فرمانده نیروی انتظامی درباره برخورد با گیرنده های ماهواره گفت: استفاده از تجهیزات ماهواره بر اساس قانون در کشور ممنوع است.

به گزارش خبرآنلاین، سردار اسماعیل احمدی مقدم در حاشیه همایش ملی اشتغال، نظم و امنیت در جمع خبرنگاران گفت: "خوشبختانه برخی از فشارها دراین زمینه موجب شد تا صدا و سیما نسبت به این امر اهتمام جدی داشته باشد و با پخش برنامه های فرهنگی‏، اجتماعی و متنوع باعث افزایش گرایش شهروندان به برنامه های این رسانه ملی شده و همچنین استفاده از ماهواره کاهش یابد."

او در این مراسم درباره برخورد با بدحجابی گفت: "هنگامی که هنجارها شکسته می شود، برخی حدود را رعایت نکرده و به صورت بسیار زشت در خیابانها ظاهر می شوند، این افراد متجری هستند زیرا تذکر پلیس را رعایت نمی کنند طبیعی است که ناجا در این زمینه به وظیفه قانونی خودش که مجری قانون است، عمل می کند. این افراد تعدادشان زیاد نیست ولی جلوه رفتار آنها زیاد است."

 

پلیس وظیفه فرهنگی ندارد

فرمانده ناجا همچنین درباره نحوه اجرای طرح های آسیب های اجتماعی گفت: "بسیاری از ریشه های این جرایم فرهنگی است و ناجا مسئولیت مستقیمی در حوزه فرهنگی ندارد اما پلیس طبیعتا نمی تواند راننده ای را که از چراغ قرمز عبور کرده جریمه نکند بلکه پلیس علاوه بر آموزش شهروندان باید متخلفان رانندگی را جریمه کند."

احمدی مقدم با تاکید براینکه پلیس باید در مرز قانون حرکت کند، گفت: "پلیس باید ضمن مراقبت، کنترل نماید، قانونی خصوصاً در حوزه هنجارهای اخلاقی که آسیب های بزرگی را در جامعه ایجاد می کند، شکسته نشود اما گاهی اوقات این حدودها شکسته شده که این امر به افزایش ناهنجاری و مطالبات مردم در این حوزه منجر می شود که قطعاً نیروی انتظامی در این زمینه اهتمام بیشتری به خرج می دهد."

 

امنیت موجب توسعه می شود

فرمانده ناجا با بیان اینکه در دیدگاه سنتی، امنیت زمینه‌ساز عدالت، رفاه و توسعه است، گفت: در دیدگاه مدرن، امنیت موجب توسعه و اشتغال و مهمترین رکن توسعه است که اگر به درستی انجام نشود تولید ناامنی می‌کند.

او ناامنی را موجب از دست رفتن فرصت های شغلی و عدم وجود این فرصت های شغلی را متعاقبا ًموجب ناامنی برشمرد و با ذکر مثالی گفت: تعطیلی یک کارخانه موجب ایجاد شغل های کذایی مانند دستفروشی و...می شود.

 

اقتصاد پویا، از آسیب های اجتماعی جلوگیری می کند

سردار مقدم، ایجاد اشتغال در جامعه را بسیار مهم دانست و آن را دغدغه هر خانواه ایرانی عنوان کرد و افزود: آمارها حاکی از آن است که در هر یک از خانواده های ایرانی یک جوان جویای کار وجود دارد. اقتصاد پویا؛ امنیت، نشاط و رفاه اقتصادی را برای آحاد جامعه به همراه دارد و از آسیب های اجتماعی جلوگیری می کند.

او گفت: نیروی انتظامی با تلاش مضاعف جهت تأمین امنیت، موجب فرصت آفرینی برای ایجاد شغل بوده ولی این امر به منزله آن نیست که تنها از نیروی انتظامی باید انتظار امنیت داشت بلکه باید زیر ساخت های فرهنگی صورت گیرد.

فرمانده ناجا شرط تامین امنیت را تامین زیرساخت ها عنوان کرد و گفت: زیرساخت‌های مناسب در هر زمینه‌ای فراهم شود، دسترسی به امنیت آسان‌تر است، در همه زمینه ها از جمله فرهنگی ، اقتصادی ، اجتماعی و ... باید زیرساخت‌های مناسب فراهم تا امنیت نیز برقرار باشد.

او با اشاره به اینکه تولید، موجب رونق و ایجاد اشتغال در جامعه می شود، تاکید کرد: وظیفه اصلی نیروی انتظامی حفظ نظم و امنیت در جامعه است. این در حالی است که امنیت کامل در سایه عدالت و توسعه برقرار می‌شود.

سردار مقدم در ادامه بر کنترل صحیح اتباع بیگانه جویای کار در کشور تاکید کرد و افزود: با ایجاد برنامه ریزی صحیح و مناسب می توان فرصت های شغلی برای ایرانیان فراهم کرد.

 

مردم انتظار امنیت و عدالت دارند

فرمانده ناجا با بیان اینکه انتظار مردم از حکومت دینی امنیت، عدالت و توسعه است، خاطرنشان کرد: نباید جوانی جمعیت ایران را یک ضعف تلقی کنیم بلکه ایران می تواند با جمعیت جوانش و وجود منابع، فرصت ایجاد امنیت، عدالت و توسعه را فراهم و با مدیریت صحیح از این فرصت ها نهایت بهره را ببرد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه برخی کشورها که منابع محدود ولی نیروی کار زیاد دارند، نیروی کار صادر می‌کنند و در مقابل کشورهایی هم منابع زیاد و نیروی کار محدود دارند و نیروی کار وارد می‌کنند، گفت: در کشور، هم نیروی کار و هم منابع بسیاری وجود دارد که این خود، نوعی مزیت برای ما محسوب می‌شود و باید از توان جوانان در بکارگیری منابع و افزایش تولید استفاده بهینه کنیم.

سردار مقدم، امنیت را مقدم بر توسعه دانست و افزود: زمانی در افغانستان و عراق به جهت نبود امنیت، توسعه وجود نداشت ولی امروز به جهت ایجاد امنیت نسبی که برقرار شده، وضع بهتر است.

فرمانده ناجا، راه حل بیکاری و ایجاد اشتغال در جامعه را جلوگیری از فساد اقتصادی، مشاغل غیر قانونی نظیر قاچاق کالا و تدبیر در جهت اشتغال مناسب در جامعه دانست و تصریح کرد:باید برای تعداد و نوع نیروی کار برنامه ریزی و مدیریت لازم صورت گیرد.

4747

کد خبر 215839

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • fgggggggg IR ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    145 4
    من ماهواره ندارم . ولی حاضرم به رادیو گوش بدم ولی برنامه های صدا و سیما رو نبینم .
    • بدون نام IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
      80 6
      کیفیت برنامه های رادیو هم در حد تلویزیونه!بیشتر نیست
  • بدون نام IR ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    105 2
    ما که از اول گفتیم با بگیر و ببند نمی شه کار فرهنگی کرد!
  • ناشناس IR ۱۹:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    132 3
    مگه برنامه هاي تلوزيون تغييري كرده ؟ من كه تغييري حس نكردم !
    • بدون نام IR ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
      112 3
      بله آخه خیلی بدتر شده
  • حقیقت گو IR ۱۹:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    113 2
    کاش اسم چند برنامه را هم برای نمونه ذکر می کردند
    • بدون نام IR ۱۸:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۶
      23 1
      منظورش برنامه های مثل باغ خاله شاهدونه است و یا برنامه فسیل متحرک قناد که واقعا موثر بوده!!!
  • مانی مهاجر IR ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    111 2
    تا اونجایی که ما دیدیم استقبال مردم از برنامه های سیما تو این 3سال اخیر روز به روز کمتر شده. الان هم اگه مردم گهگاهی نگاه می کنن به خاطر پخش زنده فوتبال و برنامه 90 و جدیدا شبکه آی فیلمه و هیچ ربطی به تلاش های فرهنگی صدا و سیما نداره.
  • هموطن IR ۲۰:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    81 2
    خواهشا این شبکه های دیجیتال را بندازید روی ماهواره که مجبور نباشیم این آنتن ها دیجیتال را گرانتر از اارزش واقعی آنها بخریم.
  • بدون نام IR ۲۰:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    113 4
    آقای احمدی اگر بنده را جزئی از مردم بدانید لازم است عرض کنم بعنوان یک ایرانی سالهاست بجز برنامه نود برنامه های این رسانه را نگاه نمی کنم متاسفانه نمی شود توضیح داد چون مطمئنم آن قسمت از صحبتهایم حذف خواهد شد
  • حسینی IR ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    118 2
    خب اگه موفق شدید با برنامه های تلویزیون توجه به ماهواره رو کم کنید، به همین روش ادامه بدید.... دیگه چه احتیاجی به جمع کردن ماهواره از خونه های مردم هست؟
  • علی IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    57 2
    آقای احمدی مقدم مطمئن هستند که خودشان برنامهای سیما را میبینند یا مسیول صدا وسیما به ایشان گزارش داده اند.
  • احسان IR ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    75 2
    خيلى برام جالبه كدام ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎی ﻓﺮﻫﻨﮕﯽاﺟﺘﻤﺎﻋﯽ و ﻣﺘﻨﻮع ﺑﺎﻋﺚ اﻓﺰاﯾﺶ ﮔﺮاﯾﺶ ﺷﻬﺮوﻧﺪان ﺑﻪﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎی رﺳﺎﻧﻪ ﻣﻠﯽ ﺷﺪﻩ ؟
  • بدون نام IR ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    26 3
    شاید ده درصد برنامه های ماهورا ه با فرهنگ ما همخوانی نداشته باشد که مشابه اینترنت و قبل ها ویدوئو است ده ها کانال مذهبی و شیعه دارد که هم اکنون شاهد برنامه مستقیم الفرات از سامرا هستم فکری به حال قانون بکنید ماهواره رشد عقیدتی سیاسی بسیاری در جامعه دارد و در عصر حاضر نمی توان آن را از جامعه جدا کرد در این حوزه رقابت است که صدا و سیمای جمهوری اسلامی رشد می کند و مخاطبان آن افزایش می یابد
  • یاس IR ۰۰:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۶
    19 1
    آقای احمدی مقدم لبخند بزن.
  • ali IR ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۶
    26 3
    برنامه های صدا و سیما اصلا خوب نیست حلا ایشون از کجا این حرف ها را می زنند خدا می دونه
  • بدون نام IR ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۸
    4 0
    خوب اگه استقبال از ماهواره کم و از صدا و سیما زیاد شده پس دیگه این همه هزینه صرف جمع آوری و ورود غیر قانونی به حریم خصوصی افراد نکنید