ایرنا نوشت:

معاون سازمان پزشكی قانونی گفت: هم اكنون 10 آزمایشگاه تخصصی این سازمان در سطح كشور به عنوان آزمایشگاه قطب فعالیت دارند.
عبدالرزاق برزگر' روز یكشنبه در مراسم معرفی مدیركل پزشكی قانونی خراسان جنوبی در بیرجند ، ارتقای آزمایشگاه های استانها را از برنامه های شاخص این سازمان طی سال جاری اعلام كرد و گفت: در این راستا آزمایشگاه های استانها به سطح سه و آزمایشگاه قطب به سطح یك ارتقاء می یابد.

وی ادامه داد: همچنین تجهیز آزمایشگاه های استانها، تقویت نیروی انسانی و روش های آزمایشگاهی جدید به منظور سرعت بخشی به نتیجه آزمایشات از دیگر برنامه های این مجموعه در سال جاری است.

معاون سازمان پزشكی قانونی اضافه كرد: استانها به تناسب جمعیت و نیازهای مردمی دارای آزمایشگاه های با سطوح مختلف هستند و امیدواریم با برنامه ریزی های انجام شده و حمایتهای دولتی در آینده تمام آزمایشات در استانها را فراهم كنیم.

وی از مجهز شدن دو استان كرمانشاه و خوزستان به مركز ژنتیك طی سال آینده خبر داد و اظهار داشت: همچنین این مركز در استان سیستان و بلوچستان نیز امسال راه اندازی می شود.هم اكنون شش مركز ‍ژنتیك در استانهای تهران، اصفهان، مشهد، آذربایجان شرقی، فارس و مازندران فعال است.

معاون سازمان پزشكی قانونی با اشاره به اینكه مركز ‍ژنتیك یكی ازضرورتهای پزشكی قانونی بوده و باید در استانها راه اندازی شود، عنوان كرد: به دلیل اینكه این مركز نیازمند تجهیزات تخصصی و نیروی انسانی متخصص است، به گونه ای برنامه ریزی شده كه استانهای فاقد مركز بتواند از مراكز استانهای همجوار استفاده كنند.

معاون سازمان پزشكی قانونی كشور با اشاره به اینكه در خراسان جنوبی بخش نمونه گیری ‍ژنتیك در آزمایشگاه تخصصی پیش بینی شده است، افزود: این بخش از سفرهای مراجعان به استانهای دیگر جلوگیری كرده و تنها نمونه به استانهای همجوار ارسال می شود
 

301301

کد خبر 211783

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین