۰ نفر
۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
حادثه مرگبار پژو ۴۰۵/ آمار فوتی‌ها

سرهنگ علی رضایی، رئیس پلیس راه شمال استان کرمان، از وقوع یک تصادف مرگبار در محور سیرجان-باغین خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین ،این حادثه که صبح روز گذشته، چهارم اردیبهشت ماه رخ داد، به دلیل سرعت غیرمجاز و حمل غیرقانونی سرنشینان اضافی توسط یک خودروی پژو ۴۰۵ رخ داد.

تسنیم در خبری نوشت: در این حادثه، خودرو که ۱۲ سرنشین داشت، از مسیر خارج شد و منجر به فوت ۶ نفر و مجروح شدن ۵ نفر دیگر شد. یک سرنشین نیز بدون آسیب جدی از حادثه جان سالم به در برد.

سرهنگ رضایی ضمن ابراز تأسف از این حادثه تلخ، تأکید کرد: حمل افراد یا کالاهای غیرمجاز در خودروها، نه تنها جان سرنشینان و سایر کاربران جاده‌ای را به خطر می‌اندازد، بلکه نقض آشکار قانون است و پیامدهای سنگین قانونی و جانی به همراه دارد.

رئیس پلیس راه استان کرمان شمال هشدار داد:  پلیس راه با هرگونه تخلف خودروهای شوتی که اقدام به جابجایی و قاچاق انسان یا کالا با خودرو می کنند، به‌شدت برخورد خواهد کرد تا از وقوع چنین حوادث دلخراشی جلوگیری شود.

۲۳۳۲۱۷

کد خبر 2054718

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین