آتش‌سوزی در ضاحیه جنوبی بیروت بر اثر حمله هوایی اسرائیل

به دنبال حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت، آتش‌سوزی و انتشار دود غلیظ، بخش‌هایی از این منطقه را فرا گرفت.

به گزارش خبرآنلاین، شبکه الجزیره گزارش داد که حمله هوایی اسرائیل به ساختمانی در منطقه الحدث در حومه جنوبی بیروت، منجر به بروز آتش‌سوزی گسترده و انتشار دود غلیظ شد.

به گزارش ایرنا، همچنین این رسانه افزود، ساختمانی در این منطقه نیز هدف حمله قرار گرفته و دچار حریق شده است.

تاکنون اطلاعاتی درباره میزان خسارت یا تلفات احتمالی این حمله منتشر نشده و منابع رسمی لبنان نیز هنوز واکنشی به این حمله نشان نداده‌اند.

پیش از انجام این حمله، منابع رسانه‌ای از پرواز پهپادهای رژیم صهیونیستی در آسمان ضاحیه جنوبی بیروت و حمله آنها به ساختمانی در منطقه الحدث در ضاحیه خبر داده بودند.

رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر بارها با نقض آتش بس مناطق جنوبی لبنان را هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای قرار داده و این اقدامات با محکومیت گسترده داخلی و منطقه‌ای همراه بوده است.

310310

کد خبر 2056057

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین