نماینده اردکان با تاکید بر لزوم بازشناسی مکتب امام علی (ع)، نسبت به پرهیز از بدعت‌های که به نام دین وانقلاب گاهی در جامعه می‌شود و خدشه‌دار شدن اعتقادات مردم را در پی دارد هشدار داد.

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا تابش در جمع مردم اردکان به بیان ویژگی‌های حکومت علوی در آستانه سالروز شهادت امیرالمومنین علی (ع) پرداخت و گفت: به زعم آن امام عدالت رکن زندگی اجتماعی وبزرگترین فضیلت وکرامت برای یک سیستم سیاسی وزمامداران آن می باشد .در جامعه ای که عدالت علوی رعایت شود، حرکت جامعه به سمت پویایی وسلامت است.
وی با بیان اینکه اجرای عدالت هزینه هایی دارد، کمااینکه امام علی (ع) جان خود را برای اجراء عدالت گذاشت، ادامه داد: مسئولان در نظام منتسب به آن امام ، باید به مسئولیت و موقعیت اجتماعی خود به عنوان امانت الهی نگاه کنند وخدمت به مردم و رفع حوائج آنها و برقراری عدالت و مقابله با تبعیض و فساد را سرلوحه امور خویش قراردهند.
گزیده سخنان نماینده اردکان از این قرار است:
·         وقوع بعضی فسادها و تبعیض ها، طبقاتی شدن جامعه به نحوی که عده ای درحضیض فقر و درماندگی از تأمین هزینه های اولیه زندگانی خویش بازمانند واقلیّتی با پول و پارتی و پیوند با برخی مسئول نماها بتازند وبنازند و مناسبات ناعادلانه ای را در جامعه رقم زنند، منافی شعارها وآرمانهای برگرفته از مکتب علوی است. عدم مقابله جدی وساختاری با این پدیده‌ها به اعتبار نظام وانقلاب خدشه وارد می سازد و به باورهای انقلابی و ارزشی مردم لطمه می زند.
·         در مرام امام علی (ع) کفش وصله دار او با ارزش‌تر از خلافت بود، مگر آنکه خلافت وسیله‌ای برای اقامه حق و یا مبارزه با باطل باشد. امام علی (ع) دریایی بود که هیچ چیز جز آه مظلوم نتوانست آن را متلاطم کند.
·         امام علی (ع) جامعه ای می خواهد که درآن جان و مال و عمر و آبروی همه افراد محفوظ بوده و هرکس در کمال امنیت وآرامش به انجام وظایف فردی و اجتماعی مشغول باشد.وی بر احترام بر خون وحق حیات افراد تصریح می کند و عدم توجه به این موضوع را موجب کیفر الهی و زوال نعمت و کوتاهی عمر و سقوط حکومت می داند و عوامل حکومتی را به عدل و دادگری و پرهیز از ظلم و اختناق و زورگویی وستم توصیه می کند و فرجام زورگویی و ستم را مقابله و شورش مردم می داند .امری که امروز بواسطه قیامهای مردمی در کشورهای استبدادی شاهد وقوع آن هستیم.
·         امام علی (ع)رابطه بین زمامدار وملت را رابطه ای متقابل می داند و حکومت را در برقراری عدالت اجتماعی وحفظ مصالح عمومی وحقوق فرد وجامعه مسئول وپاسخگومعرفی می کند. آزادی را طبیعی ترین حق آدمی می داند و همه وجوه آن را مورد حمایت قرار می دهد.
·         در مکتب علوی حق گرفتنی است و تن به ظلم دادن همانند ظلم کردن گناه است و انسان مظلوم به احقاق حق توصیه شده است.
·         /2929
کد خبر 234807

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =