مهدی ثمره هاشمی از اجرای نوبت بندی آب برای جمعیتی بالغ بر 278 هزار نفر خبر داد و گفت: در زمان کنونی در استانهای هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، گیلان و بوشهر نوبت بندی آب وجود دارد.
/3131
مشاور وزیر نیرو با تاکید بر وجود وضعیت مطلوب تامین آب شرب در سایر نقاط کشور، اظهار داشت: به جز مناطق محدودی از کشور که نام برده شد، وضعیت تامین آب شرب در سایر مناطق کشور مطلوب است.
وی همچنین از خروج برخی از شهرها از نوبت بندی آب خبر داد و با اشاره به حل مشکل نوبت بندی آب در گرگان، تاکید کرد: در سال های گذشته، از اوایل اردیبهشت ماه در این شهر نوبت بندی آب وجود داشت اما امسال با بارش های مناسب و مدیریت خوب تامین آب وضعیت این شهر بهبود یافته و تاکنون در نوبت بندی قرار نگرفته است.
اسامی شهرها و استانهای دارای نوبت بندی آب
ثمره هاشمی به صورت کلی 5 استان و 7 شهر را دارای نوبت بندی خواند و گفت: در شهرهای سیریک و رویدر در استان هرمزگان، شهر جوزم در استان کرمان، شهر نوک آباد در استان سیستان و بلوچستان، شهرهای بره سر و جیره بند در استان گیلان و شهر بوشهر نوبت بندی آب داریم.
رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب کشور، با تاکید بر اینکه از کل جمعیت تحت پوشش شبکه آبرسانی کشور 278 هزار و 161 نفر زیرپوشش نوبت بندی آب قرار دارند، اظهار داشت: میزان کمبود آب در این شهرها 39.5 لیتر در ثانیه است.
این مقام مسئول در وزارت نیرو، سرعت بخشیدن به تکمیل طرح های مجتمع های آبرسانی را مهمترین عامل برای خارج شدن این شهرها از نوبت بندی آب عنوان کرد.
به گزارش مهر، همزمان با افزایش دمای هوا و ورود به زمان پیک مصرف آب در تابستان؛ موضوع مربوط به احتمال بروز کم آبی، قطعی، افت فشار، نوبت بندی و مسائلی از این دست که حاکی از به وجود آمدن مشکل در آبرسانی به مشترکان است مطرح می شود.
مجید نامجو، وزیر نیرو در این باره به مهر گفت که وزارتخانه متبوعش تمام تلاش خود را برای جلوگیری از وقوع بحران و یا نوبت بندی آب در استان ها و شهرهای مختلف کشور به کار می گیرد و در این زمینه مشکل چندانی وجود نخواهد داشت.
وزیر نیرو در عین حال تاکید کرد که همکاری و همراهی مشترکان در زمینه چگونگی مصرف آب شرب می تواند در این زمینه تعیین کننده باشد. با این حال در برخی نقاط کشور هشدارها و مسائلی مربوط به جیره بندی آب وجود دارد.
نظر شما