مهر نوشت:

 جامعه روحانیت مبارز در بیانیه ای با تاکید بر اینکه در شرایط امروز کشور وحدت اصولگرایان ضرورتی بیش از گذشته دارد، به مسائل بین المللی اشاره و طرح اتحاد بحرین و عربستان را محکوم به شکست خوانده است .
بخش های مهم بیانیه جامعه روحانیت مبارز در خصوص مسائل داخلی و بین المللی که به امضای آیت الله محمدرضا مهدوی کنی رسیده، به این شرح است :
رسالت و نقش روحانیت
 تاریخ روحانیتِ رسالت مدار شیعی در ایران معاصر، نشان می دهد که این نهاد، همواره، به عنوان رکنی جامعه ساز و مسئولیت پذیر عمل کرده است. مشروعیت نظام سیاسی در سپهر اسلام شیعی، با رهبری روحانیت قرین بوده است.
 به راستی در میان مراجع فکری جامعه ایرانی، هیچ گروهی مانند عالمان و روحانیان، به دلیل برخورداری از پشتوانه فکری و اعتقادی، تشکیلات مردمی و منسجم، شخصیت های برجسته، محبوب و با نفوذ معنوی در تأثیرگذاری بر افکار عمومی، تعیین کننده نبوده است. «رهبری دینی»، در این قلمرو، در جلوه های متعدد، از فرهنگ دینی پاسداری کرده است: رهبری سیاسی نهضت‌ها، مقابله با تهاجم خارجی و مبارزه با خرافه سازی و بدعت‌گرایی‌، تولید علم و جنبش نرم‌افزاری. تأکیدات حضرت امام خمینی (ره) و نامگذاری سال ها از سوی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) نیز به این اصل راهبردی جمهوری اسلامی توجه داشته است.
 نقش مردم در جمهوری اسلامی ایران
 مشارکت مردم در انتخابات مجلس نهم، شورانگیزترین جلوه همبستگی میان مردم، نظام و روحانیت و نشان‌دهنده حمایت آگاهانه مردمی از نظام اسلامی بود. مردم انقلابی ما اینک بخوبی دریافته اند که ابهت بین المللیِ کشوری در تراز ایران و خنثی کردن ماجراجویی های دشمنان با کمترین هزینه، همیشه، دستاورد چنین همراهی ها و مشارکت هایی بوده است.
 مسئولان نیز آگاهند که سامان پذیری و التهاب زدایی از فضای سیاسی داخلی و موفقیت در عرصه های خارجی (مانند استحکام مواضع جمهوری اسلامی در مناقشه با غرب در برنامه هسته‌ای)، به برکت همین حضورهای حماسی است.
 وحدت و انسجام رمز پیروزی
 وحدت و انسجام ملی، از شعارهای اساسی انقلاب است. اصولگرایانِ دولت و مجلس باید از تمام ظرفیت‌های خود برای تحقق هر چه بیشتر ارکان گفتمان اصولگرایی (خدمتگزاری، عقلانیت، عدالت گستری، ولایت پذیری) بکوشند. در شرایط کنونی، هر گونه برنامه ریزی و اقدام، بدون توجه به این راهبرد، به صلاح کشور نیست.
توطئه استعمارگران بر ضد امت اسلامی
حضور جانبدارانه غرب، اسرائیل و دیکتاتورهای عربی در آشوب های سوریه نیز جلوه ای دیگر از ضرورت اتحاد جوامع مسلمان را به نمایش می گذارد. ضربه به آرمان فلسطین، نابودی مقاوت علیه صهیونیسم جهانی و ایجاد امنیت برای اسرائیل، هدف از توطئه های ضد سوری و، در واقع اقدامی در راستای منافع استعمارگران است.
در شرایطی که انتخابات پارلمانی سوریه، ادامه روند اصلاح طلبانه دولتمردان برای پاسخگویی به مطالبات مردم سوریه است، اقدامات برخی کشورهای عربی، آنان را به ابزار دست غرب بدل کرده است. در چنین شرایطی، پیشنهاد تحریم‌ و خودداری از گفت و گو، چیزی جز دعوت به مداخله خارجی و، در نتیجه، به مخاطره افتادن امت اسلامی نیست.
