حاج‌علی‌اکبری: بیش از ۷۰ درصد مردم خواستار تجدیدنظر در دکترین هسته‌ای هستند/ دشمنان همه خطوط قرمز ملت ایران را زیر پا گذاشتند، چرا نباید تجدیدنظر کنیم

امام جمعه موقت تهران گفت: ملت ایران مطالبه‌ی تغییر در دکترین هسته‌ای را مطرح کرده و دنبال می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد حاج‌علی‌اکبری امام جمعه‌ی موقت تهران در خطبه‌های نماز عبادی-سیاسی این هفته‌ی پایتخت که در دانشگاه تهران اقامه شد، طی سخنانی درخصوص طرح موضوع بازنگری در دکترین هسته‌ای کشور عنوان کرد: در نمازجمعه‌ی گذشته این موضوع را مطرح کردیم که چرا نباید در دکترین هسته‌ای خود تجدیدنظر کنیم؟ این مطالبه، یک واکنش شتاب‌زده و هیجانی نیست، بلکه حاصل بلوغ و آگاهی ملی است. دشمنان همه خطوط قرمز ملت ایران را زیر پا گذاشته‌اند، امام ما را به شهادت رسانده‌اند و به تعهدات و قراردادهای خود پایبند نبوده‌اند. ملت ایران در طول سال‌های گذشته تجربه‌ای دردناک از رفتار طرف مقابل داشته و اکنون با آگاهی و بصیرت گسترده، موضوع بازنگری در دکترین هسته‌ای را به‌عنوان یکی از عرصه‌های بازدارندگی و تأمین امنیت ملی مطرح می‌کند.

حاج‌علی‌اکبری با بیان اینکه این مطالبه ریشه در حق حیات عزتمندانه ملت ایران دارد، تصریح کرد: برخی از مطرح شدن این موضوع عصبانی شدند، اما این خواست ملت ایران است و نباید آن را به یک گروه خاص محدود کرد. پیش از این نیز در برخی نظرسنجی‌ها بیش از ۷۰ درصد مردم خواستار تجدیدنظر در دکترین هسته‌ای بودند، اما پس از طرح این موضوع، موجی از درخواست‌ها و استقبال از سوی اقشار مختلف مردم، از جمله دانشجویان، دانش‌آموزان، استادان دانشگاه، نخبگان و اصناف شکل گرفت.

متن کامل خطبه های نماز جمعه تهران را اینجا بخوانید.

۳۱۲۱۶

کد مطلب 2295218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین