به گزارش خبرآنلاین، سردار اسماعیل احمدی مقدم در حاشیه همایش ملی اشتغال، نظم و امنیت در جمع خبرنگاران گفت: "خوشبختانه برخی از فشارها دراین زمینه موجب شد تا صدا و سیما نسبت به این امر اهتمام جدی داشته باشد و با پخش برنامه های فرهنگی، اجتماعی و متنوع باعث افزایش گرایش شهروندان به برنامه های این رسانه ملی شده و همچنین استفاده از ماهواره کاهش یابد."
او در این مراسم درباره برخورد با بدحجابی گفت: "هنگامی که هنجارها شکسته می شود، برخی حدود را رعایت نکرده و به صورت بسیار زشت در خیابانها ظاهر می شوند، این افراد متجری هستند زیرا تذکر پلیس را رعایت نمی کنند طبیعی است که ناجا در این زمینه به وظیفه قانونی خودش که مجری قانون است، عمل می کند. این افراد تعدادشان زیاد نیست ولی جلوه رفتار آنها زیاد است."
پلیس وظیفه فرهنگی ندارد
فرمانده ناجا همچنین درباره نحوه اجرای طرح های آسیب های اجتماعی گفت: "بسیاری از ریشه های این جرایم فرهنگی است و ناجا مسئولیت مستقیمی در حوزه فرهنگی ندارد اما پلیس طبیعتا نمی تواند راننده ای را که از چراغ قرمز عبور کرده جریمه نکند بلکه پلیس علاوه بر آموزش شهروندان باید متخلفان رانندگی را جریمه کند."
احمدی مقدم با تاکید براینکه پلیس باید در مرز قانون حرکت کند، گفت: "پلیس باید ضمن مراقبت، کنترل نماید، قانونی خصوصاً در حوزه هنجارهای اخلاقی که آسیب های بزرگی را در جامعه ایجاد می کند، شکسته نشود اما گاهی اوقات این حدودها شکسته شده که این امر به افزایش ناهنجاری و مطالبات مردم در این حوزه منجر می شود که قطعاً نیروی انتظامی در این زمینه اهتمام بیشتری به خرج می دهد."
امنیت موجب توسعه می شود
فرمانده ناجا با بیان اینکه در دیدگاه سنتی، امنیت زمینهساز عدالت، رفاه و توسعه است، گفت: در دیدگاه مدرن، امنیت موجب توسعه و اشتغال و مهمترین رکن توسعه است که اگر به درستی انجام نشود تولید ناامنی میکند.
او ناامنی را موجب از دست رفتن فرصت های شغلی و عدم وجود این فرصت های شغلی را متعاقبا ًموجب ناامنی برشمرد و با ذکر مثالی گفت: تعطیلی یک کارخانه موجب ایجاد شغل های کذایی مانند دستفروشی و...می شود.
اقتصاد پویا، از آسیب های اجتماعی جلوگیری می کند
سردار مقدم، ایجاد اشتغال در جامعه را بسیار مهم دانست و آن را دغدغه هر خانواه ایرانی عنوان کرد و افزود: آمارها حاکی از آن است که در هر یک از خانواده های ایرانی یک جوان جویای کار وجود دارد. اقتصاد پویا؛ امنیت، نشاط و رفاه اقتصادی را برای آحاد جامعه به همراه دارد و از آسیب های اجتماعی جلوگیری می کند.
او گفت: نیروی انتظامی با تلاش مضاعف جهت تأمین امنیت، موجب فرصت آفرینی برای ایجاد شغل بوده ولی این امر به منزله آن نیست که تنها از نیروی انتظامی باید انتظار امنیت داشت بلکه باید زیر ساخت های فرهنگی صورت گیرد.
فرمانده ناجا شرط تامین امنیت را تامین زیرساخت ها عنوان کرد و گفت: زیرساختهای مناسب در هر زمینهای فراهم شود، دسترسی به امنیت آسانتر است، در همه زمینه ها از جمله فرهنگی ، اقتصادی ، اجتماعی و ... باید زیرساختهای مناسب فراهم تا امنیت نیز برقرار باشد.
او با اشاره به اینکه تولید، موجب رونق و ایجاد اشتغال در جامعه می شود، تاکید کرد: وظیفه اصلی نیروی انتظامی حفظ نظم و امنیت در جامعه است. این در حالی است که امنیت کامل در سایه عدالت و توسعه برقرار میشود.
سردار مقدم در ادامه بر کنترل صحیح اتباع بیگانه جویای کار در کشور تاکید کرد و افزود: با ایجاد برنامه ریزی صحیح و مناسب می توان فرصت های شغلی برای ایرانیان فراهم کرد.
مردم انتظار امنیت و عدالت دارند
فرمانده ناجا با بیان اینکه انتظار مردم از حکومت دینی امنیت، عدالت و توسعه است، خاطرنشان کرد: نباید جوانی جمعیت ایران را یک ضعف تلقی کنیم بلکه ایران می تواند با جمعیت جوانش و وجود منابع، فرصت ایجاد امنیت، عدالت و توسعه را فراهم و با مدیریت صحیح از این فرصت ها نهایت بهره را ببرد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه برخی کشورها که منابع محدود ولی نیروی کار زیاد دارند، نیروی کار صادر میکنند و در مقابل کشورهایی هم منابع زیاد و نیروی کار محدود دارند و نیروی کار وارد میکنند، گفت: در کشور، هم نیروی کار و هم منابع بسیاری وجود دارد که این خود، نوعی مزیت برای ما محسوب میشود و باید از توان جوانان در بکارگیری منابع و افزایش تولید استفاده بهینه کنیم.
سردار مقدم، امنیت را مقدم بر توسعه دانست و افزود: زمانی در افغانستان و عراق به جهت نبود امنیت، توسعه وجود نداشت ولی امروز به جهت ایجاد امنیت نسبی که برقرار شده، وضع بهتر است.
فرمانده ناجا، راه حل بیکاری و ایجاد اشتغال در جامعه را جلوگیری از فساد اقتصادی، مشاغل غیر قانونی نظیر قاچاق کالا و تدبیر در جهت اشتغال مناسب در جامعه دانست و تصریح کرد:باید برای تعداد و نوع نیروی کار برنامه ریزی و مدیریت لازم صورت گیرد.
4747
نظر شما