231/ 

کد خبر 236142

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 67
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    جالبه اگه برا اونم يارانه نزارن كه حتما ميذارن برا نور خورشيد ميگم
    • محسن گوگونانی A1 ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۷
      27 9
      ای والله باحال گفتی
  • ف- خ IR ۰۹:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    دوستان توجه کنند که در زندگی فعلی آپارتمانی و با وجود تعداد زیاد وسایل برقی، حداقل به انرژی 4 تا 7 کیلووات است.بنابراین این هزینه 6 میلیون تومانی تنها می تواند بخشی از انرژی را تامین نماید نه کل ان را.
    • بدون نام IR ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
      54 21
      oمفهوم منفی چیست؟
    • بدون نام IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۶
      27 29
      مفهوم منفی اینه که 7 کیلووات مصرف برای منزل یک اسراف اشکاره و باید جریمه بشه هماونطوری که در تموم دنیا مرسومه
  • هاشم IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    اي هم از اون مقالات بودها . اولا 1 كيلو وات يعني 1000 وات يعني يه لامپ 1000 يا 2 تا كامپيوتر يا 10 تا لامپ . اصلا بدرد نميخوره بعدشم اگه 6 مليون رو تو بانك هم بزاري ماهي 100000 تومن بهت سود ميدن در صورتي كه پول برق خونه ما هر 2 ماه يا 45 روز متوسط 25000 تومان ميشه يعني ماهي 12500 تومن . تازه هزينه نگهداري اينها رو ننوشته و اينكه چقدر عمر مفيد داره .
    • بدون نام IR ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
      45 74
      همۀ مقاله درست بود ولی ننوشتی کدام بانک برای 6 میلیون ماهی 100000 تومان میده
    • بدون نام IR ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
      60 7
      همه بانكها ! نرخ 20% رو حساب كرده ديگه
    • حمید IR ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
      11 32
      موسسه مهر (بسیجیان) الان روز شمار17درصد سود می ده که 6میلیون میشه ماهی 8500تومن اصلا نمی ارزه باید هزینش و بیارن پایین ولی برای جاهای که برق نداره خوبه یعنی چاره ای نیست!
    • امیرحسین IR ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
      25 7
      برای جاهایی خوبه که برق نیست
    • بدون نام IR ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
      32 7
      حمیدخان! میشه ماهی 85000 تومان! خیلی هم میصرفه. دوستمون حرف خوبی زد! چرا با 6میلیون پنل بخریم؟ میریم میذاریم بانک بقیش هم میزنیم به جیب!
    • بدون نام IR ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۶
      9 13
      موسسه فردوسی 22 درصدسود میده که برای 6 میلیون میشه ماهی 112000 تومن.
    • بدون نام IR ۲۱:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۶
      72 5
      اینجوریه که اسلام 1400سال پیش ربا و سود گرفتن رو حرام کرد تا اقتصاد مسلمین نابود نشه الان تمام کسایی که پولی دارن همینطور به قضیه نگاه میکنن که پشت تولید شکسته چرا بره با دردسر و ریسک تو ی تولید سرمایه گزاری کنه؟میزاره بانک بی دردسر سودشو میگیره بانکم پولو وام میده سودشو میگیریه گور بابای تولید واقتصاد البته به نظر من متهم و مجرم مسئولینن که وضع اقتصادرو به اینجا کشوندن طبیعیع که اشخاص دنبال منافع شخصی و زودگذر باشن وقتی حکومت و سیستم بانکی به فکر منافع زودگذر و شخصیه!!!
    • معین A1 ۲۲:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۰
      6 0
      سلام خیلی ها میرن پول یای تکنولوزی میدن اینم یه مدلش البته دوستان هم راس میگن تی ایرانی که به ان راحتی میشه پولو گزاشت بانک یا از پشک کنتور برق گرفت شاید کمتر به این فکر بیفتیم اما اخرش بر میگردیم سر همین جا زمانی که سوختمون تموم بشه و اون موقع میگیم نگاه اروپایی ها از چند ده سال پیش داشتن از انرزی تجدید پزیر استفاده میکردن ولی ما جهان سومی های عقب مونده ی ...... تازه داریم شروع میکنیم اینو خودمون نگیم نسل بعدمون حتما بهمون میگه که چقدر بی فکر بودیم
  • محمد GB ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    31 8
    بهتر بود اطلاعاتی در مورد نحوه کار این پنل ها در روزهای ابری و زمستانی هم درج میشد.بنظرم نمیتوان صرفاً به این اتکاء نمود و حتماً باید برق شهری نیز در دسترس باشد.
  • بدون نام IR ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    50 22
    عزیز من چرا تولید برق از این ابزارها رو با پول میسنجین!پس محیط زیست چی میشه؟کی به فکر محیط زیست باید باشه؟دولت ها در تمام کشورهای دنیا به فکر خودشونن نه بفکر محیط زیست
    • بدون نام IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
      47 2
      اگر بحث محیط زیست باشه خوب دولت بیاد نیروگاه خورشیدی بسازه و به محیط زیست هم کمک کنه خدا را شکر 80 در صد مناطق ایران بیشتر ساعات روز آفتابی هستند
    • بدون نام IR ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
      29 11
      بهتره برای محیط زیست به فکر کارخانه های دودزا، حل مشکل ترافیک و ... باشین. به خانواده های بیچاره چرا گیر میدین.
  • بدون نام IR ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    84 12
    تصور کن با کلی قرض 6 میلیون را جور کردی همه همسایه ها را راضی کردی که قسمتی از فضای پشت بام را بگیری اما اولین شب بد از نصب آقا دزده بیاد و همه چیز رو با خودش ببره و تو بمانی و قرضهایت و منتهایی که از همسایه ها کشیدی
  • بدون نام IR ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    31 5
    بخاطر استفاده از باطری برای نگهداری یکی دو روز برق این سیستم هزینه نگهداری دارد .
  • بدون نام IR ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    38 1
    آقایون قبل از اینکه مثل بسیاری از مسائل بدون اطلاع شروع به اظهار نظر می کنند بهتره اول مطالعه کمی انجام بدهند . سیستم برق خورشیدی بدون باطری، اینوتر، شارژ کنترلر کارایی نداره و اکثرا هزینه این تجهیزات جانبی از هزینه پنل ها بیشتر می شود مضاف بر اینکه تازه اگر بخواهیم از این پنل ها برای مصارف غیر خانگی و تزریق به شبکه نیز استفاده کنیم باید از اینورتر متصل به شبکه استفاده کرد. بنابراین با نصب 1 کیلووات پنل هرگز نمی توان برق یک خانه را تامین کرد .
    • مسعود A1 ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
      2 0
      باعرض احترام از اینکه میگویم بدونه سند صحبت نکنید نمیخوام به دوستان توهین کنم اما باید چند نکته رو به عرض شما برسونم: ۱.پنل خورشیدی ۱kwhیعنی ساعتی ۱kw و به طور میانگین اگر روزی ۷ساعت خورشید دارید میشود روزی۷ کیلو وات و ماهی ۲۱۰kwh که مصرف ما الان در زمستان تنها۷۵kwیعنی۱۳۵kw صرفه جویی که با نرخ ۲برابری خریدکیلوواتی۸۰۰تومان نسبت به فروشکیلو واتی۴۵۰ یعنی پول برق نداده ایم هیچ ماهی ۱۰۸ هزار درآمد داشته و اما درتابستان ۳۲۰kw مصرف داشته ایم زیرا این جا گرمسیری استکه میتوان ۱۱۰kw باقی مانده را تنها با ۴۹۰۰تومان از اداره برق گرفت ویا میشود ازپنل ۱ونیم واتی استفاده کرد که در ۳ماه تابستان هم سودکمی داشته باشد و در مواقع دیگر ۱/۵ برابر ۱۰۸ هزار بالا برای ما سود دارد. پس کاملا به صرفه است
  • علی IR ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    49 2
    خوب است این هزینه را دولت متقبل شود تا بتواند در هزینه های بالای ایجاد نیروگاه ها و انتقال نیرو صرفه جویی داشته باشد و حتی با صادرات برقی که دیگر نیاز نیست به هموطنان بدهد در آمد خوبی نیز برای کشور کسب نماید.
  • بدون نام IR ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    26 13
    اتفاقا این سیستم در اروپا و آمریکا خیلی زیاد استفاده شده..چرا میگین به صرفه نیست؟! حذف یارانه ها پنج تا مرحله داره.تو مرحله آخر میفهمین که این سیستم و اگه میذاشتین چه قدر به نفعتون بود... البته اون موقع دیگه فایده نداره چون قیمت این سیستم سه برابر شده .
  • بدون نام IR ۱۰:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    21 6
    بامطالعه مقاله و اظهار نظرها پيشنهاد ميشود دولت با تقبل 50% هزینه طرح نسبت اجرای آن کمک نموده که در اینصورت هم مردم برای آن رغبت نشان میدهند وهم بار هزینه های سرسام آور ایجاد نیروگاهها از دوش دولت کم شده وازهمه مهمتر باعث حفظ محیط زیست وکاهش آلودگی هوا شده که آن نیز کلی به صرفه جویی در هزینه ها و حفظ بهداشت محیط مفید و به سلامت جامعه ( گیاهی , جانوری , انسانی )بسیار کمک خواهد نمود.
  • بدون نام IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    21 2
    همانطور که تو تصویر هم هست این برا یه خونه ویلایی کاربرد داره نه یه مجتمع که 500 متر پشت بام داره و 50 واحد داره بعد سر این یک کیلو وات برق دعواشون میشه و............ هر کار جدیدی نیاز به بستر سازی داره شما بگین تو تهران این طرح اجرایی میتونه بشه......... خدا رحمت کنه
  • بدون نام IR ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    87 4
    - اولا كه قيمت جهاني سلول خورشيدي در حال حاضر كمتر از واتي يك و نيم دلاره كه با كل تجهيزات به 2 دلار ميرسه. با احتساب دلار 2000 توماني آزاد قيمت بايد ماكزيمم 4 ميليون تومان بشه و مابقي سوده. - ثانياً براي گسترش انرژي تجديد پذير لازمه دولت هم كمي از خودش مايه بذاره و حداقل دلار 1200 توماني حساب كنه نه اينكه بخواد سود هم روش بكشه. - ثالثا همه جاي دنيا دولتها انواع و اقسام مشوق هاي مالياتي، تعرفه‌اي، وام و فروش اقساطي(با پرداخت هزينه سلول از ميزان كاهش مبلغ ماهيانه قبض برق) و... در نظر مي‌گيرند تا مردم به اين موضوع علاقمند شوند. درسته كه مردم به محيط زيست علاقه دارند ولي دولته كه بايد مردم رو هدفمند به اين موضوع تشويق كنه.
    • بدون نام IR ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
      31 1
      بازم به تو كه حد اقل يك نظر كارشناسي گذاشتي
  • بدون نام IR ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    27 0
    -رابعا در ايران آنقدر قيمت تجهيزات انرژي تجديد پذير گران است كه سرمايه گذار تشويق نمي‌شود در اين زمينه سرمايه گذاري كند. در حال حاضر يكي از بهترين زمينه انرژي تجديد پذير زمينه انرژي بادي است كه در بهترين حالت دوره بازگشت سرمايه آن بيش از 10 سال است. دولت بايد خود تولي گري اين امر را بر عهده بگيرد. زيرا تا زمانيكه زمينه هايي مثل مسكن و ... با بازگشت سرمايه يك ساله وجود دارند كسي سراغ اين زمينه نمي رود. - همه جاي دنيا يك عده متخصص همواره درحال رصد كردن سياستهاي انرژي تجديد پذير ديگر كشورها هستند اما در ايران سازمان انرژي هاي نو ايران با وجود داشتن چنين رسالتي، با وجود گذشتن ساليان متوالي از زمان تاسيس، هنوز نتوانسته قوانين و سياستهايي تدوين كند كه مسير سرمايه گذاري را براي مردم سهل نمايد.
  • محسن IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    26 5
    اینم یادتون نره که اگه بچه همسایه شلوغ باشه باسنگ ویاجفت پا ویاد رو باترهای خورشیدی شما میمونین و با اون وام شش میلیونی...
  • رضا IR ۱۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    23 9
    اصلاً صرف نمیکنه. اگر شما 6 میلیون تومان توی بانک بزارین ماهی 120 هزار تومان سود پول شما میشه. و البته هزینه ی برق ماهانه شما هیچ وقت 120 هزارتومان هم نمیشه. پس به نظر بنده خیلی گرونه. ارزون بدین مشتری شیم
  • کارشناس IR ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    12 1
    این سیستم فقط می تواند به صورت کمکی و نه استقلال از شبکه در برق شهری توسط برخی خانه ها مورد استفاده قرار گیرد به ویژه در منازل ویلائی و یا دو تا سه طبقه نه در برج های مسکونی. ضمن آنکه با احتساب پشتیبانی و نگهداری که متاسفانه با استفاده از تجهیزات نامرغوب چینی بسیار بیشتر خواهد بود هزینه این سیستم بالاتر خواهد رفت. این مقاله با تیتر انتخابی بی جهت انتظار از انرژی خورشیدی و تامین برق فتوولتائیک را بالا می برد. بهترین کابرد انرژی خورشیدی در حال حاضر در ایران استفاده از آبگرمکنهای خورشیدی است که با هزینه کمتر در مصرف انرزی منازل صرفه جوئی می کند.
  • بدون نام IR ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    49 5
    خوشم میاد که مردم ما ار اظهار نظر در هیج موردی کم نمی زارن
  • بدون نام IR ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    20 5
    یه سشوار رو نمی تونه راه بندازه. اتو نباید بزنی. وقتی تلویزیون روشن می کنی باید یخچال و کامپیوترو از برق بکشی. عمرا بتونی باند صوتی استفاده کنی.
  • بدون نام IR ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    9 13
    چند سال هم كه از برق دولت استفاده كنيم بازم 6 ميليون نميشه ...
  • بدون نام IR ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    18 1
    به هر حال پیشرفت این نوع فن اوری ها بسیار پر شتاب است مطمئنا در اینده نزدیک حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت
  • nass IR ۲۳:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
    6 2
    توجه داشته باشید این پنمها اگر از نوع چینی باشه خیای زود خراب میشه و پول شما دود میشه . البته اگر وزارت نیرو از جنس خوب و تضمینی تهیه و در اختیار علاقه مندان قرار دهد بد نیست
  • javid IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۶
    7 4
    راستش چند تا از دوستان راجع نرخ ارز مرجع و ازاد حرفایی زدند که متاسفانه هیچ حمایتی از طرف دولت نمیشه.گیریم که این فناوری جواب بده.برای امثال مایی که توی شمالیم و اکثرا هوا ابریه باید چیکار کنیم.ماشالله اینجا اگه ابری بشه عمرا تا 10 روز افتاب بزنه بیرون.همه نظرات خوبی دادند.یه مشکل اساسی اینه که با این فناوری چندتا دستگاه رو میشه روشن کرد.مطمئنا باید قید دو سه تا شو بزنی تا یکی دوتا رو روشن کنی.یک راه داره.اونم اینه که بصورت اقساط از مردم دریافت کنه.تا خودش هم زیر بارتامین نیرو له نشه و همچنین تضمین کیفیتش رو هم بده.
    • بدون نام IR ۱۷:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۹
      6 3
      شما یک توربین بنداز تو رودخونه، یک ژنراتور بادی هم نصب کن!
  • بدون نام IR ۱۷:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۶
    17 8
    از کجا معلوم شاید یه چیزی بذارن جلو نور خورشید تا از ما پول بگیرن اون وقت خورشید هم میره بخش خصوصی
  • حمید A1 ۲۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۱
    12 17
    اخرش من نفهمیدم پولمو تو کدوم بانک بزارم بهتره....؟
  • محمداكرم فيروزي IR ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۵
    5 1
    سلام من ميخواهم برق كاوداري ام را راه بندازم (30رأسي) كه حدودا 10تا15كيلووات برق نيازدارم ايا ازمولدهاي خورشيدي ميتونم استفاده كنم
    • باب اله IR ۰۹:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
      6 1
      برای واحدی که راه اندازی می کنید استفاده ترکیبی از مولد بادی و خورشیدی همزمان هست اگر مشکل هزینه نداشته باشید. برای یک کیلووات شما نیاز به 4 میلیون ونیم فقط پانل و باطریهای انباره هزینه اش همراه با پنلها همون حوالی 6 میلیون و بیشتر میشه که با این وجود شما به مبلغ 80 الی 90 میلیون نیاز دارید
    • عماد A1 ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۲
      3 0
      برو برادر برق صنعتی بخر
  • بی نام A1 ۲۳:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
    7 2
    آخرش من‌نفهمیدم اگه بخوایم‌یه آپارتمان رو از برق شبکه بینیاز کنیم هزینش چقدر میشه و چند متر فضا لازم داره؟
  • بی نام A1 ۰۵:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    6 2
    سلام دوستان حالا اینجا هی از سود بانکی حرف بزنید و هی بگید برق سراسری هزینش کمه و سود بانکی اینقدره و ... تا یا برق رو گرون کنن یا سود بانکی رو بیارن پائین،تنها چیزی رو که مطمئنم واسه قیمت این سولار پنل ها است که پائین نمیاد.
  • دوست A1 ۰۵:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۳۰
    4 2
    دوستان ارزش سرمایه گذاری با این قیمت نداره پول رو بزاری بانک باصرفه تره واسترس و اعصاب خوردی هم نداری
  • شاهین IR ۰۵:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
    15 4
    به نظر من این رو به چشم هزینه نباید دید بلکه سرمایه گذاری هست هیچ وقت قطعی برق ندارید و انرژی پاکه و برای محیط زیست ضرری نداره در ضمن 25 سال عمر مفیدشه در دنیا این مدل انرژی مرسوم شده و ما فقط به فکر سود بانک .و .... هستیم چیزی به نام سرمایه گذاری بلند مدت و زیرساخت در ایران معنی نمیده با این فرهنگ
  • محمد IR ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۲
    13 1
    تو که میگی پولو بذار تو بانک اولا که الان سودشو خیلی اوردن پایین. تازه بعد 25 سال این 6 میلیون به اندازه ی 6 هزار تومن الان نمی ارزه من با شاهین موافقم.
  • بی نام GB ۰۶:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۹
    5 2
    اگر يك پنل يك كيلو واتي استفاده سود به طور متوسط در 10 ساعت و10 ساعت ذخيره يعني 20 كيلو وات ساعت كه شايد براي يخچال و جارو برقي و... نتوان استفاده كرد اما براي شارژ موبايل ، لب تاب و كامپيوتر ،روشنايي و فن و پنكه ميتوان استفاده كرد كه اگر ميانگين 50 خانوار استفاده كنند روزانه 1000 كيلو وات ساعت ميشود كهذخيره هزينه اي حدود 90000تومان در فقط ساعات ميان باري ميشود كه در سالهاي آينده با توجه به مرحله هاي بعدي هدفمند سازي يارانه ها اين مبلغ بالغ بر 900000 تومان ميشود و از طرفي اين هزينه و اين برق مصرفي شايد براي عده اي چندان سخت نباشد اما اگر كمي به خانوار هاي كم در امد و مناطق دور از شهر و بدون برق فكر كنيم اين را مطمعن مشويم كه استفاده از انرژي خورشيدي در استفاده بلند مدت سود بسيار خوبي ميدهد
  • ابوالفضل كرانى IR ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۸
    10 3
    بخدا از نظر اقتصادى چه فلافل بخورى چه پيتزا پولدار نميشيد...انقد گستره ديد زندگيتون پايين نباشه...پول ميذاريم بانك خيلى ضايعه س پول بذاري بانك ميخوايد ريسك نكنيد پنل خورشيدي نخريد؟؟؟؟ پيشرفت نكنى ريسك كردى......امروزت با ديروزت با دوسال پيشت فرق نكنه ريسك كردى....ريسك بزرگ بزرگ بزرگ.... بخودتون بيايد...روشن شيد....اين مسخره بازيا و تنبل بازيا رو بذاريد كنار....ميگن روباه دهنش ب انجير نميرسيد ميگفت تلخه من برق سيستم ابيارى باغم رو با سيستم خورشيدي راه انداختم اونم در كرمانشاه كه خيلى ها منفى ميزدن ميگفتن كم نوره كرمانشاه نميشه ولى من هنوز يك ريالى با ادراه برق ندادم . ٢٤ ميليون تومن هزينه كردم و پنج ساله استفاده ميكنم هرروز و زمستانها ابياري ندارم برق ميفروشم
  • بی نام A1 ۰۵:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۵
    4 1
    با سلام به نظر من اگه دولت می امد مبلغ کمتری مثلا سه میلیون از مردم میگرفت که تمام اقشار میتوانستند این پنل خورشیدی را نصب می کردند و اجباریش می کرد خیلی خوب میشد هم منابع طبیعی برای نسل های دیگه ذخیره میشد هم باری از دوش شرکت برق کم میشد . بلاخره ایده خیلی خوبیه مخصوصا در استانهای جنوبی و مرکزی که نور خورشید به وفور هست . بلاخره به قول داداشمون اقای کرانی ریسک کردن هم در زندگی لازمه . تازه روزهایی که مصرف کمتری داریم یا میریم مسافرت هم میتونیم درامدی داشته باشیم .
  • ناصر A1 ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
    6 3
    با سلام هزینه یاد شده شاید برای خیلی از خانوارها زیاد باشد ولی می توان این طرح را با تغییراتی که عرض می کنم ارزونتر کرد هزینه برق خورشیدی به هزینه پانلها ، باتری و سیم کشی آنها تقسیم می شود که بیشترین هزینه مربوط به باتری و لوازم جانبی است که می توان آن را حذف کرد به شکلی که در زمانهائی که خورشید هست صاحبخانه از برق خورشیدی استفاده نماید و مابقی به شبکه انتقال یابد و در شبها و زمانهائی که خورشید نباشد بتواند از شبکه سراسری استفاده نماید در این حالت هم هزینه اجرای آنها کم می شود و هم دولت می تواند از برق مازاد استفاده نماید ضمنا می توان از پانلهای بیشتر از مصرف استفاده نمود تا مازاد به شبکه انتقال یابد حال دولت می تونه با ارائه وام به واحدها ، نیروگاههائی با کمترین هزینه داشت باشد.
  • محمدرضا A1 ۲۰:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    2 0
    سلام. و تشکر از نظرات همه دوستان عزیز.
  • ارمان A1 ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    2 0
    باسلام. از همه این ها بگذریم محیط زیست از همه مهم تره ما یا باید فکر اینده رو داشته باشیم یا الان. بانظر شما دوستان هم موافقم که دولت باید مقداری هزینه برای به انجام رساندن طرح صفحه خورشیدی بگذاره به این نکته هم توجه کنید گاهی اوقات امکان داره مقدار برق تولید شده بسیار زیاد باشد و میتوان ان را ذخیره کند در روز های برفی وبارانی. شغل من تولیدی لوازم الکترونیک الکتریک و الکتروتکنیک در بازار مشهد است
  • هامان A1 ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۵
    3 6
    به نظر من یه موتور برق 7000 وات بخرین قیمتش 2/400 میلیونه خیلیم به صرفه 80 کیلو وزنشه رو صندلی عقب سواری هم میتونی بذاری ، هم باهاش میتونی با دستگاه های اینورتر جوش کاری کنی هم برق یه خونه رو توووووپ میده هر 6 ساعت هم نیم ساعت بهش استراحت بده ، جیبم مهمتر از محیط زیسته ، راستی اون دوستمون اسم محیط زیست آورده فکر سرب و تشعشعات باطرییشو نکرده ؟ فکر اسیدشو نکرده ؟ نه دادا همون بنزین سوزه بهتره .
    • معین A1 ۲۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۰
      4 0
      یه چیزی به اسم بازیافت هست برای حرف شما بعد تشعشعات یکم خنده داره برای چنین چیزی باتری هم فقط اسیدی نیست یه سرچ بزنید هزینه ی سوختی که شما برای موتور برقتون استفاده میکنید رو هم ضرب در حدود 20 سالیکه از این سیستم استفاده میکنید بکنید البته عمر موتور برق به بیست نمیرسه محیط زیست هم امثال شما بودن که به این روز افتاده شکار چی هم هستید حتما ؟؟
  • بی نام US ۰۲:۳۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۷
    2 0
    بنده یک ساختمان بیرون شهر که به برق شهری تجهیز نبود را با چراغ ال ای‌دی و فتوسل وسلول خورشیدی و یک عدد باطری ماشین راه اندازی کردم ۵ سال هست که استفاده می کنم و واقعا راضی هستم و به دلیل اینکه ۹۰٪ استفاده بنده فقط روشنایی است هیچ نیازی به برق شهر ندارمتنها تجربه من از سلول خرشیدیدر ذمن تلفن و تبلتم را هم شارژ میکند
  • حمید A1 ۱۸:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۹
    0 0
    این طرح بسیار عالی هست ولی نه برای مصرف خانگی چون اگر به عنوان مثال 1 کیلو وات تولیدی باشه و مصرفی ما 2 کیلو وات باشه باعث میشه برق کم بیاریم طبق اعلامات شرکت برق ، برق تولیدی از پنل خورشیدی رو میتوان به 20.5 برابر قیمت به شرکت برق فروخت و مزنه قیمت ساده رو از شرکت برق برق بگیریم ، در واقعه برای تولیدی برق خیلی خوبه ولی مستلزمه یه سرمایه هست ، برای مصارف ثابت خیلی خوبه به عنوان مثال یه تیر چراغ برق خوبه یه پنل 70 وات داشته باشیم و یه پروژکتور 50 وات رو بهش وصل کنیم روز ها برق ذخیره بشود و در ساعت معین در شب روشن بشه ،
  • بی نام IR ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۱
    2 0
    اگه بشه به دولت فروخت خوبه. و اگر بشه مالیاتش هم از دولت گرفت عالی میشه
  • معین کارشناس A1 ۲۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۰
    0 0
    برای این که بخوایم از تکنولوزی های جدید استفاده کنیم باید همه چیزمون رو باهاش یکسان کنیم وقتی داریم توان مصرفیمون رو از منبعی که محدوده ای 1000 واتی بهمون میده بگیریم باید مصرف کننده هامون رو هم باهاش یکی کنیم یعنی دیگه دور لامپ های پر مصرف و حتی کم مصرف رو خط بکشیم الان مثلا توی این مورد پیشرفت های خوبی کردن و قیمتشو کم کردن حتی واتی کمتر از هزارتومن چراغ میزنن این جوری به جای حدود 500 وات برای یه خونه صد متری یه کمتر از 200 وات نیاز داریم که اینم خودش 300 وات اضافه میاریم اصلاح توی اتصالاتمون و افت توانی که تو اتصالات هست رو کم کنیم ادامه دارد ...
  • معین کارشناس A1 ۲۲:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۰
    1 0
    خاموش کردن کامل وسایلی که نیازی نداریم مثلا تلوزیونی که با کنترول خاموش میکنیم تمام قسمت هاش روشن هستن و فقط صفحه نمایش خاموش هست که هم اتلاف توان داریم هم عمر دستگاهمون رو کم میکنه اینا مهم تریناش بودن و راحت ترین ها حالا استفاده از اب گرم کن گازی . عایق کردن ساختمون . سنسوری کردن راه رو ها . استفاده از مخزن اب در پشت بام به جای پمپ اب . و یه سری از این جوری چیزا وقتی اینا رو رعایت کنیم مصرفمون خیلی پایین میاد اینجوری راحت با منبع 500 واتی میشه خونه رو روشن نگه داشت و از وسایل استفاده راحت کرد ولی یخچال و کولر رو از برق شهری گرفت ادامه دارد .....
  • معین کارشناس A1 ۲۲:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۰
    0 0
    وقتی بخوایم از پنل و باتری استفاده کنیم خودش حکم برق اضطراری هم داره برای یه هم چنین چیزی باید 500 تومن خرج کنید که با استفاده از پنل با یه تیر دو نشون زدید که کمتر بهش توجه میشه وقتی یه گوشی جدید میاد زیرو روشو در میارید و کلی بهش فکر میکنید که چه امکاناتیش به دردتون میخوره ولی به چنین چیزایی هیچ فکری نمیشه اگر چیزه بی فایده و بی ارزشی بود این همه روش کار نمیشد الان تا قبلا خیلی بهتر شده باز هم در اینده نسل های جدیدی رو میبینیم و پیشرفته تر میکنیم موفق باشید
  • بی نام A1 ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۸
    2 0
    سلام کسی که این سلول خورشیدی را ساخته است واقعا دستش درد نکند خیلی خوب چیزیه
  • بی نام A1 ۱۶:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
    0 0
    مقرون به صرفه نیست الان طراحی های تولید برق بدون سوخت با هزینه اندک داعم، همیشگی،صدرصد رایگان، در حال عملیاتی شدن هست. این طرح با این هزینه خنده داره.تحقیق کنید تولید برق همیشگی صدرصد رایگانبدون سوخت.
  • بی نام A1 ۲۱:۵۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۷
    0 0
    سلام میخواستم بدانم پمپ اب گشاورزی به میزان ۲۰ امپر جواب گو هست اگر هست چقدر هذینشه
  • وحید A1 ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
    2 0
    بهتر نبود دولت بجای دادن وام به شرکت های خودروساز برای فروش بیشتر ماشین الودگی بیشتر و... وام بدون سود برای خرید این چنین سیستم هایی می داد؟