دلسوزان امت اسلامی، و پیشاپیش آنان روحانیت، توجه به خطرات پیش آمده برای جوامع اسلامی را وظیفه و رسالت همیشه خود می دانند. مرجعیت و روحانیت گرانقدر شیعه، برای پاسداری از کیان اسلام، مرز نمی شناسد و خود را به ضوابط سرزمینی محدود نمی کند.
خبری که اخیراً درباره جمهوری آذربایجان در رسانه ها انتشار یافته است، مایه نگرانی همه غیرتمندان و باورمندان به اسلام شده است. مراسمی که قرار است به نام «یوروویژن» در« باکو» انجام شود و ناگوارترین حرکت ضد انسانی یعنی رژه حیوان صفتان همجنس باز، نمی تواند نسبتی با آیین مقدس اسلام، که احیای اخلاق و فضیلت را آرمان غایی خود می داند، داشته باشد.
 ثمره چنین اقدام های شومی، جز ایجاد تفرقه میان مسلمانان، جریحه دارکردن عواطف دینی، نفی ارزش های خودی و تسلیم در برابر نفوذ بیگانگان و فرهنگ ضد بشری نیست. حساسیت بایسته و شایسته مراجع بزرگوار تقلید در این ماجرا و محکوم کردن رفتارهای غیر اسلامی، نشان از نگرانی و دغدغه مندی ایشان در مواجهه با مسائل جهان اسلام است. در دنیای پرآشوب کنونی، پیوند کشورهای اسلامی با یکدیگر، از راه پایبندی به تعالیم جهان شمول اسلام ممکن است.
جامعه روحانیت مبارز، ضمن نفی و محکومیت این رفتارها، دولتمردان مسلمان را به پاسداشت موازین اسلامی دعوت و توصیه می کند، که سنت الهی بر پاسداری از میراث اهل ایمان و نفی خیانت خائنان تعلق گرفته است.
/29212
کد خبر 214244

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    136 5
    ترو خدا یکی به من جواب بده؟مسایل داخلی کشورهای دیگه چه ربطی به ما داره؟
  • يك هم وطن IR ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    136 2
    نمي دانم چرا به كشتار مسلمانان چچن و مسلمانان چين واكنش نشان نمي دهند؟
  • بدون نام IR ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    82 4
    کشورهای دیگه حق ندارن به ما ایرانیها اعتراض کنن. به ما چه آخه؟
  • بدون نام GB ۱۸:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    41 1
    شایان ذکر است که برنده هر سال رقابت یوروویژن میزبان رقابتهای سال بعد خواهد بود. اگر آدربایجان را کشوری اسلامی به حساب آوریم، ترکیه نیز همین وضعیت را پیدا میکند. ترکیه کشوری است که از شرکت کنندگان جدی و فعال این رقابتها بوده و هست. اگر برگزاری این رقابتها اشتباه است، اصالتا شرکت در آن غلط است و البته در نهایت به امور داخلی این کشورها مربوط میشود.
  • ریزبین سنج IR ۱۸:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    52 3
    ای کاش آقایان جامعه روحانیت مبارز اعتراضی رسمی نیز به وضعیت آشفته اقتصاد کشور و بیعدالتی های موجود نیز می کردند
  • بدون نام AU ۱۹:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    22 11
    عزيزان ناموس در خطر است
  • بدون نام IR ۲۰:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    35 1
    مگه یوروویژن مسابقه موسیقی نیست؟
  • بدون نام IR ۲۱:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    5 41
    تا جایی که شخصا دیدم این گرو ها طرفدار ندارن بین مردم ازربایجان
  • نیما IR ۰۱:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    1 19
    کلا نظرات فوق من را به گریه انداخت که چقدر جوان ایرانی قدرت تفکر و استدلال را از دست داده . با هرچیزی با کلمات " مال خودمه " یا " به ما چه " یا " امورداخلی" ... پاسخ می دهد برادر عزیز اگر نمی دانی بدان که عهدنامه های گلستان و ترکمانچای در سال 1358 تاریخشان گذشته و باید به ایران بازگردانده می شدند که در اثر اوضاع نابسامان ان زمان و دخالت شوروی ملغی نشدند یعنی طبق قرارداد ترکمانچای ایران اذربایجان و ارمنستان و گرجستان را به عنوان غرامت جنگ به روسیه اجاره داده بود ولی بااصرار قائم مقام تبریز از این لیست حذف شد . ایضا بحرین و افغانستان . زیرا طرف قرارداد انزمان انگلستان بوده نه افغانستان .