۰ نفر
۲۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸
هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم وزش باد در تهران به‌ویژه در ساعات عصر و شب همچنین افزایش نسبی دما طی جمعه (۲۸ شهریور) خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از ایسنا، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش یابی طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران، آسمان صاف تا کمی ابری در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش وزش باد و در ارتفاعات گاهی با بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

طی این مدت در بعضی ساعت‌ها در بخش‌های جنوبی و غربی استان (به‌ویژه ساعات عصر و شب روزهای جمعه و شنبه) وزش باد نسبتا شدید تا شدید گاهی با خیزش گرد و خاک محلی و با انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار، کاهش کیفیت هوا و موقت دید مورد انتظار است.

روز شنبه (۲۹ شهریور) در ارتفاعات استان افزایش ابر گاهی رگبار باران پیش‌بینی می‌شود.

روز جمعه (۲۸ شهریور) افزایش نسبی دما و روز شنبه کاهش نسبتا محسوس دما مورد انتظار است.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۲۶ شهریورماه) صاف گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد و طی روز ‌پنجشنبه (۲۷ شهریورماه) صاف از بعدازظهر افزایش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته حدود ۸۰ درصد است.

233233

کد خبر 2116150

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین