ایسنا نوشت:

متخصصان اعلام کردند آنچه در انواع تکنيک‌هاي پخت ماهي اهميت دارد، دقت در زمان کافي براي پخت کامل ماهي است.

 

اگرچه امروزه تمايل به خريداري انواع فيله‌هاي ماهي وجود دارد، اما پژوهشگران توصيه مي کنند ماهي به صورت کامل همراه با تيغه مياني خريداري و طبخ شود.

تيغ ماهي در هنگام پخت باعث حفظ طعم واقعي ماهي مي‌شود و با حفظ آب ميان بافتي، از خشک شدن گوشت ماهي جلوگيري مي کند.

به گفته محققان، ماهي در هنگام خريد بايد کاملا سالم، داراي پوستي شفاف و چشمان تازه باشد. همچنين بهتر است رگه‌هاي قرمز رنگ در آبشش‌ها وجود داشته باشد.

پژوهشگران اظهار کردند: گوشت ماهي که کاملا پخته شده صورتي رنگ ، نرم و مطبوع است، اما در همه روش‌هاي پخت ماهي چنين نتيجه‌اي حاصل نمي شود.

بهترين روش، پخت در فر يا روي گريل، به همراه روغن زيتون و کمي نمک به مدت 3 تا 5 دقيقه است. خوردن پوست ماهي نيز اگرچه در اثر حرارت خشک شده باشد، توصيه مي شود.

301301

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 232585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =