۰ نفر
۱۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
«ترمه» در شبکه مستند

مجموعه مستند «ترمه» به روایت سلمان فرخنده در ۱۱ قسمت از شنبه ۱۴ تیر ماه ساعت ۱۹:۰۰ از شبکه مستند پخش می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، «ترمه» یک مجموعه مستند پرتره با مضمون هنر عاشورایی است که در ۱۱ قسمت ۲۵ دقیقه‌ای روی آنتن شبکه مستند می رود.

تئاتر «خورشید کاروان»، فیلم سینمایی «روز واقعه»، مجموعه «سفر سبز»، تابلو «عصر عاشورا»، سریال «عشق کوفی»، موسیقی «قاب آه»، قسمت هایی از سریال تلویزیونی «مختارنامه» و نمایش «مسافران کوفه» از جمله آثاری هستند که «ترمه» به روایت چگونگی شگل گیری آنها خواهد پرداخت.

در قسمت اول این مجموعه مستند با حضور سوگل طهماسبی، نادر سلیمانی و حسن آخوندپور، سریال «عشق کوفی» مرور می شود. مجموعه مستند «ترمه» را هادی خدادی تهیه کرده است و روایت و کارگردانی ان را سلمان فرخنده بر عهده دارد.

مجموعه مستند «ترمه» از شنبه ۱۴ تیر ماه هر روز ساعت ۱۹:۰۰ از شبکه مستند پخش می شود.

59243

کد خبر 2086182

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین